Vakit Gazetesi: "Kılıçdaroğlu Sünnetsiz!"
-
MiqRoP bunu yazdı:
-----------------------------
DiKeyEy bunu yazdı:
ohaaa :D
bide bişey sorcam bu vakit kime çalışıyo arkadaşlar?? kimin adamı bunlar tam olarak?
-----------------------------Namidiyer feto yani feytullah gülen diye biliyorum xD
-----------------------------ama pransilvanya ''onlar bizim çocuklar değil'' dememişmiydi?
-
Babamda posta alıcağına vakit al diyor.. Aq gerizekalısı.. Göstericem yarın böle orospu ruhlu yazarların yazdığı gazeteyi okumam ben dicem göt etçem :)
-
Evet arkadaşlar, kılıçtaroğlunu dinsiz yapma, imansız yapma, vatansız yapma, ergenekoncu yapma, hain yapma, mason yapma, amarikancı yapma, terörist yapma Kampanyası başlamış bulunmakta.Vatana millete hayırlı olsun (: Bol kanmalar..
-
nerden biliyolarmıs acaba. yakın akrabalarınımı s....ş. ne biçim müslüman lan bunlar iftira gıybet her bok var amk.
-
Sitedeki yoruma bak çay demle :D
-------------------
gomez2007 diğer yorumları2010-05-20 21:52:42kemal kılıçdaroğlu bir ermenidir. evet kemal kılıçdaroğlu gerçek bir ermenidir. Kendisini kürt olarak tanıtan ismet inönüde ermeniydi. Bu iddaya hiç şaşmadım. sünnetsiz olması gayet normal.-------------------- -
bukadar insan şereften hayadan yoksun olur işte bunlarada gerçek müslüman diyenler varya onlarında kafası kafatası müslümanlar.
-
FireX bunu yazdı:
Sitedeki yoruma bak çay demle :D
-------------------
gomez2007 diğer yorumları2010-05-20 21:52:42kemal kılıçdaroğlu bir ermenidir. evet kemal kılıçdaroğlu gerçek bir ermenidir. Kendisini kürt olarak tanıtan ismet inönüde ermeniydi. Bu iddaya hiç şaşmadım. sünnetsiz olması gayet normal.--------------------
-----------------------------bende bu yorumu tam koyacaktım şimdi orospu çocukluğu parayla değil işte
-
husnuweb bunu yazdı:
Bunlar mal, bunları okuyan da malın önde gideni.
Başka bir şey demiyorum.
----------------------------- -
arkadaşlar normaldir böyle haberler çıkması , daha neler söylerler şimdi.
-
Adamlar artık resmen belden aşşa vuruyo :D hehehhea :D