Uyku Felci

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

DUA ederek geçırın ne kaybedersınız?

Zaman gecınce duzelıyor dıyen arkadaslar o zamanı 100 e kadar saymak yerıne AYETEL KURSI okuyarak gecırse?

Zarara mı gırerler? :)

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Her türlü yatmışlığım vardır ters düz güneye kuzeye sırt üstü :) Alakası yok bence. Ama az uyumayla birde sabah kalktıktan sonra tekrar uyumaya çalışma döneminde olabilir. 

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Her türlü yatmışlığım vardır ters düz güneye kuzeye sırt üstü :) Alakası yok bence. Ama az uyumayla birde sabah kalktıktan sonra tekrar uyumaya çalışma döneminde olabilir. 

Hep ağır yemekler yiyip uyuduğumda falan oldu bana.

üyelikleri falanmı açtılar ne oldu la?

Under abi kurtar bizi :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

DUA ederek geçırın ne kaybedersınız?

Zaman gecınce duzelıyor dıyen arkadaslar o zamanı 100 e kadar saymak yerıne AYETEL KURSI okuyarak gecırse?

Zarara mı gırerler? :)

Neden olmasın? Bundan sonra karabasan gelince Odin ve Freya'ya övgüler doldururum.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Bu olay bana bi kere oldu. Kalktim arastirmaya basladim.

Birine sordum, karabasan dedi. Dedim amk karabasan olsa, millet tarif ediyo soyle boyle oyle bir sey gormedim.

Resmen, uykudan sicriyorum ihhh diyerek sonrasinda kilitli kaliyorum. Fakat bu ruyadayken oluyor. Sanki birebir gercek gibi.

Sonrasinda bi derin nefesle uyaniyorsunuz. Kalkin su icin. :) 

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

su kizlar foruma konu acmaya gorsun aman allahim :)))

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

su kizlar foruma konu acmaya gorsun aman allahim :)))

hacı ben holy olsam üyelikleri geçici olarak sadece bayanlara açardım

konu açtıklarında çok eğlenceli oluyor

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

karabasanın rüya versiyonunu yaşamıştım birkaç defa. rüyamda kilitlenip kalıyorum bağırıyorum sesim çıkmıyor falan hatırlamak istemiyorum işte acayip bir durumdu..

ayrıca;

konuya yazılan yorumlara baktım da sanki herkes dine savaş açmış gibi ? hayırdır beyler neyin kavgası bu ? isteyen inanır isteyen inanmaz duayla geçip geçmediğine. neden herkes dine imana savaş açmış vaziyette ? ateistsen takıl kendi halinde efendi gibi, müslümanlar sana psikolojik savaş açıyor mu ateistsin diye dua etmiyorsun diye ?

ama dine imana duaya inanmayanlar inananlara karşı bu tavırları sergiledikleri takdirde müslümanlar da onlara karşı düşman tutum sergiler, bu da mülsümanlara değil ateistlere zraar verir. sonra eve kapanıp ramazanda dışarıya çıkamayınca hasetinden domuz eti pişirip yiyen sonra da bunu videoya alıp aklınca protesto eden çocuk gibi olursunuz.

bir ek daha;

din ve dua olgusu yüzyıllardır hatta insanın var oluşundan bu yana süre geliyor. iki üç örümcek kafanın protesto etmesiyle milyon yıllık din ve dua kavramı çürümez. tıpkı insan hayatına yerleşmiş ve onun bir parçası haline gelmiş yemek yemek, seks yapmak, düşünmek gibi. kasmayın fazla :)

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    albertinajeffley bunu yazdı

konusmaktan yoksun bazıları ıyısımı susim birbirinizi yiyin:)

Ahaha bu murit/muride nin sonu yakın gibi bu üslupla konuşursa. Tipik 15-18 yaş ergen üslubu :D

Şimdi birkaç sayfa geriye git ve bak kim konuşmaktan yoksun. Herkes kendi fikrini tutarlı bir biçimde anlatmış ama her fikre atıp tutup elin parmakları tarzında yeni bir akım başlatacak derinlikte örneği vererek trollüğünü göstermişsin.

Abi 17 yaşındayım deme böyle alındım yemin ediyorum :/

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

uyku apnesi mi acaba.öyleyse nedeni ne,burun tıkanıklığı falan olabilir.kbb doktoruna görünmenizi tavsiye ederim

Toplam Hit: 7598 Toplam Mesaj: 76