folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vücuttaki Meninin Şehvetle Dışarı Atılması Günah Mı? (Dini Bilgisine Güvenen Gelsin)



Vücuttaki Meninin Şehvetle Dışarı Atılması Günah Mı? (Dini Bilgisine Güvenen Gelsin)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    delichoban bunu yazdı:


    yaw zevk suyuyla döl arasında ne fark war a.q biri önce onu sölesin yada kardeş sen söle  pacorabanne


    Ya dostum bak zevk suyu ergenlik çağının başlangıcında gelir. birde zevk suyu 31 çekerken mutlaka fark etmişsindir döl gelmeden önce bi sıvı çıkar kaygandır işte o zevk suyudur. mesela cinsel ilişkilerdede kavganlığın sağlanması için döl gelmeden önce zevk suyu gelir dostum başka takıldığın yer olursa sor bana Ben bu işin doktoruyum.!

    Fuck this world if they cant understand me!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    GrayWolf bunu yazdı:


    hahah amma guldum


    Harbiden içimden şu formu bi bayan okusa ne güler demiştim ve okumuş puhahahahahaa :)

    Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    delichoban bunu yazdı:



    haaaa yani 31 de meni geliyo onu anladım zaten biliodum da zevk suyu ne zaman gelir?????


     




    Dostum zaten zevk suyuda bir nevi meni'dir. Yani zevk suyu dediğin şeyle, senin 31 den önce meni geliyo dediğin şey aynı şeylerdir.

    Fuck this world if they cant understand me!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orangejuice81
    orangejuice81's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek

    ya beyler. boşuna uzatıyoz lafı haaa. orucun amacı yemekten, içmekten, haramlardan ve ayrıca cinsel ihtiyaçlardan uzak kalmak, nefsi terbiye etmektir. bunu daha fazla uzatmayalım. herkes uzak dursun karıya kıza bakmasın, porno sitelere girmesin,, dişinizi sıkın biraz yaw. bu ayın önemi anlamı da bu zaten alın size gerçek bilgi. hali hazırda en geçerli islam kaynaklarımızdan biri. BÜYÜK İSLAM İLMİHALİ diyor ki:


    Oruç bahsi madde 115 ten itibaren bu konular var. isteyen olursa elimde mükemmel bir dini e-kitap seti var. artık gönderirim süper bişey. tüm tefsirler, kuran yorumlar, risalele külliyatı ahmet hulusi m.fg. falan filan hepsi var. ve e-kitap şeklinde yani çok kullanışlı. isterseniz msj attın gönderirim sevabıma....


    115- Bir kusuntu, sahibi tarafından kasden getirilince bakılır: Eğer ağız dolusu ise, ittifakla orucu bozar. Çünkü bu hal, hem taharete, hem de imsake engeldir. Bu halde, içeriye az çok bir şey dönüp gider. Bunun için orucun kazası gerekir. Fakat ağız dolusundan az olup da kendi başına geri dönerse, İmam Muhammed'e göre, orucu bozar. Çünkü bu imsake engeldir, İmam Ebû Yusuf'a göre bozmaz; çünkü az olduğundan taharete engel değildir. 
        Bu kusuntu, içeriye çevrildiği takdirde, hem İmam Muhammed, hem de İmam Ebû Yusuf'dan bir rivayete göre, orucu bozar, İmam Ebû Yusuf dan diğer bir rivayete göre ise, bozmaz.
        116- Yalnız yapışmak, öpmek ve oynamakla oruç bozulmayacağı gibi, yalnız bakmak ve düşünmek sonucu olarak inzal olmakla da bozulmaz. Bunun için bir kimsenin zevcesini öpüp okşaması ile onun orucu bozulmaz. 
        Yine, zevcesinin veya başkasının yüzüne veya herhangi bir uzvuna tekrar suretinde olsa dahi, bakması ile ve bakışından veya bunları düşünüşünden dolayı şehvetle akıntı olması ile de orucu bozulmaz.
        117- İki yoldan başka herhangi bir uzva yapılacak temas sonunda inzal olmazsa, oruç bozulmaz. Fakat inzal olunca oruç bozulur ve yalnız kaza gerekir. El ile meni getirmek veya hayvan ve ölüye temasla olan inzal da böyledir.
        118- Zevcesinin sıcaklığını duymayacak şekilde elbisesi üstünden tutmakla inzal olsa orucu bozulmaz, sıcaklığını duymuşsa bozulur. 
        Yine, bir kadın kocasını, inzal oluncaya kadar tutsa, kocasının orucu bozulmaz. Fakat bu tutması, kocasının teklifi üzerine ise, bu durumda orucunun bozulup bozulmamasında ihtilaf vardır.
        119- Bir erkek zevcesini veya bir kadın kocasını öpüp de erkekden meni, kadından bir yaşlık belirse, bunların orucu bozulmuş olur, bundan dolayı da kaza gerekir. Kadın bu öpme sonunda bir yaşlık değil de, bir lezzet duyacak olsa, İmam Ebû Yusufa göre orucu bozulur, İmam Muhammed'e göre bozulmaz. Okşamak, el tutuşmak, boyuna sarılmak da, öpme gibidir.
        120- Oruçlu olan kimse, büyük abdest temizliği yaparken, içeriye su geçmemesi için nefes alıp vermemelidir. Bu temizlik üzerinde aşırı gidilir de, su hukne yerine kadar ulaşırsa, orucu bozar. Hukne (lâvman için kullanılan) bir ilaçtır. Bunu kullanmaya "İhtikan" denir. Hukne için kullanılan özel alete de "Mıhkane = Şırınga" denir. Bu şırınganın ucu, aşağıdan (makaddan) nereye kadar yetişirse, oraya varacak kadar yapılacak bir istinca orucu bozar. Böyle bir istinca da pek az yapılabilir. Zaten bunun yapılması sağlığa zararlıdır.
        121- İhtikan (şırınga yapmak), buruna ilaç akıtmak, kulağa yağ damlatmak orucu bozar ve kazayı gerektirir. Fakat kulağa giren su, orucu bozmadığı gibi, kulağa dökülen su da, tercih edilen görüşe göre orucu bozmaz. Bunun gibi, üzerinde kulak kiri bulunan bir karıştırıcının kulağa birkaç defa sokulup çıkarılması ile de oruç bozulmaz. (İmam Şafiîye göre bozar.)
        122- Erkeğin tenasül aletine damlatılan su veya yağ, mesaneye kadar gitse bile, İmamı Azam ile İmam Muhammed'e göre orucu bozmaz. Fakat mesaneye kadar gitmeyip de tenasül organı içinde kalırsa, ittifakla bozmaz.
        123- Su veya yağ ile ıslanmış bir parmağın ön veya arka tarafa sokulması, oruç hatırlanması halinde olursa orucu bozar. Unutma halinde ise, bozmaz. Kuru bir parmağın sokulması, her iki halde de orucu bozmaz.


    İlkokul Çağlarımdan 24 Yaşıma Kadar Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek

    şimdiiii saaayın müslüman watandaşlarım..boşalmak istiyorum hocam fekat oruçluyum deniliyorr...Taocu seks..anam anam ben sağa diyem bak..okuyorum sürekli bakalım felsefeyi kapabilecekmiyiz..o zaman bi gelsin en az 20yıl boşalmayı düşünmüyorum...sıkıyosa desinler orgazm orucu bozar diye(nah bozar)


    fasist kaynıyo ortalık yaa..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MRT_Ge-Force
    MRT_Ge-Force's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2005
    Erkek
    Aslında bu konuyu zekeriya beyaz hocaya sormak lazım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganweb
    doganweb's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek

    sen hergün 3 git 4 git hiç bi sikim olmaz. sen yazılanlara bakma. hem oruç tut hemde babalar gibi 31 ini çek .kay herkeze. dünyaya bir kere gelmişin şimdi yapmayacanda ne zaman yapcan.Ha bu arada öteki dünyada ne olur onu bilemem

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    delichoban bunu yazdı:



    saol kardeşte niye bozulur yaw mesela yemek yiyoz bozuluo bişi içion bozuluyo niye vücuda bişi girio ama bu olayda orucu bozcak ne war anlamadım....



     


    Oruç sadece ağızla yapılmaz. Orucu tüm uzuğlarının tutması gerekir. Yani yemek yemeyeceksin, kötü söz etmeyeceksin, kötü şeye bakmayacaksın...

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Liseye giderken hocaya sormuştuk "hocam oruç hangi durumlarda bozulur?" diye.Hoca "vücuda birşey girerse oruç bozulur.Vücuttan birşey çıkarsa bozulmaz" demişti.


    yani burdan çıkarılacak sonuç şu eğer oruçlu iken bir bayanla cinsel ilişkiye girersek kadının orucu bozulur fakat erkeğin ki bozulmaz.Çünkü erkeğin vücuduna birşey girmiyor.Fakat kadının vücuduna girip çıkan olduğu için orucu bozulur.


    :D Tabi yukarıdaki salakça sonucu hocaya söyleyen arkadaş bi güzel sopa yemişti.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    arkadaşlar iyi bi konuya denk gelmişsiniz biraderler zewk suyu olayına açıklık getiriyim onun adı prostat sıwısıdır  sperm ile beraber çıkar wede 31 orucu bozar çünkü orucun felsefesini bozar oruç demek 1 ay boyunca allahın werdiği  nimetlerden belli süre yememek içmemek ve cinsel  olaylar wede birleşmeden uzak durmak temeldir yani 31 orucu booozar.

    tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 43805 Toplam Mesaj: 89