Vakit Gazetesi: "Kılıçdaroğlu Sünnetsiz!"
-
Zuhaaaa XD XD ne güldüm gece gece haa... :D Milletin çükünün derdi geldi vakiti gerdi galiba XD
-
Bunların aklı ya s.ke ya g.te çalışıyor sakallı; dindar görünümlü sapık sübyancı aktif pasif karışık ibneler. Bu boku okuyan kimi gördüysem irtibatı kestim, abdurrahman başta olmak üzere hepsini önce livata kontrolünden daha sonra psikolojik testten geçirmek gerek toplum için ciddi tehlike...
-
adamlara bak ya günlerdir chpnin cüklerini haber yapıp duruyorlar..
azıcıkta kuku haberi yapın keyfimiz yerine gelsin kusacaz artık onun cükü bunun cükü :D
birde dini bütün gecinirler sizin gibi müslümanların Allah belasını versin rezil adamlar!!!
-
EfsaneTurka bunu yazdı:
-----------------------------
Köşe yazarı üzerinde denemiş sanırım.
-----------------------------nazli ilicak uzerine ozellikle :D:D:D
-
Hepimiz bu siteyi şikayet edelim.Türklüğe,kişilere,siyasi partiye,siyasi parti yanlılarına ağır ithamlar ve hakaretler var.
info@tk.gov.tr
-
IRET bunu yazdı:
''dindar görünümlü sapık sübyancı aktif pasif karışık ibneler''Bunların aklı ya s.ke ya g.te çalışıyor sakallı; dindar görünümlü sapık sübyancı aktif pasif karışık ibneler. Bu boku okuyan kimi gördüysem irtibatı kestim, abdurrahman başta olmak üzere hepsini önce livata kontrolünden daha sonra psikolojik testten geçirmek gerek toplum için ciddi tehlike...
-
Habere bak... Kılıçdaroğlu çıkarıp masaya mı vursun naapsın şimdi :|
-
Varya 2 saatlık uykuyla ayakta uyuyordum uyandım. Allah tutklarını altın etsın dıyecem ama kemal kılıcdaroğluna yazık olacak dıye korkuyorum mazallah ellerıne falan vermıstır :) Merak edıyorum alıelelrın hangı ferdı yada fertlerı uzerınde uygulamalı calısma yaparken gorduler barı bunuda acıklasınalarda ne cocukları olduklarını bılelım.... Bende ıdaa edıyorum orada bu haberı yazanlar beyinsiz.
-
ltcelik bunu yazdı:
Hüseyin üzmez ağzında mı test emiş?
Tipik "müslüman"
-----------------------------buraya yorum yapanlar Vakit gazetesine hakaret etmeye o kadar odaklanmıışşlarki , yorum yapanlardan birinin müslümanlara ettiği hakaretin farkında bile değiller ,
ııtçelik' in yukarıdaki yorumu müslümanlar için genellemedir ,
havervaktim deki yazıda vurgulanmak istenen Yusuf Halaçoğlunun '' Yusuf Halaçoğlu'nun açıklaması : “ Türkiye'deki Kürtler Türkmendir. Kürt Alevileri ise maalesef Ermeni dönmeleridir. ' ifadelerinden yola çııkarak müslüman olmayan Ermenilerin tehcir sırasıında Alevilik isminin arkasıına saklanmalarııdıır.Müslüman olmadııklarıı için sünnetsiz oldukları anlatıılmaya çalışılıyor. Dikkat ederseniz chp malesef Önder Sav gibi Peygamber düşmanı bir kişinin Baykalı arkadan vurmasıyla giderek bir mezhep (!) partisi olmaya başlıyor.
Yusuf Halaçoğlunun konuyla ilgili açııklamalarıınıı araşştıırırsanıız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Yusuf Halaçoğğlu gerçek Alevilerinde Türkmenler olduğunu özellikle belirtiyor.Dikkat edin Hz. Ali (ra) ın yolunda olduğunu söyleyen sözde alevi (!) ler nedense Ateist olduklarıınııda söylüyor.İşte bunlar ermeni dönmesi sözde alevilerdir.
-
Z-CHAN senin bu kılıçdaroğlu amcayla neyin var çözemedim ama çözecem :))