folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vücuttaki Meninin Şehvetle Dışarı Atılması Günah Mı? (Dini Bilgisine Güvenen Gelsin)

Vücuttaki Meninin Şehvetle Dışarı Atılması Günah Mı? (Dini Bilgisine Güvenen Gelsin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Erkek
    yaw örneğin sıçarken de menin sıvısı gelir ve bu durumda cenabet olunmaz... 31 çekilince oruç bozulur... yoksa zekeriya hoca neden desin oruç cinsel ilişkiyle açılabilir di mi?

Nerde Gençliğim:(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı:

Liseye giderken hocaya sormuştuk "hocam oruç hangi durumlarda bozulur?" diye.Hoca "vücuda birşey girerse oruç bozulur.Vücuttan birşey çıkarsa bozulmaz" demişti.

yani burdan çıkarılacak sonuç şu eğer oruçlu iken bir bayanla cinsel ilişkiye girersek kadının orucu bozulur fakat erkeğin ki bozulmaz.Çünkü erkeğin vücuduna birşey girmiyor.Fakat kadının vücuduna girip çıkan olduğu için orucu bozulur.

:D Tabi yukarıdaki salakça sonucu hocaya söyleyen arkadaş bi güzel sopa yemişti.

PUHAHAHAHHAHA YA BEYLER BU LAFLARI NERDEN BULUYOSUNUZ YAAA ÖLDÜRDÜNÜZ BENİ GÜLMEKTEN :)))

Fuck this world if they cant understand me!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

TheOutlaw bunu yazdı:

yaw örneğin sıçarken de menin sıvısı gelir ve bu durumda cenabet olunmaz... 31 çekilince oruç bozulur... yoksa zekeriya hoca neden desin oruç cinsel ilişkiyle açılabilir di mi?

YA ARKADAŞLAR ŞUNA Bİ KESİNLİK GETİREYİM 31 ORUCU KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE BOZAR!!!!

TheOutlaw kardeşimizin söylemek istediği şey ise doğru yani sıçarkende meni(zevk) suyu gelir ama tahminimce cenabet olunmaz bu aynı şekilde oruç tutarkende öyledir yani istem dışı gelen meni (zevk suyu) orucu bozmaz ama kesin bir bilgim yok!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeFreT_29
    NeFreT_29's avatar
    Erkek
    aq sabir yokmu sende yaf, 31 cekme sende bir kac saat, sapik dolu dünya yaf

Topraga CAN verdik, Bayraga KAN verdik, Allaha KURBAN verdik, Bu VATANI biz karsiiksiz SEVDIK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek

ewet arkadaşlar mübarek ramazan ayı bitti ee konuyu güncellemek lazım!!!!ewet işte yeni sorum

NORMAL ZAMANDA 31 ÇEKMEK GÜNAH MIDIR???_?_?_?_?_?- 

ewet cevapları beklioruz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orangejuice81
    orangejuice81's avatar
    Erkek
    bre daha yeni konuyu topladık. abooo. gelde bundan uğraş. walla hocam iş bayağı karışacak. buyrun benden ilk yorum. bence haramlardan kendini alıkoymak için, zinadan kaçmak için abartmamak kaydıyla;(cünüp gezmemek kaydıyla) 31 çekip hemen gusl edersek nefsini köreltmek için bi sakınca yoktur diye düşünüyorum. tabi doorusunu bizde öğrenecez....

İlkokul Çağlarımdan 24 Yaşıma Kadar Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    negro
    negro's avatar
    Erkek

yaw delichoban baba etme eyleme açtırma ağzımı valla açıcam şimdi ayet hadis sünnet icma fetva kıyas derken üstünüze baya ağır yük yüklicem olmayacak siz sadece günahını bilin fazla üstüne düşmeyin öğrendiğimden beridir yapamıyorum, hep aklıma hükümler geliyor yaklaşık 4. seneye girdim :)

uzun süredirde yoktum orucu bozarmı mevzusu geçmiş :) kefalet gerekir 61 gün kısacası :D ama şehvetsiz gelirse hiç bi şey olmuyor veee son nokta kadir gecesine çatarsa bu icraat yandı gülüm keten helva yani şunu diyim 61 günü göze alırımda ramazanın son on günü elimi atarsam namerdim :D

seni sevmeden çok önce nefret etmiştim dünyadan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erdogdu
    Erdogdu's avatar
    Erkek

evet  arkadaslar ilginc bir konu secmissiniz lakin burda bazi cevaplar okudum ve uzuldum cunku oruc un manasi oyle bir yardicinin yai allahin varligina ve tum emirlerine boyun egmek gerkdigidir. oyle bir allah varki bizi yaradn ve bize ramazan ayi boyunca oruc tutmayi zekat vermeyi hacca gitmeyi keliyi sahaded ve namz kilmayi farz kildi bu arad oruclu iken nefsi duygulara kapilarak cinsel iliskiyide haram kildi 31 cekme deginiz olay tam manasi ile cinsel bir birlesme olmasa da cinsel birlesmede amac erkegin bosalmasi ise erkek icin konusuyorum 31 olayindad bu gerceklesiyorsa burda  oruc bozulur

Turk milletinden MUHAMMET(sav)ummetinden.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek

yaw kardaşım biz sana ne dioz tamam anlaşıldı 31 orucu bozuo ramazan da bitti sen şuna cvp wer

NORMAL ZAMANDA 31 GÜNAH MIDIR_?_?_?_?????_?_?_

HADİ BAQALIM CVPLARI BEQLİOM ONA GÖRE

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoomsdayScreaM
    DoomsdayScreaM's avatar
    Erkek
    Bakınız diğer forumlara bu konu hakkında daha önce konu açılmıştı......
Toplam Hit: 45105 Toplam Mesaj: 89