Yurt Dışında Okumak?
-
kukunku bunu yazdı
bu sene mühendislikten mezun oldum özellikle almanyada okuyan yüksek lisans yapan var mı hocalar?? Nasıl gittiniz neler önerirsiniz? ocakta istanbulda işletme yükseği yapmayı düşünüyorum ordan yurtdışına geçiş yapabilir miyim ?
Kafamda deli sorular :DD
birisi vardı forumda hatta konusu vardı. bayağı yazmıştı bulursan bakayım link atayım
-
futurist bunu yazdıAtakan bunu yazdıfuturist bunu yazdı
hepte batıya gitmişsiniz hiç doğuda okuyan yokmu japonya kore falan
Böcek Yedirecen abla bize :))
yok canım. balık yeriz :)) bizimkilerde öyle diyor. hazır birşey yenilmez sebze balık.
Her ülkede sorun var abla ama Ortadoğu'da canın kıymeti yok işte. Japonya iş yapılmaz ki her yer işçi zaten. Neresi olabilir bilmiyorum ki
-
futurist bunu yazdıkukunku bunu yazdı
bu sene mühendislikten mezun oldum özellikle almanyada okuyan yüksek lisans yapan var mı hocalar?? Nasıl gittiniz neler önerirsiniz? ocakta istanbulda işletme yükseği yapmayı düşünüyorum ordan yurtdışına geçiş yapabilir miyim ?
birisi vardı forumda hatta konusu vardı. bayağı yazmıştı bulursan bakayım link atayım
valla çok büyük iyilik olur beklemedeyim :D
-
@Atakan
japonya sanırım cok sıkıntı olur ya kalacak yer okul ulasım bakımından orada pek bılmıyorum ama duydugum kadarıyla bole gıdenler varmı bılmıyorum varsa yazssın lutfen
@kukunku
hocam almanyaya gıtmenı tavsıye etmem.
@pcdoktor636
hocam %100 kabul eden okulları soyle sen bılıyorsan tabı bız onlara yonelelım :)
dıl konusunda onu halletmeden gıtme sansım varmıdır %kactır ?
18 yasında degılım hocam 24 yasındayım :D kazancıma gelırsek kendımı okutacak kadar var cok sukur
aynen hocam turklerı sevmesı cok onemlı yanı duzenımı gelıp moralımı ıpnenın bırı ıs olsun dıe bozacaksa hıc okumayayım daha ıyı zaten bu derslerımede etkı eder kı hıc gerek yok
ılk mesajlarında almanya demıstın hocam gulumseyerek nıe almanaya pekı ben pek sıkıntılı bılııyorum orada yasayan akrabalar var zor gecınıyolar vallla
santa barbara duymustum hocam arkadasın paylastıgı vıdeoyuda ızlemıstım daha once :D
valla kolay olsa gormek gezmek ıstedıgım yerlerden bırısı japonya orda okurdum hıc fazla dusunmeden
-
emnimax bunu yazdı
@kukunku
hocam almanyaya gıtmenı tavsıye etmem.
hocam hangi yönden önermiyorsun? başka nereleri önerirsin özellikle okul ücretleri olmayan yada olamamaya çok yakın olan :D maliyetleri ne kadar düşük okadar iyi
-
kukunku bunu yazdıfuturist bunu yazdıkukunku bunu yazdı
http://www.tahribat.com/Forum-Ales-In-Kullanildigi-Yerler-Basvurular-Basladi-191806/5/
birde eski konulardan güzel buldum okursun faydalı yurt dışı eğitimle ilgili
http://www.tahribat.com/Forum-Avrupada-Yasam-Uzerine-Bir-Yazi-193314/1/
http://www.tahribat.com/Forum-Avrupada-Egitim-Gormek-Isteyenler-Dokuman-193679/1/
-
@futurist
tesekkurler aramak aklıma gelmemıstı
@kukunku
hocam onermıyorum cunku akrabalar var orda sıkıntılı yasamları cok pahalı zor gecınıyolarmıs o yuzden bıde turklerı sevmıyolar.
-
futurist bunu yazdıkukunku bunu yazdıfuturist bunu yazdıkukunku bunu yazdı
http://www.tahribat.com/Forum-Ales-In-Kullanildigi-Yerler-Basvurular-Basladi-191806/5/
birde eski konulardan güzel buldum okursun faydalı yurt dışı eğitimle ilgili
http://www.tahribat.com/Forum-Avrupada-Yasam-Uzerine-Bir-Yazi-193314/1/
http://www.tahribat.com/Forum-Avrupada-Egitim-Gormek-Isteyenler-Dokuman-193679/1/
çoook teşekkürler. inceliyorum hepsini
kukunku tarafından 06/Kas/14 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
archair23 bunu yazdıReberals bunu yazdı
Polonyayı ve polonyada eğitimi merak ediyorsan eğer sorularını cevaplayabilirim hocam pmm atman yeterli
hocam bende yurt dışı düşünüyorum şuan ilk aşama olarak dil kursuna yazıldım dil öğreniyorum ingilizce seneye mayısta kurs bitcek o zamana kadar derdimi anlatmak konuşmak istiyorum. Aslında bnm kafamda irlanda isviçre abd ingiltere filan var. isviçreye gittim beğendim ama nasıl gidilir bilmiyorum az önce diğer arakdaş yazmış o oarada ona detayları sorcam bende :) senden polonyayı dinliyim nasıldır kira filan yaşam şartı okulllar nasıl eğitim nasıl?
ben 2 yıllık makine resim konstrüksiyon okudum makine ressamlığı şuan ise işletme okuyorum aof 4 dersim kaldı sonra 4 yıllık mezun olcam ve dolasıyla seneye haziranda-temmuzda en geç mezunum. nasıl geliriz nasıl başvuru yaparız sen ne zamandır oradasın anlat hele bi =)
Hocam ben polonyaya geleli bir kaç ay oldu yani bu sene geldim. Buraya hiç bir tanıdığı olmadan gelen türklerin hali içler acısı diyebilirim.
Mesela 13 kişilik bir türk erkek öğrenci grubu tanıyorum 13 erkek aynı evde kalıyorlar ve evleri ümraniye çöplüğü gibi. Genellikle onları buraya gönderen aracı şirketler türkiyede ballandıra ballandıra pembe bir tablo çizer ardından yollarlar buraya ve bir daha arayıp sormazlar. Ne durumda oldugun umurlarında bile olmaz. Aslında istersen çok detaylı şekilde yaşanan olayları herşeyi anlatabilirim.
Benim buraya geldiğimde hiç bir sorunum olmadı çünkü yakın bir arkadaşım bütün işlerimde bana yardım etti. Ve zaten onunla aynı evde kalıyoruz. Hiç bir sorunumuz yok. Ev sahibide çok iyi bir insan daha geçen güç buzdolabının kapağı tam kapanmıyor diye gitti sıfırını aldı :D
yalnız buraya tek gelen türklerin ilk yıl hali içler acısı oluyor. Neler yaşandığını anlatıp içini karartmak istemem ama merak edersen anlatabilirimde :D
Ben şuan swps'de hazırlıktayım seneye psikoloji bölümüne başlayacağım. Daha önce istanbulda İstanbul Aydın üniversitesinde 1 sene psikoloji okuyup orayı bırakıp buraya geldım. Benim için herşey çok iyi durumda olmasına rağmen gelip direk geri türkiyeye kaçanlarıda gördüm . Bunun en büyük sebebi kalacak yer bulamamaları buldukları yerlerdende memnun olmamaları onun dışındaki diğer problemler daha üstesinden gelinebilecek şeyler. -
@Reberals
hocam pekı sende bıze yardımcı olurmusun gelsek oralara okumaya falan ?
13 kısı aaynı evde kaldıgına gore anlasılan kıralar cok fazla(mı) ?