Web / Grafik Tasarım Anılarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocalar yıllar önce birçok web tasarım işi yapan biri olarak görmediğim insan çeşidi kalmadı. 50 tl bütçe ile custom site yapmak isteyenimi dersiniz, site tasarımı yaptınız diye outlook ayarlarını öğrenmek için telefonunuzu 50 kişiye vereni mi dersiniz, Referanslar sayfasında 9 tane logonun yeri için 10 kere toplantı yapanı mı dersiniz, 1 ay süre verip işi teslim edince işe bakmadan teşekküler gerek kalmadı diyeni mi... Her tipte angutu gördüğümü düşünüyorum.

Fakat kaçırdığım bir çeşidi varsa sizin deneyimlerinizden öğrenmek isterim çünkü genelde baya komik tipler çıkıyor. Hem de daha çömez (yada bilgi olarak prof ama ticari olarak çömez) arkadaşlar bunlara karşı hazırlıklı olurlar. hiçbir web tasarım kitabında yazmayan işin püf noktalarını öğrenirler.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dogrudan yasadıgım bir olayı hatırlamıyorum su an ama r10'daki bir elemanın mesajını bizzat görmüstüm.

50 türk lirası karsılıgında facebook scriptini oldugu gibi kurduracak eleman arıyordu ve oldukca ciddiydi.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

inşaat firmasına site yapmıştık gayet güzel olmuştu sonra bunlar saçma saçma şeyler isteyip tasarımın içine etmişlerdi . bütün projeyi boşa yapmışım gibi gelmişti .

bir keresindede benim bir tanıdık özel bir web sitesi yaptırdı bir firmaya adamlara parayı verdik falan site bbi elimize ulaştı her istediğimiz var fakat kullanışlı değil misal haber giriyoruz ama haberi silemiyoruz ve düzenliyemiyoruz . haberlerde sayfalama yok gibi işte ne ararsanız var mal mal. sonra ben gittim bu adamların yaptığı siteyi çöpe atıp iş acele olduğundan bir haftada eksiksiz bir site yaptım. ayrıca adamlar siteyi 2 ayda yapmışlardı ( daha doğrusu yapmamışlar hiçbişi)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Onu görünce aklıma geldi zaten biraz konuyu çalmış gibi oldum da tam aynısı değil =)

HolyOne tarafından 15/Ağu/12 19:39 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Onu görünce aklıma geldi zaten biraz konuyu çalmış gibi oldum da tam aynısı değil =)

yakın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=l2u_zvV0xW0

http://www.youtube.com/watch?v=DkiVY7lYTsk

http://www.youtube.com/watch?v=HyTpzgAW5NA

Bahsettiğim bu tarz adamlar yani

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Wordpresse tasarım giydirmek için bikaç kişiyle görüştüm.

Tasarım giydirmek derken psd değil. CSS ve image dosyaları hazır.

Sadece tema kodlamasını yapcak.

Gelen teklifler şöyle. 

1- Full psd ile yaparız. 600-700 liraya olur

2- Tasarım giydirmek 600 lira istediğiniz şekilde editlersek 1000 lira olur.

3- 500e hallederiz

Ee böyle web tasarımcılar varken 50 diceksinki 200e halledesin:)

The-ExTaCy tarafından 15/Ağu/12 20:17 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

burayı rezerve ediyorum yazacak çok şeyim var...

www.yesilgrow.com - Growshop
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    siz yazın yaşadıklarınız ki biz de su sıcakmıymış önceden öğrenelim tedbir getirelim. by_Tet tarafından 15/Ağu/12 20:33 tarihinde düzenlenmiştir

iyibu! yeniden..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    Siteyi bitirdim ve nete attim akabinde musterinin dukkanina gidip kullanis seklini ogretmeye calisiyorum. O sira telefonun sarji azaldi ve cantadan usb kabloyu cikarip bilgisayara taktim sunum sirasinda sarj olsun istedim. Nese isim bitti topladim herseyimi musteriyede dedimki aynen gosterdigim gibi yaparsiniz benden sonra sizde. Adamda karsiliginda usb kabloyu cikardin ama biz nasil giricez siteye dedi. Wtf? Not:: odemesini tam ve zamaninda yapmisti :-)
Toplam Hit: 7498 Toplam Mesaj: 68