Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15
-
yaw şu arkadaşın bi yakınının telefonu var ise arayın tuvalette sıcarken falan uyuyup kalmasın.:) en son 5,57 de mesaj atmış.
-
helal olsn hacı sana şu sözlerle postumu bitirmek istiyorum:
fış fışşş kayıkçı:D
-
günaydın müdür.. aa pardon sen yatmadınki kalkasın . gerçi bizimkisi hep kalkık :)
bi kaç gün sonra yatarsın sende
-
durun uykusundan kalkınca cevap atar :D:D:D
hoca senn yapmaya calıstıgın iş kolay bişe deil sen hep böle uyu :D:D
kasma bosa kendini
-
İlk önce konuyu takip eden mürit kardeşlerimden özür dilemek istiyorum.belki nette herkesi kandırabilirim ama kendimi kandıramam.evet bu sabah uyudum.çok kişisel bi nedenden ötürü saat 6:30 dan 8:30 a kadar kestirmek zorunda kaldım.
uyanınca yatağımda şimdi ne yapmalıyım diye iki saat düşündüm.sonra dedim ki ilk önce kalkmalısın.ve kalkıp bi duş aldım.güzelce kahvaltımı yaptım.ve bu girişimimi tekrarlamaya karar verdim.
neticede son kez uykunun nasıl bişey olduğunu tatmış oldum.
admin arkadaşlardan ricam başlığı 2.Uykusuzluk denemesi / başlangıç: 9 Mayıs 2008 saat:10:45 şeklinde değiştirebiliyorlarsa konunun selahiyeti açısından daha iyi olacaktır..
şimdi bir kısım medya daha ilk günden tırtladı.zamanımızı boşa çalıyon senden bi ot olmaz v.b. başlıklarla çıkabilir.haklıda sayılabilirler.ancak ilerleyen günler kimin daha haklı olduğunu mutlaka gösterecektir :D
-
ehueu :D hacı yanlış anlamada yarın sabah da konunun ismini değiştirmek falan istemiyesin
bak yanlış anlama ama :D :w dün sabah 7:30 dan beri bende uyumuyorm
-
Kardeş yanlış yapıyorsun.Ciddi sorunlara sebep olavilir.:S
-
Ben çoğu zaman günde 3 saat uyurum. Ama üstüste 3-4 gün olunca 5. gün tam bi mal oluyorum :)
-
deneme1----> 50 saat uykusuzluk
deneme2---->70 saat uykusuzluk
deneme3---->yaklaşık 1,5 dönem en fazla 4 saat uyku ben denedim bişey olmuyo kendini yıpratma genç yaşında :D
sonra superman filmine gittiğinde bu ne saçma film adam uçar mı diyosun (tecrübeyle sabit) :D
-
bende hala yatmadim saat 3 tede ise gidecem ;D elaman uyudu sanirim
mesajini yeni gordum biliyordum varya sizdigini :d simdi iyice mallasirsin okadar uykusuzluktan sonra okadar uyku ve kal anam anam bidaha ninni soylemem :D