Uyku Felci

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

karabasanın rüya versiyonunu yaşamıştım birkaç defa. rüyamda kilitlenip kalıyorum bağırıyorum sesim çıkmıyor falan hatırlamak istemiyorum işte acayip bir durumdu..

ayrıca;

konuya yazılan yorumlara baktım da sanki herkes dine savaş açmış gibi ? hayırdır beyler neyin kavgası bu ? isteyen inanır isteyen inanmaz duayla geçip geçmediğine. neden herkes dine imana savaş açmış vaziyette ? ateistsen takıl kendi halinde efendi gibi, müslümanlar sana psikolojik savaş açıyor mu ateistsin diye dua etmiyorsun diye ?

ama dine imana duaya inanmayanlar inananlara karşı bu tavırları sergiledikleri takdirde müslümanlar da onlara karşı düşman tutum sergiler, bu da mülsümanlara değil ateistlere zraar verir. sonra eve kapanıp ramazanda dışarıya çıkamayınca hasetinden domuz eti pişirip yiyen sonra da bunu videoya alıp aklınca protesto eden çocuk gibi olursunuz.

bir ek daha;

din ve dua olgusu yüzyıllardır hatta insanın var oluşundan bu yana süre geliyor. iki üç örümcek kafanın protesto etmesiyle milyon yıllık din ve dua kavramı çürümez. tıpkı insan hayatına yerleşmiş ve onun bir parçası haline gelmiş yemek yemek, seks yapmak, düşünmek gibi. kasmayın fazla :)

Bence sizin gibilerin anlamadığı dinin imanın kimsenin umrunda olmadığıdır. İster sybiana tapın, ister topkeke dua edin.

Bir hastalıktan doktorların emeği ve uğraşıyla, yüzlerce yıllık tıbbın, bilimin yardımıyla kurtulup da "çok dua ettik Rabb'im onu bize bağışladı" diyene kösele ayakkabının ucuyla tekme atasımızın gelmesi gayet normal bence.

Yok karabasan geliyomuş da düa ilen gidiyormuş, çok ilginçmiş. Gekstir iki kitap oku ya.

Binlerce, belki yüzbinlerce insan sefil hayatları boyunca dua edip, sefil bir şekilde ölüp gidiyorlar. Gel gör ki sen dua edince "rahat uyku çeksin paşamız" hihi deyip karabasanı kovuyorlar öyle mi? Küfür bile edilebilir ya, net.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Rüyam da dereye inip boynunda ip olan bir ayıyı kurtardım. Amk bilimin, bilinçaltımın beyin fonksiyonları powersave modunda çalışır iken bir takım olayları rastgele yorumlaması tanımı tatmin etmiyor sayın ulema lütfen bir açıklama neyleyim nere gideyim nasıl edeyim :s

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    din konusuna dönmesin ama çok bi zaman geçmedi burada yine bu tip konularda ateist arkadaşlar sürekli salça oluyolardi ne kufurler ediyodum adamlara, sonradan adamlara hak verdim az bile yapiyolarmis

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

karabasanın rüya versiyonunu yaşamıştım birkaç defa. rüyamda kilitlenip kalıyorum bağırıyorum sesim çıkmıyor falan hatırlamak istemiyorum işte acayip bir durumdu..

ayrıca;

konuya yazılan yorumlara baktım da sanki herkes dine savaş açmış gibi ? hayırdır beyler neyin kavgası bu ? isteyen inanır isteyen inanmaz duayla geçip geçmediğine. neden herkes dine imana savaş açmış vaziyette ? ateistsen takıl kendi halinde efendi gibi, müslümanlar sana psikolojik savaş açıyor mu ateistsin diye dua etmiyorsun diye ?

ama dine imana duaya inanmayanlar inananlara karşı bu tavırları sergiledikleri takdirde müslümanlar da onlara karşı düşman tutum sergiler, bu da mülsümanlara değil ateistlere zraar verir. sonra eve kapanıp ramazanda dışarıya çıkamayınca hasetinden domuz eti pişirip yiyen sonra da bunu videoya alıp aklınca protesto eden çocuk gibi olursunuz.

bir ek daha;

din ve dua olgusu yüzyıllardır hatta insanın var oluşundan bu yana süre geliyor. iki üç örümcek kafanın protesto etmesiyle milyon yıllık din ve dua kavramı çürümez. tıpkı insan hayatına yerleşmiş ve onun bir parçası haline gelmiş yemek yemek, seks yapmak, düşünmek gibi. kasmayın fazla :)

önce altı çizili yeri sonra kalın harfle yazılmış yeri okuyun ardından kendi içinde çelişmesine tanık olun.

c0nverse tarafından 26/Ara/13 11:15 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo
    albertinajeffley bunu yazdı

burda  nıye atarlı tutarlı konusuyosunuz anlamıyorum kısıdekı hıtap seklı neyse ona  gore davranırım ben buyum  benm dedıgım dogrudur seklnde keskın bı konusma trzı olamaz..herkesın  fıkrını merk etmısmdır.burda elestırcegıne  ya fkır sun yada sus 

Seni tanımam , foruma çok mesaj da atmam ama tepem attı cidden.

Herşeyi geçtim yıl 2014 şu yazı şekline bi bakın ne yazdığını anlamıyoruz arkadaşım resmen kendi içinde birşeyler yaşamışsın.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

ben bir ara çok fazla kabus görüyordum, uyumadan önce sürekli kendimi telkin ediyordum, şimdi uyucam ve kabus görürsem korkmuycam, eğer üstüne üstüne gidersem korkum olmaktan çıkar falan diye.

bu şekilde sürekli bilinçaltıma mesajlar gönderip, uyku halinde olduğumu rüyadayken anlıyordum. kabus gördüğümde de gerçekten üstüne üstüne gittiğimde korkmadığımda ya o rüya bitiyordu ya da uyanıyordum :)

yani bence herşey bilinçaltıyla ilgili :)

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

çözüm; o esnada ayak başparmağını oynatmaya çalış.

Selam ve dua ile...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

çok ta sikimde değil dua hakkındaki görüşleriniz ama saygı duyucaksınız. işkembeden konuşup saygısızlık yapmayacaksınız. 

adam dua edip geçiriyorsa size laf söylemek, "duayla geçer mi beaaaa" diye anırmak düşmez. adam sorununu öyle çözüyor sana ne ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hocam bununla ilgili bana birşey demişti , bilim adamları falan incelemiş karabas diye bi olay v.s yokmuş neden dersen misal uyuyorsun birden uyanmak istiyorun beyindeki hücre hemen aktif olmuyormuş ondan dolayı vucut tutuluyormuş.

Yani bujiler hemen ateşlemiyor biraz ısıtmak gerekiyor diyosun :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

çok ta sikimde değil dua hakkındaki görüşleriniz ama saygı duyucaksınız. işkembeden konuşup saygısızlık yapmayacaksınız. 

adam dua edip geçiriyorsa size laf söylemek, "duayla geçer mi beaaaa" diye anırmak düşmez. adam sorununu öyle çözüyor sana ne ?

''çok ta sikimde''

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 7671 Toplam Mesaj: 76