folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Vakit Gazetesi: "Kılıçdaroğlu Sünnetsiz!"

Vakit Gazetesi: "Kılıçdaroğlu Sünnetsiz!"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Zuhaaaa XD XD ne güldüm gece gece haa... :D Milletin çükünün derdi geldi vakiti gerdi galiba XD

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bunların aklı ya s.ke ya g.te çalışıyor sakallı; dindar görünümlü sapık sübyancı aktif pasif karışık ibneler. Bu boku okuyan kimi gördüysem irtibatı kestim, abdurrahman başta olmak üzere hepsini önce livata kontrolünden daha sonra psikolojik testten geçirmek gerek toplum için ciddi tehlike...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

adamlara bak ya günlerdir chpnin cüklerini haber yapıp duruyorlar..

azıcıkta kuku haberi yapın keyfimiz yerine gelsin kusacaz artık onun cükü bunun cükü :D

birde dini bütün gecinirler sizin gibi müslümanların Allah belasını versin rezil adamlar!!!

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

EfsaneTurka bunu yazdı:
    -----------------------------

Köşe yazarı üzerinde denemiş sanırım.

nazli ilicak uzerine ozellikle :D:D:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Hepimiz bu siteyi şikayet edelim.Türklüğe,kişilere,siyasi partiye,siyasi parti yanlılarına ağır ithamlar ve hakaretler var.

info@tk.gov.tr

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

''dindar görünümlü sapık sübyancı aktif pasif karışık ibneler''

Bunların aklı ya s.ke ya g.te çalışıyor sakallı; dindar görünümlü sapık sübyancı aktif pasif karışık ibneler. Bu boku okuyan kimi gördüysem irtibatı kestim, abdurrahman başta olmak üzere hepsini önce livata kontrolünden daha sonra psikolojik testten geçirmek gerek toplum için ciddi tehlike...

arkadaş ''zincirleme kufur tamlaması kurmus '' :))

yorgun senarist .]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Habere bak... Kılıçdaroğlu çıkarıp masaya mı vursun naapsın şimdi :|

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Varya 2 saatlık uykuyla ayakta uyuyordum uyandım. Allah tutklarını altın etsın dıyecem ama kemal kılıcdaroğluna yazık olacak dıye korkuyorum mazallah ellerıne falan vermıstır :) Merak edıyorum alıelelrın hangı ferdı yada fertlerı uzerınde uygulamalı calısma yaparken gorduler barı bunuda acıklasınalarda ne cocukları olduklarını bılelım.... Bende ıdaa edıyorum orada bu haberı yazanlar beyinsiz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

Hüseyin üzmez ağzında mı test emiş?

Tipik "müslüman"

buraya yorum yapanlar  Vakit gazetesine hakaret etmeye o kadar odaklanmıışşlarki , yorum yapanlardan birinin müslümanlara ettiği hakaretin farkında bile değiller ,

ııtçelik' in yukarıdaki yorumu müslümanlar için genellemedir ,

havervaktim deki  yazıda vurgulanmak istenen Yusuf Halaçoğlunun   '' Yusuf Halaçoğlu'nun açıklaması : “ Türkiye'deki Kürtler Türkmendir. Kürt Alevileri ise maalesef Ermeni dönmeleridir.  '   ifadelerinden yola çııkarak müslüman olmayan  Ermenilerin tehcir sırasıında Alevilik isminin arkasıına saklanmalarııdıır.Müslüman olmadııklarıı için sünnetsiz oldukları anlatıılmaya çalışılıyor. Dikkat ederseniz  chp malesef  Önder Sav gibi  Peygamber düşmanı bir kişinin Baykalı arkadan vurmasıyla  giderek bir mezhep (!) partisi olmaya başlıyor. 

Yusuf Halaçoğlunun konuyla ilgili açııklamalarıınıı araşştıırırsanıız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.Yusuf Halaçoğğlu gerçek Alevilerinde Türkmenler olduğunu özellikle belirtiyor.Dikkat edin Hz. Ali (ra) ın yolunda olduğunu söyleyen sözde alevi (!) ler nedense Ateist olduklarıınııda söylüyor.İşte bunlar ermeni dönmesi sözde alevilerdir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Z-CHAN senin bu kılıçdaroğlu amcayla neyin var çözemedim ama çözecem :))

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 17136 Toplam Mesaj: 108