Vakit Gazetesi: "Kılıçdaroğlu Sünnetsiz!"
-
kimsenin Alevi düşmanlığı yaptığı yok , yazılarıdikkatle okuyun , bazı ermeni dönmeleri Alevilik adının arkasına saklanıyor , bunlar müslüman olmadıkları için
sünnetsizler.
Hem Hz. Ali ( ra) ın sevdiğini söyleyip Alevi olacaksın hem de ateist olduğunu söyleyeceksin , sünmnetsiz olacaksın , tam da dinsiz pkk lılar gibi.
zaten alıntılanan kısmı dikkatle okursanız ne dendiğini daha iyi anlarsınız ;
'' '' Sünnetsiz Kamer Genç’in terör yuvası olan Nazımiye’deki hemşerisi Kemal Kılıçdaroğlu da sünnetsiz mi? Vahyin bir emri olmasa da sünnetin vazgeçilmez bir gelenek olduğu, toplumca dini bir vecibe ve erkekliğe ilk adım atma öneminden ötürü şölenlerle kutlanan bir âdeti Kılıçdaroğlu yerine getirdi mi? Marksist alevilerin ve öldürülen PKK’lı teröristlerin de sünnetsiz oldukları bilinen bir gerçektir.''
Yusuf Halaçoğlu özellikle vurguluyor , Aleviler Türkmendir , tehcir sırasında bazı Ermeniler Aleviliğin arkasına saklanmıştır.'' Bunlar müslüman değildir , bu yüzden hem Aleviliym deyip hem de İslam düşmanı olan kişiler vardır.Hem z. Ali (ra) ın adını kullanıp ,hem de İslam düşmanı olmalarındaki, çekişkide bu yüzdendir.
-
student bunu yazdı:
-----------------------------
kimsenin Alevi düşmanlığı yaptığı yok , yazılarıdikkatle okuyun , bazı ermeni dönmeleri Alevilik adının arkasına saklanıyor , bunlar müslüman olmadıkları için
sünnetsizler.
Hem Hz. Ali ( ra) ın sevdiğini söyleyip Alevi olacaksın hem de ateist olduğunu söyleyeceksin , sünmnetsiz olacaksın , tam da dinsiz pkk lılar gibi.
'' '' Sünnetsiz Kamer Genç’in terör yuvası olan Nazımiye’deki hemşerisi Kemal Kılıçdaroğlu da sünnetsiz mi? Vahyin bir emri olmasa da sünnetin vazgeçilmez bir gelenek olduğu, toplumca dini bir vecibe ve erkekliğe ilk adım atma öneminden ötürü şölenlerle kutlanan bir âdeti Kılıçdaroğlu yerine getirdi mi? Marksist alevilerin ve öldürülen PKK’lı teröristlerin de sünnetsiz oldukları bilinen bir gerçektir.''
Yusuf Halaçoğlu özellikle vurguluyor , Aleviler Türkmendir , tehcir sırasında bazı Ermeniler Aleviliğin arkasına saklanmıştır.'' Bunlar müslüman değildir , bu yüzden hem Aleviliym deyip hem de İslam düşmanı olan kişiler vardır.Hem z. Ali (ra) ın adını kullanıp ,hem de İslam düşmanı olmalarındaki, çekişkide bu yüzdendir.
-----------------------------student o zaman Kemal Kılıçdaroğlu'nu niye karıştırıyor? desin ki alevileri kötülediler zamanında falan filan. Adamın şeyinden zevk mi alıyor? Bu yazar ipne mi?
Bende böyle bir iddia atıyorum ortaya ipnelerin çoğu ipneliklerini gizlemek amacıyla elalemin şeyini bahane ederek yazı yazıyorlar. Yoksa bu yazar ipne mi? İpne değilse niye adamın şeyini gündeme getiriyor?
-
student bunu yazdı:
sünnetsizler.
Yusuf Halaçoğlu özellikle vurguluyor , Aleviler Türkmendir , tehcir sırasında bazı Ermeniler Aleviliğin arkasına saklanmıştır.Bunlar müslüman değildir , bu yüzden hem Aleviliym deyip hem de İlam düşmanı olan kişiler vardır.
-----------------------------Yahu birader sanane adamın sünnetinden , ister müslüman olur ister marksist olur ister ermeni olur ülkeyi adam gibi yönetecekse bunlardan banane ? Adam diyanet işleri başkanı olmaya mı geliyor devlet yönetmeye mi geliyor ? Müslümanların nasıl yönettiğinide görüyoruz.
-
Ben böyle komik haber görmedim ya :D
Ne uçkur sevdalısıymış bu vakit :D
-
vakit gazetesinin resmi sitesi
http://www.vakit.com.tr/
sizin verdiğiniz site ile alakası yok
biraz düşünün öyle konu açın bea
-
Bolvadinli bunu yazdı:
vakit gazetesinin resmi sitesi
http://www.vakit.com.tr/
sizin verdiğiniz site ile alakası yok
biraz düşünün öyle konu açın bea
----------------------------:) evet tabi canım pkk nın da bdp ile bi alakası yok aslında , akp nin de fetoyla alakası olmadığı gibi...
bu iddia karşındakinin zekasına hakarettir resmen
-
Siz devam edin konunun çükle alakalı olduğunu düşünmeye ....
Aleviliğin arkasına saklanan ermenilerde bşr yandan pkk yanında , bir yandan chp i ele geçirerek siyasette emellerine ulşamaya çalışsınlar
-
student bunu yazdı:
Aleviliğin arkasına saklanan ermenilerde bşr yandan pkk yanında , bir yandan chp i ele geçirerek siyasette emellerine ulşamaya çalışsınlar
-----------------------------Günaydın dostum pkk zaten mecliste sen biraz geç uyanmışsın meseleye.
-
student
:) diyorum ki
bu adamlar sunnetsiz oldugunu gorduler mi yaziyorlar.
yok yahudiydi yok hristiyandi yok ermeniydi vs vs idi o yuzden sunnetsizdir diyor o senin yazisini okudugun adam. surdan goc ettiler burdan geldiler iste onlar gavurdur sunnet olmazlar diyor.
ben diyorum ki hristiyani, yahudisi, ermenisi vs vs hepsi sagligi icin sunnet oluyorlar. bunlar musluman olduklari icin sunnet olmuyorlar ki.
kaldi ki bu adam sadece varsayima dayanarak soyluyor sunnetsizdir diye.
gormus mu sunnetsiz oldugunu onu merak ediyorum.
+
sunnetli olup torunu yasinda tecavuz edenlerin bulundugu bir gazete, yolsuzluklari ortaya cikaran bir adamin c.ku ile d.ssagi ile niye bukadar ilgileniyor ?
yetimin fakirin fukaranin hakkini yiyenleri belgeleri ile ortaya cikaranin yaninda olmak degilmidir muslumanlik ?
yoksa calan cirpan yetim hakki yiyen yandasimsa gozumu kapatirim, calan cirpan yetim hakki yemedigi halde yandasim degilse t.ssagina kadar incelerim anlami cikartiyorum ben.
sen ne dusunuyorsun ?
-
student bunu yazdı:
-----------------------------hah
Alevilerin bir ermeni ve pkk li olmadigi kalmisti.
Aleviligin arkasina saklanan ermeniler diyerek Alevilere ermeni demek istemedim diyemezsin
bundan baska bir anlam cikartilamiyor