Yurt Dışında Okumak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Bende yurtdışı Erasmus coop ile staj yapmak istiyorum ama ortalamam 1.53 CV falan yollasam kabul edilme ihtimalim var mi?

Abi bu tür şeylerde mininimum 2.0 ortalama arıyorlar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    Reberals bunu yazdı

Bu arada polonyada öğrenciyseniz. 

Aylık kira+ fatura + yiyecek vs. herşey dahil 400-500 euroya geçinebilirsiniz. 300 euroyla dahi rahatça geçinenler var baya.

Sadece geldiginiz ilk aylarda fazla bir harcamanız olur .

sımdılık bakalım daha onumde zaman var her yolu dusunecegım her ulkenın bana artılarını eksılerını karsılastırıp en son verecegım kararımı umarım benım ıcın ıyı bı  egıtım alacagım bır unı olur arastırmalarımın sonucu hadı hayırlısı

baska bı yerde okuyan yokmu mesela romanya bızım para bırımı degerlıymıs orda bı arkadas soylemıstı?

Toplam Hit: 5187 Toplam Mesaj: 53