Uyku Felci

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    albertinajeffley bunu yazdı

konusmaktan yoksun bazıları ıyısımı susim birbirinizi yiyin:)

Ahaha bu murit/muride nin sonu yakın gibi bu üslupla konuşursa. Tipik 15-18 yaş ergen üslubu :D

Şimdi birkaç sayfa geriye git ve bak kim konuşmaktan yoksun. Herkes kendi fikrini tutarlı bir biçimde anlatmış ama her fikre atıp tutup elim parmakları tarzında yeni bir akım başlatacak derinlikte örneği vererek trollüğünü göstermişsin.

Sonunda ne demek istediğimi anlayan çıktı :) Eyvallah hocam. (2)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Stres, uyku düzensizliği ve aşırı yorgunlukta ortaya çıkar. Gününde saatinde uyumadığım zaman kalkarken sıkıntı çekiyordum. İlk başlarlarda paniklerdim, kalkmakta zorlanırdım ne oluyoruz lan dediğim günler vardı. Daha sonradan yine böyle uyku felci geçirdiğimde olağan geliyordu, el ve ayaklarımı oynatırdım ve kalkardım, kesin çözümdür denenmiştir :) Hemen uyanırsınız. Ciddi bir sorun değil, düzenini biraz kontrol altında tutarsan sıkıntı yaşamazsın. Enteresan bir durum, beyin tekrar uyanıp harekete geçiyor ama vücuda uyandırma sinyali gönderemiyor. Önbelleği dolmuş bilgisayara benzettim bi an :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Ben seviyorum o durumu kafası güzel oluyor. Bugünlerde hep sırtüstü yatıyorum gerçekleşsin diye daha mayayı tutturamadım.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Her an "beni çekemeyen anten taksın" yazacakmış gibi duruyor beyler. Çok geç olmadan kaçalım bence.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

karabasan yoktur az uyku vardır.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Her an "beni çekemeyen anten taksın" yazacakmış gibi duruyor beyler. Çok geç olmadan kaçalım bence.

uff snn be slk .s.s

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek
    albertinajeffley bunu yazdı

duayla gecıyo ne ılgınctırkı:)

Dua bilmiyorsan boku yedin demektir. :)

Zamanı durduramazsın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

ben bu olayı çok yaşamış biri olarak. şunu gördüm bu   manevi bozukluktan dolayı başa gelen bir şey  insan zayıftır ve nüsyandır. hakkı bularak bu işin üstünden gelmiştim ben.zor bir durum 

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

uyku apnesi deniyordu seniyorum

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bir dua edersem gidermisiniz karabasan bey?

bu konuyla alakalı olarak bide yabancı el sendromu var ikiside beynin iki lobu arasında iletimi sağlayan bir yapının zamanla hasar görmesi ile gerçekleşiyo. dini bir olayı yok yani

c0nverse tarafından 25/Ara/13 18:56 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 8320 Toplam Mesaj: 76