Yeter Artık Herkes Rap Yapmasın!
-
50 centin rapi anlamsız rap bokdan bişey..
-
sipidiğa yüzde yüz katılıyorum ama 50 cent de iyi para kırıyo bu işten pc oynları olsun konserler olsun
-
ya arkadaşlar geçenlerde counter oynarken herif bi parça koymuş..çok hoşuma gitti türkçe rap fakat
kim olduğunu bilmiyorum bi kaç lyric koyayım bilen varsa sölesin ltfn ..çok sağlam bişeydi
parçanın bi kısmında şöle diyor.
"left yada right to the kıçına tayt" felan....kim la bu bilen varmı..?
-
Rap Olarak Sadece Sagopa Dinliyorum. Ve oda Rapin Sağlam Adamı..
Diğer Yapanlarda Beni İlgilendirmez...
Ama şu dar varki bu işi bilmeyenler yapmasınlar... e kötü yapanları da dinliyip yüceltmeyin... o zaman yok olurlar zaten ;)
-
Darkparadise bunu yazdı:
-----------------------------Rap Olarak Sadece Sagopa Dinliyorum. Ve oda Rapin Sağlam Adamı..
Ama şu dar varki bu işi bilmeyenler yapmasınlar... e kötü yapanları da dinliyip yüceltmeyin... o zaman yok olurlar zaten ;)
-----------------------------Güzel söylüyorsun da, neye göre, kime göre iyi / kötü ?
senin beğendiğini ben, benim beğendiğimi sen beğenmeyebiliyorsun..
bence bırakında kim ne yaparsa yapsın ama herkes sevdiğini dinlesin.. raptete elbette kötülerde olucak ki iyiler ön plana çıksın, kötülere bakarak iyi rapçileri ayırt edebilelim.
-
Darkparadise bunu yazdı:
-----------------------------Rap Olarak Sadece Sagopa Dinliyorum. Ve oda Rapin Sağlam Adamı..
-----------------------------
sagopa - ben rap ın ogluyum.ceza - benim öyle bi oglum yok...
-
dj_hacker bunu yazdı:
Darkparadise bunu yazdı:
sagopa - ben rap ın ogluyum.ceza - benim öyle bi oglum yok...
Cezayı Sevmiyorum :)Ceza da birilerine hakaret ederek bi yere gelmeye çalışıyor her halde. Kıraç, sago falan..
Saygısızlık Etmiş Yanii. Hemde Eğitim Aldığı Hocasına demiş.. Ayıptır..
-
bak bide bunlara uyuz olurum rap hakkında tek bildikleri bi ceza bi sagopa.. 5 sayfa tartısırlar hea...
-
Ben Rapin İlk Çıktığı Zamanlar Dinledim Fuat. Carter gibi adamları dinlerdim..
yani 1-2 şey bilip konuşmuyorum :))