Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15
-
Konu içinde neler yazılmış okumadım çünkü adamın denemeye başladıgı saatten kimlik belli TAm LAZ bu :D saat 12 yide geçmiş başlamış GAranti :D
-
Açtığın konu tam uyak olmuş;
Allah insanlara zulüm etmiyor. insanoğlu kendine yada insanlar birbirine zulmediyor. ne güzel söylenmiş.
bu amacı gerçekleştirdiğinde ödül alacakmısın. bedenine işkence uygulamaya ne hakkın var ?
gerçi banane beni ilgilendirmiyor. ahan şuraya domalıverirsin o zaman ne dediğimi anlarsın.:)
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------ya son yolladığın post a takıldım şimdi fenomeni açıklarmısın bana nedir içilio mu o
yok yani bazı insanların üstün yaratıldına inanıosan
şöle sorayım üstün yaratılmayan insanlar ne halt yemeye yaratıldı dimi ama(çok yalnızım be tahribat: )
(bknz. sözlük olarak artık tahribatı kullanmak)
-----------------------------Yanlış anlamışsın asla üstün yaratılmış, ayrıcalıklı yada ari ırk diye bişey demiyorum.Her insanda potansiyel olduğunu ama geliştirilmediğini anlatmak istiyorum.mesala bi toplum düşün konuşma bilmiyor.meramını hareketlerle anlatıyorlar.bu toplumda doğan bebek konuşma öğrenirmi.el cevap: hayır.aynı şekilde uykuyu bilen toplumda yetişen çocukta uykuyu öğrenir.uyumamayı unutur.unutmayın ki biz dünyaya ilk geldiğimizde uyanıktık.hiç dünyaya uyuyarak gelen bi bebek duydunuz mu?
HRM fenomeni içilio mu demişin.bi bakıma doğru içiliyo.yenmiyo.bu işi başarırsam 2.aşamada ona geçecem zaten :D bilmeyen arkadaşlara anlatayım hikayeyi:
Hindistanda himalaya taraflarında biri var adı Hira Ratan Manek.adam bi sene yaylaya çıkıyo himalaya dağına (benim hipotezime göre atmosfere yakın olduğu için uzay radyasyonundan etkilenip dnada mutayon oluyo) kendi olayı şöyle anlatıyo: dağada kendimle başbaşa kaldım yemektin soğudum ve yemeye olan ihtiyacım kalmadı.günde 2 kere güneşe bakarak meditasyon yapıyorum(batarken ve doğarken) sadece çay kahve su olayım var.gıda almadanda güneşten belenerek yaşanabilir.
sonra adam çeşitli bilim kuruluşlarına zarf atıyo beni inceleyin açlık kalksın dünyadan.benim de yararım olur mutlu oluruz hessabı.kimse ilgilenmiyo.en sonunda NASA adamı testlerden geçiriyor.100 küsür gün harbiden adam çay kahve (şekersiz) su olayında tabi NASA dumur oluyo.ama maksatları uzaya giden astronotların gıda yükünü azaltmak.sonunda adamı ülkesine geri gönderiyolar.basındada azbi yer bulmuştu vakti zamanında.
-
_EzraiL_ bunu yazdı:
-----------------------------
Konu içinde neler yazılmış okumadım çünkü adamın denemeye başladıgı saatten kimlik belli TAm LAZ bu :D saat 12 yide geçmiş başlamış GAranti :D
-----------------------------hayır laz değilim
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
bu saatler gecicekte 4 gibi pek fazla kisi olmucak heryer sessiz olucak nettede kimseyi bulamicaksin uykuda oyle bir bastiricakki, bence sokaklara cik biraz
-----------------------------dünde sabah hava aydınlanınca yattım.zaten dediğin gibi sabah ezanından önceki o sessizliği, huzuru aldıktan sonra karar verdim dün ben buna..
edit: o yüzden bazı arkadaşların dediği gibi stres, felç v.b. şeyler yerine huzur,dinginlik ve tekamül bekliyorum daha çok bu yolda
-
Arkadaşım sen daha uyumadınmı :)Bak ben uyudum uyandım merakımdan bi bakayım dedim.Neyse özendirmek gibi olmasın ben yatıyorum.Sabah seni bidaha yoklarım :)
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------dünde sabah hava aydınlanınca yattım.zaten dediğin gibi sabah ezanından önceki o sessizliği, huzuru aldıktan sonra karar verdim dün ben buna..
edit: o yüzden bazı arkadaşların dediği gibi stres, felç v.b. şeyler yerine huzur,dinginlik ve tekamül bekliyorum daha çok bu yolda
sanırım huzur, dinginlik vs vs arkadaşların bahsettikleri şekilde gelcek sana (:
-
Hani Türk evlatlarının dilinden düşürmediği bir söz vardır ya ; Vatan Borcu, ödenir. diye buda onun gibi Uyku borcu, ödenir. Uyumadığın tüm saatleri telafi eedeceğini garanti ediyorum.
-
denemeye yatmadan önce adalet ağaoğlunun ölmeye yatmak adlı romanını oku :)
-
Hojam sızmıcaksan sabah 9da beni uyandırabilirmisin işim varda :)))