Zaman Gazetesinin Logosu Ve Bilinçaltına İşlenen Gerçek
-
Zaman'ın böyle şeylere ihtiyacı yok. Onlar zaten okuyanların beynini yerinden söküp yerine alıcı yerleştirmişler. İstedikleri her şeyi gönderip yaptırabiliyorlar.
-
diyecek şey bulamıom bu ne la :D :D
biri maytap geçmiş bence.
aksi halde zamanın tersi de namaz. bunlar aşırı dinci radikal sosyalist olmasın :))
-
video silinmiş heralde şakirtlermi sildirdi acaba merak ettim ne vardı :D
-
MaviGozluDev bunu yazdıAmd-x bunu yazdıblackglove bunu yazdıyanak bunu yazdınessaj bunu yazdıblackglove bunu yazdı
arkdaş da vincinin şifresini okurken gerçek bunların hepsi yaşanmış diyoruz da bumu saçma geliyorr neyse saygılar
bi saniye sen ciddi ciddi inandın mı?
Bu konuyu açtığına göre :)
ben aşırı bir komplo teoristiyim yani bence görünen köy uzakta değil misali herşey ortada zamanın tirajına reklamına statlarda tabelaalra bakarsan ve sadece kendi gerçeklerinin empoze etmeye çalıştıklarını kavrarsan anlarsın ne demek istediğimi
ha bi bu eksikti forumda tam oldu, hoşgeldin gardaşşş.
Programmer in multisu olmasin lan.?
o ne gardaşşşş
-
şok oldum
-
solstice bunu yazdıblackglove bunu yazdıyanak bunu yazdınessaj bunu yazdıblackglove bunu yazdı
arkdaş da vincinin şifresini okurken gerçek bunların hepsi yaşanmış diyoruz da bumu saçma geliyorr neyse saygılar
bi saniye sen ciddi ciddi inandın mı?
Bu konuyu açtığına göre :)
ben aşırı bir komplo teoristiyim yani bence görünen köy uzakta değil misali herşey ortada zamanın tirajına reklamına statlarda tabelaalra bakarsan ve sadece kendi gerçeklerinin empoze etmeye çalıştıklarını kavrarsan anlarsın ne demek istediğimi
aga yani bazı yerlerde gerçek anlamda sembolizm varda bu çok abartı yani, bide haritayı bile turuncu göstermiş yapan :) ayrıca zaman ismine gidicek gayet uygun bir sembol koyulmuş. hee zaman gazetesinin yahudilerle baglantısı vardır orasını bilemem ama bu harbiden saçma.
şu anki olay teorisyen durumdan çıkmış, şizofrenliğe gidiyor haberin olsun
wallaa hiç belli olmaz hem bende zaten biraz şizo ve mazoluk var neysee ben şahsen inandığım için ve sizede gerçekleri göstermek için açtım konuyu bir kusurumuz varsa affola
-
Beyler videoyu, bizzat konuyu acan amator arkadasin yukledigi belli oldu.Komplomu ortaya attim artik sen dusun :D
Ya su eksi sozluk sistemini artik burayada getirmeli.Amatorluk suresince arkadasin actigi konulari moderatorler onaylamali sonra acilmali ya.
Ama iyi guldum ha.
-
zaman türevi aşağılık yayın organlarının emperyalist yalakası oldukları uzun vadede kimleri desteklediği, düşünebilen, azıcık mantığı olan her insan tarafından anlaşılan birşey ama böyle saçma vidyolarla bu fikri ileriye sürerek, "bu vidyo yalan demek ki zaman öyle bir gazete değildir" demeye getiriliyor.Bu vidyo ylana ama zaman hala aşağılık, şerefsiz yalaka sürüsüdür.
-
Esconda bunu yazdı
Beyler videoyu, bizzat konuyu acan amator arkadasin yukledigi belli oldu.Komplomu ortaya attim artik sen dusun :D
Ya su eksi sozluk sistemini artik burayada getirmeli.Amatorluk suresince arkadasin actigi konulari moderatorler onaylamali sonra acilmali ya.
Ama iyi guldum ha.
walla şimdi gücendim ha benki 2007 den beri tahribatın üyeliği için adam arayan üyeliğin açılmasını bekleyen bir insandım benki burada depresif kalem ler birbölüikileri burdan görmüş adamımm çok üzdün beni bilaader şimdi
-
Onu bunu bırak o haritadaki renkler turuncu mavi değilde gri pembe olsaydı bu konuyu açacak mıydın?
yanak tarafından 22/Eyl/12 19:49 tarihinde düzenlenmiştir