Vücuttaki Meninin Şehvetle Dışarı Atılması Günah Mı? (Dini Bilgisine Güvenen Gelsin)
-
haaaa yani 31 de meni geliyo onu anladım zaten biliodum da zevk suyu ne zaman gelir?????
-
çocukken gelir.
sperm olmadığı zaman zevk suyu çıkar.sperm gelecek günü hepimiz iple çekmöişiszdir.
-
vehbilatorrr bunu yazdı:
kesinlikle bozulur.....
gardas ole bır ıfaded bulunmussunkı sankı fetva verıorsun cok buyuk bır hata ıslıorsun bunu solım bırde oruc bozulmas sadece alacagımız sevap azalır dıger bır tabırle oruc sakatlanır bırde orucu bozmak ıcın vucuda bır seyın gırmesı gerekır cıkması deıl ha unutmadan agız dolusu kusmak da orucu bozabılır bunlar benım bıldıklerım kesınlıkle bole demıyorum eksıklık olabılır... -
karahilal bunu yazdı:
vehbilatorrr bunu yazdı:
kesinlikle bozulur.....
gardas ole bır ıfaded bulunmussunkı sankı fetva verıorsun cok buyuk bır hata ıslıorsun bunu solım bırde oruc bozulmas sadece alacagımız sevap azalır dıger bır tabırle oruc sakatlanır bırde orucu bozmak ıcın vucuda bır seyın gırmesı gerekır cıkması deıl ha unutmadan agız dolusu kusmak da orucu bozabılır bunlar benım bıldıklerım kesınlıkle bole demıyorum eksıklık olabılır...
attırmak serbest!!! kusmak sakıncalı..Daha neler görcez bakalım. -
dostum burda önemli olan yemek yememek değil aynı zamanda nefsini terbiye etmektir.
-
sen 31 çekerek nasıl nefsini terbiye etcen??
-
Kardeşler bende boşalmanın orucu bozacağına inanıyorum ama söyle birlaf vardır
VÜCUDA GİREN ORUCU VÜCUTTAN ÇIKAN ABDESTİ BOZAR
-
hahah amma guldum
-
orucun amacı allahın verdıgı nımete sukurdur...onun ıstegıyle verdıgı nımete,nefısımıze karsı koymaktır...onun ıstegıyle verdıgı nımetlerede baslamaktır...senın dedıgın zaten olması yanlıs bırsey cunku normal gunlerde olsa abdest alman sartken oruclu ıken olay bıraz daha farklılasııyor...oruc bozulur ama kasti yaptıysan ,ruyanda fılan olduysa kasti olmadıysa abdest alıp oruc tutmaya devam edersın...
-
No_ProbleM bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:PacoRabanne bunu yazdı:
ewt kesinlikle bozulur. fakat benim aklıma başka bi soru takıldı zevk suyu gelse bozulur mu? ama istem dışı geliyo sonuçta sen istemiyosun gelmesini o zaman bozulur mu?YA BEN HALA SORUMA CEVAP ALAMADIM ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP VERİN???
Bozulmaz sadece sehvetle dısarı cıkarsa bozulur ama alacagın sevabın değeri azalırDİPNOT..Elemanlar bir soru sorulmuş ve soru islam dini ile alakalı bilip bilmeden cvplar vermeyelim sonra yapılan hareketlerin günahı boynumuza
ARKADAŞIMIZ ÇOK GÜZEL BİR YERE DEĞİLDİ ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZDIKLARIMIZA DİKKAT EDELİM BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYALIM ÇÜNKÜ GÜNAHI BOYNUMUZA İNŞALLAH ALLAH TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI KABUL EDER...!