Vakit Gazetesi: "Kılıçdaroğlu Sünnetsiz!"
-
ben olsaydım cıkarır elıne verırdım bak derdım:)
-
işte vakitin yüzü. orduya atmadıkları camur kalmadı şimdi ordu göreve diyolari okuyucu youmlarında hala orduya hakaretler var. nasıl hala yayın yapabiliyo bu ^!!'^+%&/
http://www.habervaktim.com/haber/124307/ordu_goreve.html
2010-05-31 15:23:23cosicoz, Sen O Uzmanlık Sorularını Kendi Vicdanına Sor.. Burda Münafıklık Yapıp Durma, Git Kendi Kümesinde Öt...
2010-05-31 15:23:02efficianza önce hükümet göreve diyeceksin, hükümetin vekil başbakanı çıkıp işte yok tatbikat iptal ettik yok elçi çağırdık yok İHH ya biz gitme diyemezdik filan falan acizlik sergiliyorsa önce onlara laf edeceksin göreve çağıracaksın ...hükümet tam sipare yatmışken davos fatihi brezilyalarda gezerken askere haydi aslanım demek ikiyüzlülüktür afedersiniz...
2010-05-31 15:21:09cosicoz Dangalakça Söylemde Bulunmuşsun... Orduya Laf Eden Yok, Ordunun İçinde Barınan Cuntacı Yapılanmaya ve Mason Uşaklarına, Siyonistlere, Darbecilere Karşıyız... Aynı Zaman da Tüm Rotaryenlere, Ateistlere Allah Tanımayan Paraya ve Pula Tapan Şerefsizlere de Karşıyız... cosicoz İnşallah Sen Bu Şerefsizlerin Arasında Değilsindir...bende bunların aksine yorum yapıyodum. tabikide banladılar üyeliğimi. kaldıramadılar gercekleri
-
akit gazetesini kılıçdaroğluna bırakmak zorunda kaldıklarında görmemişler mi sünnetlimi sünnetsizmi ? o zaman görmeleri lazım dı
-
Vakit gazetesinin baya yemişliği oldugundan iyi bilio
-
Eğer böyle birşey varsa CHP'ye yazıklar olsun.
-
mikenuser bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer böyle birşey varsa CHP'ye yazıklar olsun.
-----------------------------konuyu hortlatanın a.q :D
-
amanında kasım gülek mi ne onun için de böyle şeyler yazmışlar...
"yav bunların karıları da amma dedikoducuymuş" deyiveriyor...