Yeter Artık Herkes Rap Yapmasın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sumer
    sumer's avatar
    Erkek

ı lowe techno...

Yazmış Oldugum Cevaplardan Dogacak Herhangi Bir Sorundan Sorumluluk Kabul Etmiyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------
    Fuat  isminin RAP ile ilgili konu başlıklarında geçmesi bile anormal bir durum.
    -----------------------------
     SAgopa playbackcisin,playback yapma dedim,vicdansız sagopaa:|

Bilmeyenler için sölöyorum bu fuat'ın tv makinası programımdaki artislik olsun die sagoya attığı disstir..Ve yorumu sizlere bıraktım:)

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bence herkes rap yapsın. böylece kaliteli iş çıkaranlar daha çok dikkat çeker ve sağlam rapcilerin kıymetini daha iyi anlarız

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

swoolun son yazıdgına katılıorm :D fuat? rap?? e yok artık..

anti sakin hocam yhaaa ne bu hiddet bu celal??

musketi ilk defa anlamadıgı bişey hakkında bu kadar kesin bi yorum yaparken goruyorum.. bağzen birşeye nedensiz nefretimiz ilginçleşmemize yol açabiliyor evet..

ben rapciyim evet.. 1000 kişilik konser de werdim 50 kişilikde (bunu söylediklerimi biraz ciddiye almanız için söylüorm)

ceza zamanında o beğenmediğin tiplemeler arasındaydı.. bundan 2 sene önce belki bende öyleydim.. su gün hala öle olan birsürü tip insna görüorz.. sagonun siktiringidin parçası ne kadar komik.. ama şimdiki yapdıgı parcalarla kitleleleri nasıl sürüklüyo.. insanlar tarzlar ve olaylar sürekli değişiyo sürekli gelişiyo.. ha hepsi süper olmuyo ama süper olmayanda mahalle rapcisi olarak yok olup gidiyor zaten.. 

ewet keske herkez kendine ait bi style la baslasa rape ama bu bi ütopya.. ben kendi adıma şimdiye kadar nete werdiğim şarkı sayısı 5 i geçmemişdir we hala birilerine şarkı dinletirken 2 kez düşünüyorum.. hala albüm cıkartmıyorum birşeyler bi değişiklikler bekliyorum oysaki otobüsde tanımadıgım bi insanda telefon melodisi benim yapdıgım bi şarkıydı bunuda gördüm.. yani ondan fazlı takılmayın işinizi yapın gecin..

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

eskiden yapılan rapden bahseden mükemmel bi parça, daha once bikaç konuyada yazmıştım :)

U.L.A.Ş - 96'
    http://rapidshare.com/files/131395529/U.L.A.S-96.zip

nakarat
    Ben aptal bakışları özledim, biz “RAP” deyince
    15 kişi konserler, 10binlere nispet
    Biz heycanlanırdık başkasından dinleyince
    16 bar aşan ruh, 96’ya ithafen
    ... diye gidiyor

sözlerin tamamı
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=64141&sayfa=7#609636

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek
    kötü olmadan iyinin değeri anlaşılmaz, icra edebilen varsa etsin, iyiyi-kötüyü biz ayıralım iyiyi dinleyelim..

Milletin rap yapmasından bize ne, bize giren çıkan ne?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    forever rap music katılıyorum arkadaşa bok eden bır sürü özenti eleman var ama salla ya 1 2 deyıp susar onlar daimi olamazlar kafaya takmaya bile gerekmez şahsiyetler......

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gawath
    gawath's avatar
    Erkek
    başka alternatifleri mi var? varmı türkiyede örnek gösterebileceğin + saydığın özelliklere sahip olmayan ünlü bi ''rap şarkıcısı''?(başka tanım bulamadım) adamlar görüyo ve örnek alıyo...suc onlarda değil...cezadır fuattır sagodur killa hakandır nebiliyimneyidir hepsi aynı bok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

ben dinlemem dinleyenede laf etmem neden cunku bu bir heves belirli bir sure sonra yani belirli bir yasa gelipde elektronik müziğin tadını ve klasik müziğin tadını aldıklarında bunlardan vaz geciceklerdir cunku içindeki duyguları daha dikkatli anlıyabileceğin müzik turudur ikiside elektronik müzik derken sundan bahsetmiorum dup tıs dup tıs değil tamamen ensturmantel müzikler yani sana müzik dinlediğini hisettirecek seyler dinlerken yorulmayacagın müzikler dediğim gibi belirli bir yasa geldiğinizde vaz geciceksiniz bu sevdadan bundan eminim bu rock dinleyenler içinde gecerlidir

birde sole bi durum soz konusu acıkcası kimse kızmasın darılmasın ama pantalonu gotunden dusen ustundeki bol tshirtlerin altından cıkan kılı tuyu gormek istemiorum neden cunku bu insanlar göz denen zevki bozuo aynı sekilde o ipne emocularda ole biraz dogal olun müzik yasam tarzınız değil sadece rahatlamak için dinleyeceğiniz sey olsun ve mumkunse sanatcı dinleyin yorumcu değil buda demetcilere gelio sizde bebekde 3-5 tur attıkdan sonra ordan denize direk dalıs yapın.

MÜZİK DİNLEYİN YASAM TARZI YAPMAYIN  yeri geldiğnde rapde dinleyin yeri geldiğinde technoda dinleyin yeri geldiğinde guncel popda dinleyin ogun asabimisiniz acın kral fm onu dinleyin ama dediğim gibi müziği siz yönetim müzik sizi yonetmesin bazı insanların hakimiyeti altına girmeyin... 

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bugün sorulara cevap veren ve adam gibi konuşan
    Ki bu konuda çok göremediğim türden biri
    AtzhaiKhaine ile bu konuda tartıştık,

Ondan ricam, logları biraz düzenleyip buraya koyması : )
Toplam Hit: 10126 Toplam Mesaj: 80