Uykusuzluk Denemesi / Başlangıç: 8 Mayıs 2008 Saat:12:15
-
Gazaağın mübarek olsun ...=)
-
Omnuarliti bunu yazdı:
-----------------------------
CaPTiXX bunu yazdı:
-----------------------------şu matematiksel denklemi merak ettm söleyebilirmisn senin için mahsuru yoksa:)
ayrıca nereye kadar uyumucan..nası olsa sızcan amk:D
-----------------------------mahsuru var 10 günden önce söylemiycem.1 ay sonrada bi tahribat buluşması olursa beni gözlerinizle görür nasıl kanıtlattırmak istiyosanız kanıtlarım evelallah.ama g.t olmak pahasına böyle bi başlık kimse açmaz herhalde
nereye kadar dersen pazara kadar değil mezara kadar..
-----------------------------10 gün sonra hea:D sen bikaç gün uyuma 10 gün sonra hala uyuyo olacaksn:D
bilader bende denedim ondan sölüorum..üçüncü gceden sonra yaşama dair hiç bişe kalmıyo:D kafanı biraz yana çevir tüm gördüklerin 1km gidiyo sanki..aynı anda kafanda beyninde bi uğultu:D şeyi götü dağıtıyousn başka bi tabirle..boşver senyat bu gece..
-
sana abi tavsiyesi, bende askerden geldiimde ordaki gunluk yasantimin farkliliindan dolayi tum metabolizma alismistii,geldikten sonra da devam etti 2 gunde bir saglam bi uyku uyuyodum yetiodu,yani iki gunde bir yatiodum uykuya,2 ay falan sonra normal yasantim ve aktivilere donunce tekrar gunluk uykulara donebildim ilac falanda kullandim hatta.sana tavsiyem sana hic bi yarari olmayacaktir uykusuz durmanin .
bu tarz olaylar hayat tarzinin gereksinimlerine gore bunyeninde alismasiyla olan seylerdir ole 4 gun uyumicam demekle olmaz yapamazsinda aha buraya yaziom36 saat sonra sersemlersin sabah gunesiyle yatarsin.
-
Uykusuzuzluk kadar acı veren bir dert yoktur ..
Bir yıl uyuyamadım gözlerimi kapatıyordum .. tam dalacakken uyanıveriyordum .. İşkence yöntemidir
allah düşmanıma vermesin..
-
kafayı matematikle bozmuşsun .. her bk matematikle anlatılmaz şunu da öğrensen tam olcak neyse hadi kolay gele ..
-
2-3 gün uyuma biri bişey der beynin algılamaz bişey söylersin ne söylediğini bilmezsin gözün açık uyursun valla
-
bi defa uyumaman için sağlam bi ışık olmalı bu bir :) yani loş ortamda pc başında durursan sızacan bi yerde :)
günlük yaşantı derken millet geceleri uyuyacak kimse sen 12 de gel bi gezelim desen gelip gezmez :)
tek başına kaldığın sürede canın belli şeylerle uğraştıktan sonra sıkılacak bu da gerginlik getirecek :)
yani direk uyku gelecek aklına sonra mışıl mışıl uyuyacan hade geçmiş olsun :)
-
ne gerek var hepimiz insanız sınırlarımız var
-
yavrum girmeyin böle şeylere yaa
hayat güzel hava güzel salın kendinizi relax olun a.q.
-
bünye zayif düser dikkat et. bütün hastaliklara kapini acmis olursun.. 4 gün araliksiz uyumadim ben. sonunda dizlerim tutmamaya basladi.. diz cöktüm kaldim. gözkapaklarim alev gibi yaniyordu öyle ki bi an kapasam bir daha hic acamiycakmisim gibi.. hic deneme birader bosver..