Vücuttaki Meninin Şehvetle Dışarı Atılması Günah Mı? (Dini Bilgisine Güvenen Gelsin)
-
Triumph bunu yazdı:
var
im here.
holydemon buna ne dicen adam ı am here dio -
PacoRabanne bunu yazdı:
ewt kesinlikle bozulur. fakat benim aklıma başka bi soru takıldı zevk suyu gelse bozulur mu? ama istem dışı geliyo sonuçta sen istemiyosun gelmesini o zaman bozulur mu?YA BEN HALA SORUMA CEVAP ALAMADIM ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP VERİN???
-
yaw zevk suyuyla döl arasında ne fark war a.q biri önce onu sölesin yada kardeş sen söle pacorabanne
-
PacoRabanne bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:
ewt kesinlikle bozulur. fakat benim aklıma başka bi soru takıldı zevk suyu gelse bozulur mu? ama istem dışı geliyo sonuçta sen istemiyosun gelmesini o zaman bozulur mu?YA BEN HALA SORUMA CEVAP ALAMADIM ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP VERİN???
Bozulmaz sadece sehvetle dısarı cıkarsa bozulur ama alacagın sevabın değeri azalırDİPNOT..Elemanlar bir soru sorulmuş ve soru islam dini ile alakalı bilip bilmeden cvplar vermeyelim sonra yapılan hareketlerin günahı boynumuza
-
yaw sölesin biri ya zevk suyula döl arasında ne fark var a.q hhaaaaa bu arada ramazan ramazan ne bu konu diyenlere cevabım benim yaşım 14.5 bilgiye ,htiyacım war okeymi islamiyette sikinin doğrultusuna yapamassın hiçbir şeyi onun için bilgi alıyorum
ama ŞU SORUYA CEVAP VERİN ARTIK WHAT İS DÖL WHAT İS ZEVK SUYU???????
-
delichoban bunu yazdı:
yaw sölesin biri ya zevk suyula döl arasında ne fark var a.q hhaaaaa bu arada ramazan ramazan ne bu konu diyenlere cevabım benim yaşım 14.5 bilgiye ,htiyacım war okeymi islamiyette sikinin doğrultusuna yapamassın hiçbir şeyi onun için bilgi alıyorum
ama ŞU SORUYA CEVAP VERİN ARTIK WHAT İS DÖL WHAT İS ZEVK SUYU???????
BÜYÜNCE ANLARSIN. ZUHAHAHAşaka şaka bilimsel bi açıklaması olan cevap versin
-
Evt cünüpken oruç tutulur mu? Şahan sordum beynimi sulandırdı şimdi size soruyorum
-
olm dinen haram olan hersey yasak ıste olm anla yaw ne kadarda konu saptırıcı adamsınız yaw
-
Zevk suyu dediğimiz şey seminal sıvıdır ama meni dediğimiz şey seminal sıvılı spermlerdir.
-
eğer dikkate alıyorsanız 4 mezhebe göre de meni şehvetle dışarı atılırsa 60 gun kefaret + 1 gun kaza orucu tutmak zorunda olunur...
mezi(zevk suyu )gelirse oruc bozulmaz
ben böyle biliyorum