Uyku Felci
-
torpedo_XL bunu yazdıalbertinajeffley bunu yazdı
konusmaktan yoksun bazıları ıyısımı susim birbirinizi yiyin:)
Ahaha bu murit/muride nin sonu yakın gibi bu üslupla konuşursa. Tipik 15-18 yaş ergen üslubu :D
Şimdi birkaç sayfa geriye git ve bak kim konuşmaktan yoksun. Herkes kendi fikrini tutarlı bir biçimde anlatmış ama her fikre atıp tutup elim parmakları tarzında yeni bir akım başlatacak derinlikte örneği vererek trollüğünü göstermişsin.
Sonunda ne demek istediğimi anlayan çıktı :) Eyvallah hocam. (2)
-
Stres, uyku düzensizliği ve aşırı yorgunlukta ortaya çıkar. Gününde saatinde uyumadığım zaman kalkarken sıkıntı çekiyordum. İlk başlarlarda paniklerdim, kalkmakta zorlanırdım ne oluyoruz lan dediğim günler vardı. Daha sonradan yine böyle uyku felci geçirdiğimde olağan geliyordu, el ve ayaklarımı oynatırdım ve kalkardım, kesin çözümdür denenmiştir :) Hemen uyanırsınız. Ciddi bir sorun değil, düzenini biraz kontrol altında tutarsan sıkıntı yaşamazsın. Enteresan bir durum, beyin tekrar uyanıp harekete geçiyor ama vücuda uyandırma sinyali gönderemiyor. Önbelleği dolmuş bilgisayara benzettim bi an :)
-
Ben seviyorum o durumu kafası güzel oluyor. Bugünlerde hep sırtüstü yatıyorum gerçekleşsin diye daha mayayı tutturamadım.
-
Her an "beni çekemeyen anten taksın" yazacakmış gibi duruyor beyler. Çok geç olmadan kaçalım bence.
-
karabasan yoktur az uyku vardır.
-
KrypT bunu yazdı
Her an "beni çekemeyen anten taksın" yazacakmış gibi duruyor beyler. Çok geç olmadan kaçalım bence.
uff snn be slk .s.s
-
albertinajeffley bunu yazdı
duayla gecıyo ne ılgınctırkı:)
Dua bilmiyorsan boku yedin demektir. :)
-
ben bu olayı çok yaşamış biri olarak. şunu gördüm bu manevi bozukluktan dolayı başa gelen bir şey insan zayıftır ve nüsyandır. hakkı bularak bu işin üstünden gelmiştim ben.zor bir durum
-
uyku apnesi deniyordu seniyorum
-
bir dua edersem gidermisiniz karabasan bey?
bu konuyla alakalı olarak bide yabancı el sendromu var ikiside beynin iki lobu arasında iletimi sağlayan bir yapının zamanla hasar görmesi ile gerçekleşiyo. dini bir olayı yok yani
c0nverse tarafından 25/Ara/13 18:56 tarihinde düzenlenmiştir