folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Vücuttaki Meninin Şehvetle Dışarı Atılması Günah Mı? (Dini Bilgisine Güvenen Gelsin)

Vücuttaki Meninin Şehvetle Dışarı Atılması Günah Mı? (Dini Bilgisine Güvenen Gelsin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    computerwolf (: ..yorumuna koptum..
    evet..bozulabilir..bozuldugunu bilmedigin icin sorun yok..
    sordun ögrendin bundan sonra artik öyle seyler yapmaman gerektigini biliyon..Neyse..Nefsine sahip cıkmayı ögren (:

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    olm sorunlumusunuz ya siz. Kaç yıl önceki konuya cewap yazmak ne zevk veriyor size. Ben de yeni açılmıştır diye atlıyorum ya tövbe tövbe...

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Evt Ben Sorunluyum
    Bla Bla Bla
    Hebele Hübele :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    istedim zaman ki soruaya cevap veririm sana ne alakadar edermi sen istedin zamankine ver o zaman ...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    ÖnceLikLe şöyLe izah edeyim..Eğer şehvet arzuLarın seni günaha götürecekse yani Sokak diLiyLe azdın ve zina edeceksen..Sadece içindeki niyet zinadan korunmak ve aynı zamanda CinseL ihtiyacını gidermek oLursa ßu günah değiL..Şayet oturup pc ßaşında Lan sıkıLdım çavuşa 1 taLimat yaptırayım dersen bu günah oLur..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    sorunla alakası yok bilader bu konu eski olsaydı müridin biri kalkıp aynı yere derin konulara 31 günah mı diye konu açmazdı millet gezmio forumu seni bilmem ama bir çok kişi bu konuda bilgisiz yada yanlış bilgili anlatabildim mi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    devin bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaş orucun bozulur lakin  ugurben ve by_medcezir dediği gibi 60 gün kefaret ve 1 de kendisi 61 gün tutman gerekmez sadece 1 gün tutman gerekir hanefi ve diğer mezhep imamlarına göre böyledir (kaynak Porf.Vehbe Zuhayli Büyük İslam İlmihali oruç bahsi (2 yada 3. cilt)), yalnız masturbasyonda böyledir. iki kişi yaparsa 60 gün kefaret gerekir ayrıca iki kişi yaparken bozulması için boşalma değil p... girmesi yeterlidir.
    -----------------------------
    Bişey denedim,bi hata var sandım yokmuş ,konuyu da hortlattık ama neysem
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oneron
    oneron's avatar
    Erkek
    cinsel aletle oynarken boşalma olursa oruç bozulmaz arkadaşlar  sadece abdest almak gerekir ama o oruçtanda hayır gelmez
Toplam Hit: 46197 Toplam Mesaj: 89