Zaman Gazetesinin Logosu Ve Bilinçaltına İşlenen Gerçek
-
r10aldinho bunu yazdı
haha sacmaliga bak.
yok kum saatinini ucgen yapayim, sonra alttab ustten birlestireyim...
zaman sevmem okumam ama bariz karalamak icin yapilmis
Katılıyorum :D
-
blackmir bunu yazdı
özellikle turuncu mavi uyumunu iyi yakalamışsınız Tebrik ediyorum güzel çalışma
yorumun krali bu :)
-
Sub mesajdan ziyade , zaman gazetesini dini gazete sananlara gülüyorum.
-
Zeytun-i bunu yazdı
hocam dini gazete değilde sürekli dini propaganda yapan sol hareketleri ağır dille eleştiren hizmete direkt olarak bağlı bi gazete
-
Lotus bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
hocam dini gazete değilde sürekli dini propaganda yapan sol hareketleri ağır dille eleştiren hizmete direkt olarak bağlı bi gazete
Hocam bunların asıl mantığını sana söyleyebilirim.
Yarım yamalak din olmayacağı gibi, yarım yamalak savunmada olmaz bunların mantığı diyanetteki bozuk insanların zihniyeti ve tek işleri " fitneyi çaktırmadan insanlara empoze etmek " oda şöyle oluyor ki ;
Mesela bir kaç bin doğru haber yapsa arada çok sarsacak ama sub haberler yapıyor yada bilgisizliklerinden yararlanıılıyor halkın bu sefer adam lop diye yutuyor.
O yüzden şu an dini gazete diye bir şey yok "0" elde var "0" bunlar sadece, dini alet edip kendilerini dinle boyayıp sonra insanlardaki din boyasını almaya yönelik yapılan hareketler, akitidir, vakitidir, zamanıdır vs vs.
O yüzden sol'u egale etmeye çalıştığına bakma aslında menşei soldur. Yani bunlar böyle hocam, o meçhul tv'deki adam nasıl çıkıp sözde dini anlattığını sanıyor yahudi rus karılarla, aynen öyle işte. -
:D boş işler zaman kaybı inanmayın böyle şeylere
turkz tarafından 23/Eyl/12 09:48 tarihinde düzenlenmiştir -
bazen gerçekleri aklını yalnız imkansıza açtığın zaman bulabilirsin
-
cem-engine bunu yazdı
videodanın altında güzel bir yorum var
''Biraz daha zorlarsanız, halanızı amcanızla karıştıracaksınız.''
dahada zorlasa zeki müreni görücek
-
Ohaaa tersten okuyunca namaz oluyor lan, şimdi ne yaparız biz. Aman allahım.
-
MiLK bunu yazdı
Ohaaa tersten okuyunca namaz oluyor lan, şimdi ne yaparız biz. Aman allahım.
:D aha birinci şifreyi çözdük, tersten bakınca namaz var şimdi sıra israilin şehir haritalarına bakmak kesin ordan diğer şifreyi çözüp bağlantıyı kurarız :D hey allahım konuya girerken üzülerek girdim ama yorumlara bakınca şükür ettim.. bilinçli insanlar görmek mutlu ediyor insanı :)