Uyku Felci

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

oğuzubillahimineşeytanihacim 

منظمة كفى سكر أمينة بن عطار ديل

amenn

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    BeyinAdam bunu yazdı

çok ta sikimde değil dua hakkındaki görüşleriniz ama saygı duyucaksınız. işkembeden konuşup saygısızlık yapmayacaksınız. 

adam dua edip geçiriyorsa size laf söylemek, "duayla geçer mi beaaaa" diye anırmak düşmez. adam sorununu öyle çözüyor sana ne ?

ironi mi yaptın anlamadım ama saygı istersen saygısızlık yapıyosun. duayla geçmez diyen yok, duanın geçmesine etkisi yok diyen var. ben de dedim dua da okusan şarkı da söylesen aynı sürede geçer. bu da ortada olan birşey. yok senin duanın hormonal sisteme etkisi üzerine bi çalışman varsa söyle bilelim bilgilenelim.

şimdi sen "saygı duy böüüü" diyon ya, senin inancın duayla geçtiği. adamın inancı da duayla geçmediği. adam duayla geçmiyor diyince sen saygısızlık olarak algılıyon. adam napıcak? sen kendini rahat hisset diye düşüncesini söyleyemeyecek mi? aynı mantıkla sen de duayla geçer diyerek adama saygısızlık yapıyon. kafan bastı mı? 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hoca inan bizimde sizin inandığınız şeyler sikimizde değil saygıda duymuyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

daha abartmadan kapayın la konuyu çömezin istedini yapıonuz dahada ilerlerse çok kişi abye girecek

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Abi yanlış bilgiyi düzeltip doğrusuna yöneltmek saygısızlık olmuş. Ondan sonra millet "gerici" deyince kızıyorsunuz...

Ayrıca, sana hayatla ilgili bir şey söyleyeyim mi? Genelde 17-19 yaş arasında farkını varılıyor bunun ama süper insanlar daha da genç farkedebilir tabi; kimsenin kimseye saygı duyduğu falan YOK. Ülkeler, dinler, politika, toplum, aile... Hepsi SAYGI DUYMAMAK üzerine kurulu oluşumlar. 

Günümüzde insanlar androidler gibi çoğaltılıyor artık. Fabrika ayarları var. Yukarıdaki oluşumlar tarafından ayarlanan fabrika ayarları. Artık yetersiz zeka mı diyeyim, zekanın yetersizleştirilmesi mi diyeyim bilmiyorum ama bir sebepten bu sinirsel baskıdan da kurtulamıyorlar. İnsanlar artık doğduklarında belki genotipik ve fenotipik olarak değil ama kompleks düşünebilen varlıklar olarak SIFIRDAN başladıklarını unuttular. Kusura bakmayın ama sizin anneniz en iyi anne değil, sizin ülkeniz en güzel, en köklü ülke değil, sizin dininiz en doğru, en gerçek din değil, sizin adetleriniz en uygunları değil... Bir gün oturup Google Earth'i açın. En dışarıya zoomlayın da dünyaya bir bakın. Sonra farklı yerlere zoomlayın, gezin, bakın dünyaya. Kültürlerine bakın, inanışlarına bakın. Ben bu adamlardan daha iyi bir insanım çünkü ülkem/dinim/görgüm/kurallarım/vb. şeklinde düşünceler geçiriyorsan aklından sana UZUN, GENİŞ ve YÜZÜKLÜ orta parmağımı uzatır, fırsatını bulursam 12 parmak bağırsağına kadar sokarım. Saygı falan duymuyorum. Çünkü siz saygıyı da öldürdünüz.

Bu arada sizli bizli yazdım ama söylediklerim direkt bir şahısa değil. Herkes kendisini biliyor değil mi? Yoksa!?

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

cam aç.

Bana da oldu, sırf bu muhabbete allaha, peygambere,kutsal ne varsa düz gittim ne oldu ? Geçti. Uyku kendi içinde çok derin bir konu, bir uzmana görünmeni tavsiye ediyorum. Farklı bir hastalığın ya da noksanlığın semptomları olabilir, git bir görün.

Dua çözüm olabilir, o seratonin adamı intihar bombacısı yapıyor uyku felcini de geçirir, belki standart,ortalama bir uyku felci süren vardır fakat o uyuşturan teslimiyet algını değiştirir süre sana kısa gelir gibi olasılıklarda var, git bir görün doktara sonra bulduğun boşluğa "nokta" koyarsın, bağcılar.com değil burası amk.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

cam aç.

Bana da oldu, sırf bu muhabbete allaha, peygambere,kutsal ne varsa düz gittim ne oldu ? Geçti. Uyku kendi içinde çok derin bir konu, bir uzmana görünmeni tavsiye ediyorum. Farklı bir hastalığın ya da noksanlığın semptomları olabilir, git bir görün.

Dua çözüm olabilir, o seratonin adamı intihar bombacısı yapıyor uyku felcini de geçirir, belki standart,ortalama bir uyku felci süren vardır fakat o uyuşturan teslimiyet algını değiştirir süre sana kısa gelir gibi olasılıklarda var, git bir görün doktara sonra bulduğun boşluğa "nokta" koyarsın, bağcılar.com değil burası amk.

bağcılara niye laf attın diyerek yeni bir tartışma ortamı başlatıyorum.

hadi burdan devam edelim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    iQsuz bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

cam aç.

bağcılara niye laf attın diyerek yeni bir tartışma ortamı başlatıyorum.

hadi burdan devam edelim.

ne demek bağcılara laf attın yoksa sen tartışılamayacak ve asla sorgulanamayacak bir semt var olduğunu mu söylüyorsun? nasıl bi kafa bu? benim sorgulama hakkıma saygı duymak ZOO RUUNN DAAA SISISIN !!!!!! yıl olmuş 2014 (biraz vizyon sahibiyim de) hâlâ bu kafada adamlar var!!!

çok cahilsin keşke ölsen!!!

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Daha geçenlerde başıma geldi..O anda aklına yapabilecek pek bişey gelmiyo dua okumaktan başka.Tekrar uykuya dalıp gidinceye kadar kendimi dua okumaktan alı koyamadım açıkçası.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Benim de geçenlerde hayatımda ilk defa başıma geldi. Gözlemlediğim kadarı ile tam uyku evresine geçmeden rüya görünce oluyor.

Bi gözlerimi açtım ulan hiçbiryerim hareket etmiyor vay amk ne acayip bişey demeye kalmadan tekrar kontrolü ele aldım. Keşke birkaç saniye daha sürseydi de adam akıllı hareketlerimi denetleseydim diye geçirdim içimden.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 7644 Toplam Mesaj: 76