folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cemaatçiler Orduya Mı Sızıyor?



Cemaatçiler Orduya Mı Sızıyor?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    :) erdoğanın biz büyük ortadoğu projesi, yani 20 küsür ülkenin (müslüman ülkenin) içinde olduğu, kürdistanın içinde olduğu projeyi destekliyoruz ve eş başkanıyız demesi bile size yeterli gelmiyor.

    Gözünüzdeki perdenin arkasından bakıyorsunuz.Gözünüzdeki perde de din suyuna batırılmış, amerikanın eliyle yerleştirilen fetullah gülen cüppesidir.

    ---

    http://www.turkish-media.com/forum/topic/49439-fethullah-gulen-gercegi-kimmi-bu-adam-iste-kanitlar-gulenin-babasinin-oyle-bir-evlat-yetistiriyorum-ki-bunlari-kendi-dinleri-ile-vura/

     

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    http://rapidshare.com/files/227602015/www.cshtr.com_BADDBL1_AiRTeCH.part1.rar

    http://rapidshare.com/files/227579541/www.cshtr.com_BADDBL1_AiRTeCH.part2.rar

     

    http://rapidshare.com/files/229213078/www.cshtr.com_BADDBL2_AiRTeCH.part1.rar

    http://rapidshare.com/files/229193398/www.cshtr.com_BADDBL2_AiRTeCH.part2.rar

     

    http://rapidshare.com/files/227625021/www.cshtr.com_BADDBL3_AiRTeCH.part1.rar

    http://rapidshare.com/files/228275690/www.cshtr.com_BADDBL3_AiRTeCH.part2.rar

     

    http://rapidshare.com/files/229236358/www.cshtr.com_BADDBL4_AiRTeCH.part1.rar

    http://rapidshare.com/files/229359925/www.cshtr.com_BADDBL4_AiRTeCH.part2.rar

     

    http://rapidshare.com/files/229578957/www.cshtr.com_BADDBL5_AiRTeCH.part1.rar

    http://rapidshare.com/files/229621318/www.cshtr.com_BADDBL5_AiRTeCH.part2.rar

     

    http://rapidshare.com/files/229733507/www.cshtr.com_BADDBL6_AiRTeCH.part1.rar

    http://rapidshare.com/files/230472768/www.cshtr.com_BADDBL6_AiRTeCH.part2.rar

     

    http://rapidshare.com/files/231233833/www.cshtr.com_BADDBL7_AiRTeCH.part1.rar

    http://rapidshare.com/files/231249054/www.cshtr.com_BADDBL7_AiRTeCH.part2.rar

     

    şifre: www.cshtr.com

    aydınlatıcı olması bakımından iyidir.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

    ozoglan bunu yazdı:
    -----------------------------

    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

    ozoglan bunu yazdı:
    -----------------------------

    siz kimsinizki insanların niyetlerini okuyabiliosunuz?kaç tane cemaatcinin gasp,hırsızlık,dalavere,rüşvet... olaylarından içeri alındını gördünüz benim gördüğüm adamların hepsi efendiydi.alkol içmeyen,sigara kullanmayan tipler bunlardanmı korkuosunuz?unutmayın fetullah hocayı ecevit korudu abd ye gitmesine vesile oldu hatta uğurlayanlar arasında askerlerin olduğu bilinio.camiye bomba koymayı,insanları fişlemeyi,demokrasiyi şekillendirmeyi,namaz kılanı ordudan atan 1zihniyete bu adamlar sızcakca inşallah derim.ve hiç 1şekilde cemaatci değilim.


    -----------------------------

     

    Türk ordusuna tuzak kuran ajan olduğunu ispat edersem ne diyeceksin ? gerçekçi düşünüp puta tapar gibi görüş bildirmeyeceksen akıl ve mantığınla düşüneceksen eğer haksızmışım  diyecek düşüncen varsa delili ortaya koyarım


    -----------------------------

     

    söylediklerinden tam 1anlam veremedim.ben objektif 1adamım haksız olduğumu farkedersem haklısın derim,delil gösterceksende eywallah


    -----------------------------

     

    "Fetullah Gülen yanlısı Nurcu kesimin tasarı ve metodları.

    1. Yaygın ve yapılmaya bağlı olarak geniş bir taraftar kitlesine sahip oldukları yurt içinde ve yurt dışında toplam 4 milyon civarında mensupları bulunduğu bizzat Gülen'ci çevreler tarafından ifade edilmektedir.

    2. Nihai amaçları, diğer irticai unsurlarda da olduğu gibi Türkiye'de şeriat düzenini hakim kılmaktır. Ancak bu amaç oluşturmaya yönelik çalışmalarda "İslamiyetin Yaşanması" olarak belirtilmektedir.

    3. Fetullah Gülen yanlısı grubun başlıca özelliği; propaganda, eğitim ve kadrolaşma sürecini takip eden dönemde İslami bir devrim ile amaca ulaşmaktır.

    4. Muhtemel devrim için iki temel unsurun gerçekleşmesine bağlı olduğu kanaatindedirler.

    a. Yurt içinde oluşturulacak zemin.

    b. Yurt dışından temin edilecek imkanlar.

    5. Yurt içinde propaganda ile Türk halkının bilinçlendirilmesi, bu kitlenin kayıtsız şartsız desteğinin sağlanması için eğitim ve finansman teminine yönelik faaliyetlere hız verilmiştir.

    6. Yurt dışından temini planlanan imkanlar ise Suudi Arabistan ve Mısır gibi bazı ülkelerin desteklerinin sağlanmasıdır.

    7. Devrime hazırlık süresince:

    a. Siyasi ve idari kadrolarda görev alan Nurcu kişilerin, hükümetleri şeriat ilkeleri paralelinde yönlendirmeye çalışacakları

    b. Nur şakirtlerinden (öğrenciler) 3000 kişilik intihar komandosu grubu yetiştirilerek devrime hazır hale getirileceği.

    c. Orduya sızılarak subay, astsubay ve askeri öğrenciler arasında taraftar kazanılacağı.

    d. Diğer irticai unsurlarla işbirliği imkanının aranacağı ve ülkücü kesimle Türk-İslam sentezinde diyalog kurulduğuna dair haberler intikal etmiştir.

    8. Bilinçlendirilen gençliğin, davaya sağlayacağı faydalar nedeniyle kadrolaşma çalışmalarında faaliyet alanı olarak; a. Askeri okullar b. Polis kolejleri c. Öğretmen okulları ve bazı fakülteler hedef olarak seçilmiştir.

    9. Öğretim kurumlarının sıralamasında askeri okulların ilk sırayı alması, anılan kesimin orduya sızma konusundaki kararlılığını göstermektedir.

    10. irticai faaliyetleri nedeniyle ilişkileri kesilen askeri öğrencilere rağmen, hala askeri öğrencilerin mevcut olduğu, hatta pek çok sayıda Nurcu subayın orduda faaliyet gösterdiği anılan kesim yanlılarınca ifade edilmektedir.

    11. Nurcu kesime ait olduğu belirlenen bazı okullardaki öğrencilerin askeri okullara girebilmelerini temin maksadıyla devlet okullarına kaydırılmaları ve buradan mezun olmalarının sağlanmasına çalışılmaktadır.

    http://www2.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=85703

    bu konudada belirtmiştim. araştırmak lazım. son bir videoda ekliyorum izlemen için.

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=90357794309

    dahada bilgi istersen CIA nın belgesinide eklerim. yeterki beyni yıkananlar gibi tapanlardan olma. çünkü evlerinde yetişenler din için cihat yapacak eğitimle yetiştiriliyor. ama ağaları papayla görüşür  papa peygambere hakaret eder örtbas ederler.  amerika maşası  devrim yapacakmış ya güya devletin yargısını askerini ele geçirmek için plan yapıyor 80 darbesinden beridir. uyanın.bu illegal örgüte kanmayın.çevrenizide bilinçlendirin.


    -----------------------------

    eyvallah kardesim sayende aydınlandık. artık yanıma yaklaşan nurculara hiç yüz vermeyip en yakın güvenlik birimine ihbar edicem. çay içmeye filan çağıracak olurlarsa küfür etmişler gibi bakıp yoluma devam edicem. Allah tan senin gibi aydın gençler mevcut. hoca dalga mı geçiyon:

    bende ispat ederim deyince hakkaten bişey yazacak herhalde dedim. bi zeki sensin herhalde. suudiler vahabidir ve bizi sevmezler. mısır da bizden hiç haz etmez.yiyecek ekmekleri yok garip mısırlıların. bizden derken bizim tamamımızdan. dindar kesimde dahil. bide Peygamberimiz s.a.s. de kafirlerle hristiyanlarla görüşmedimi benmi yanlış biliyom.

    neyse gördüğüm nurcuları pompalı tüfekle kovalayacam emin ol. ayrıca bu cia bize bayılıyo herhalde ki halkımızı tehditlere karşı bilinçlendiriyo. nedir anlamadım. muhabbet biraz ilerleyince pat diye cia raporudur diye yazıyo bi mürid. bir kaç kez daha rastladım yaw


    -----------------------------

    Fetullah peygamber mi bizim mi haberimiz yok peygamber olduğundan ? din alimi diyorsunuz o şahsa e peki din alimi dediğiniz şahsın siyasetle ilgilenmeside nedir ? dini niye kullanıp devlet işlerine karıştırtıyor cemaatini ? hani siz ahiret için çalışmalısınız ya. ne olduda dünyalık işlerle muhatap oldunuz derler adam olana.

    Amerika avrupa ırakta filistinde müslümanları katlederken göstersin diyaloğunu hani ? çıkıp bir ses edebiliyor mu ? ben diyorum papa peygambere hakaretler savurdu o diyor hala diyalog efendim diyalog. papa suratınıza tükürse yarabbi şükür dersiniz heralde...

    http://img293.imageshack.us/img293/6485/gursunetxh7.jpg

    resimde papa peygambere hakaret ettikten sonra ankarada uçakta karşıyalan basbakanınızdı..

    TÜRK Ordusuna karşı sırtımızı amerikaya dönmeliyiz diyen fetullah değilmi ?

    niye rusyada olduğu gibi  iranda da okulları kapatıldı ve kovuldular İRAN devleti bunların amerikan ajanı olduğunu senden daha iyi biliyor demekki. ha suudiler bizi sevmezler demişsin suudiler Peygamberi bile sevmemişlerki. Peygamberin mezarını yıkacak kadar gafil millet suudiler..Atatürk sayesinde hala mezarı duruyor. suudiler o kadar ibne milletki hac ibadeti yapılan yerdeki mimar sinanın motiflerini bu yaz yıktılar...

    beyninizi yıkamışlar kul etmişler maşa olarak kullanmışlardan olmayınız. akıl ve mantığınızla düşününüz.

    İslam dinini istismar eden kullanan zavallı yaratıklara gençleri toplayıp köleleştirmeniz fayda etmeyecektir. bu illegal örgütün %90 ı akp lidir. ve örgüt evlerindekilerin % 90 ı Atatürk düşmanı olarak yetiştirildiği kesindir. e hepside TÜRK ordusuna karşıdır. birde şu var cemaatinden olmayanları kötü gözle bakarlar bide cemaatine laf edenler cehennemliktir derler..ha birde cemaatten ayrılanlar ölene kadar kötü gözle bakılır bu derece tutsak tutulurlar.dağdaki eşkiyanın formülüde aynısı...

    http://www.keditor.org/uploads/news/kisiler/fetullah-gulen_tayyip-erdogan.jpg

    Cıa raporu demişsin al sana kaynak Cıa raporunda fetullahın ılımlı islam olarak cemaatinin geçtiği bariz.

    "İslam Dünyası kendi değerlerini ve doğasını tanımlamanın kavgasını yaşıyor. Peki ABD'nin bu kavgadaki öncelikleri neler? Önce İslamiyet'ten kaynaklanan şiddetin önlenmesi, sonra ABD'nin İslamiyet'e karşı olduğu imajından kaçınılması ve daha sonra da İslam dünyasının demokratikleştirilmesine yönelik atılacak radikal adımların planlanması...

    İslam dünyası şu an gelişememe ve globalleşme ile uyumsuzluk sorunlarıyla boğuşuyor ve bugüne kadar İslam dünyasında çare için bulunan milliyetçilik, Pan-Arabizm, İslam devrimi vb. kavramların da bu çözümde yetersiz kaldıkları görülüyor."

    Bu tanımlamadan sonra raporda İslam dünyası 4 başlıkta şöyle kategorize ediliyor:

    "

    1) Köktendinciler: Demokratik değerleri redderler ve İslami değerlerle yönetilen otoriter bir devlet biçiminden yanadırlar.
    2) Tutucular: Muhafazakar bir toplum isterler ve modernleşme ve değişim konularına kuşkulu yaklaşırlar.
    3) Ilımlılar: İslam dünyasınınn, globalleşmenin bir parçası olmasından yanadırlar ve İslamda reform ve modernleşme isterler.

    4) Laikler: Din ve devlet işlerinin ayrılmasından, Batı türü demokrasiden yanadırlar ve dini kişisel düzeye indirgemeye çalışırlar."

     

     

    Bu kategorilendirmenin ardından ABD yönetiminin yapması gerekenler raporda şöyle sıralanıyor:

     

    "Önce 'Ilımlı İslamcılar' desteklenecek: Çalışmalarının ve görüşlerinin yaygınlaştırılması için maddi katkı yapılacak, daha geniş kitlelere ve özellikle gençlere ulaşmaları teşvik edilecek, sivil toplum kuruluşları kurmalarına, eğitim için yer bulmalarına ve politik süreç içinde gelişmelerine destek olunacak, görüşlerini yaymak için web sitesi, okul, enstitüler kurmalarının önü açılacak ve Ilımlı İslamın kitlelerin alternatifi olması sağlanacak.

    Köktendincilere karşı tutucular desteklenecek: Bu amaçla, her iki grubun ittifak kurmalarının önüne geçilecek, tutucularla Ilımlı İslamcıların ittifak kurmaları sağlanacak ve tutucu eğitim kurumlarğnda Ilımlı İslamcıların görüşlerinin yayılmasına çalışılacak, tutucu İslamcılar arasında özellikle Sufizm'in taban bulması için uğraşılacak.

    Laikler, duruma göre desteklenecek: Laikler'in köktendinci tehlike karşısında ABD ile aynı görüşte olmaları için uğraşılacak ve bu durum laiklerin milliyetçilik ve sol akımlara yanaşmaları önlenerek gerçekleştirilecek.

    Köktendincilerle etkili mücadele edilecek: Köktendincilerin terör eylemleri sürekli gündemde tutulacak, gazetecilerin köktendinci akımlar içindeki yolsuzlukları, baskıları,moralsizliği sürekli gündemde tutmaları sağlanacak, aralarındaki bölünmeler hızlandırılacak."

    Raporun daha sonraki bölümlerinde kategoriler daha detaylı olarak anlatılıyor ve Türkiye'yi ilgilendiren bölümler başlıyor.

    Örneğin Köktendinci gruplar arasında El Kaide ile birlikte Kaplancılar da sayılıyor. Laik kategoriye en iyi örnek olarak Türkiye'deki Kemalistler gösteriliyor ve aslında milliyetçilik vb. akımlar nedeniyle laiklerin ABD'ye çok yakın bakmadıkları da raporda yer alıyor.

    Peki bu durumda en iyi ittifak yapılacak grup olarak olarak hangisi kalıyor?

    Rapora göre bu durumda en iyi ittifak Ilımlı İslamcılarla gerçekleştirilebilir... Ve sıkı durun raporun 38. sayfasında Ilımlı İslamcı olarak Türkiye'den Fethullah Gülen'in adı örnek olarak veriliyor. 39. sayfada da Ilımlı İslamcıların en büyük eksikliklerinden birinin "ekonomik güç" olduğu vurgulanıyor ve maddi açıdan desteklenmeleri isteniyor.

    Raporda Türkiye'nin Ilımlı İslam için iyi bir model oluşturduğu tespitinde bulunularak, bu konuda Türkiye'deki iktidarın desteklenmesi gerektiğinin de altı çiziliyor.


    Raporun daha sonraki bölümlerinde kategorilendirilen İslami grupların, kadın, evlilik, cihad, demokrasi, eğitim vb. konulara nasıl baktıkları da ayrıntılarıyla inceleniyor.

    Raporun son bölümünde "Derin Strateji" başlığı altında da, ilk başta verilen "Yapılacaklar" daha da detaylandırılıyor.

    Burada en ilgi çekici olanı da, "Ilımlı İslami bir lider oluşturulması" başlığı altında ortaya çıkıyor:

    "Ilımlı İslamcılar'ın cesur sivil liderler olmasına çalışılmalı ve demokrasi, insan hakları, kadın hakları konusunda etkili politikalar geliştirmeleri sağlanmalı. İslamın bir üst kimlik olduğundan çok, insanların kimliklerinin bir parçası olduğu işlenmeli, sivil toplum örgütleri oluşturarak Ilımlı İslamcı liderlere yardım edilmesine çalışılmalı..."

     

    bunları paylaşıyorum ve sizlerin kul olmanıza karşı yinede başarısız kalınca gerçeği göreceğinizi biliyorum.kendinizi din için maşa olarak kullandırmak çağdışılıktır.mandacı olmak insanlıktan çıkmaktır. geçmişine ihanettir.İleride diyeceksinizki biz napmışız vatan işgal edilirken bizde destek olmuşuz diyeceksiniz.

    şaşırmadığım nokta ise dinci görünen kısımın amerika avrupa kuklası olmayı çok istemeleri...müslümanlıkta paraya tapmak varmıydı? uşaklık etmek varmıydı? müslümanlığı böyle insanlara tanıtmak şerefsizliktir...


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2010
    Erkek

    Gerçekleri görmeli insanlar.Din üzerinden millet kandırılıyor...


    ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    son4de
    son4de's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ocak/2010
    Erkek

    bu adamlar milleti kandırarak iş yapıyorlar.

    bunların yüzünden diğer cemaatlerde kötü sayılıyor.

    öyle değilmi Zorkaya(Yusuf)


    naber ortak :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Haziran/2007
    Erkek

    peki sana bir soru ERGENEKON u kim buldu?=)


    Profile Tıkla Anlarsın?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2010
    Erkek

    ozoglan bunu yazdı:
    -----------------------------

    siz kimsinizki insanların niyetlerini okuyabiliosunuz?kaç tane cemaatcinin gasp,hırsızlık,dalavere,rüşvet... olaylarından içeri alındını gördünüz benim gördüğüm adamların hepsi efendiydi.alkol içmeyen,sigara kullanmayan tipler bunlardanmı korkuosunuz?unutmayın fetullah hocayı ecevit korudu abd ye gitmesine vesile oldu hatta uğurlayanlar arasında askerlerin olduğu bilinio.camiye bomba koymayı,insanları fişlemeyi,demokrasiyi şekillendirmeyi,namaz kılanı ordudan atan 1zihniyete bu adamlar sızcakca inşallah derim.ve hiç 1şekilde cemaatci değilim.


    -----------------------------
    Yürü bee :) ozoglan gayet objektif konuşmuş. delil gösteren mürid cemaatin böyle planları varsa şimdiye kadar niye hayata geçirmemiş, özellikle o intahar komandosu yetiştirilecek lafı kopardı beni oarada:)))))

    Eskiden deshanelerine gitmiş biri olarak herkese din hakkında bilgi vermekten öğretmekten başka bir amaçlarını göremedim hepsi efendi adamlardı

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozoglan
    ozoglan's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek

    cemaate muhalefet eden arkadaşlara 1soru

    cemaatin din,duygu sömürüsü yaptığını varsayalım ne kadar kötü olabilir?namaz kılan,sevgilisi olmayan,içki sgara kullanmayan,kavga dövüşten uzak duran tipler

    diğer taraftan ota boka adam bıçaklayan,onun bunun anasına bacısına laf atan tecavüz eden,allah peygamber bilmeyen,arıza öküz oğlu öküz 1gençlik..herkes toplum nereye gidio die şikayetci ama bu gençliği bu pislikten uzak tutan camaate söve söve bitiremiosunz,resmen terörist ilan ediosunuz adamları.kime ne zararı oldu,benmi yanlış tanıorum bunları?teoriler üzerinden adamlara saydırıosunuz.bence elinizi vicdanınıza koyup 1daha düşünün..

    1arkadaş mışlı muşlu yorum yaptım die eleştirmiş ben orda değildim o yüzden öle cıktı olayı anlatan catışmaya gitmek isteyip gönderilmeyen jandarma timi.yardımın 8 saat sonra gittiğide remi olarak kesin.komutanı sorarsanız medyada bol bol resmi var ödülü verirken araştırın bulursunuz,isim vermiyim


    paramparça aşklar ve köpekler..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    eğitim diye sizlerin beyinlerini yıkayıp sınavlara soktuklarını sağır sultan bilirken. sizler niye bu gaflete aldınırsınız. menfaatiniz bunu mu gerektiriyor sırf eğitim diye kendinizi maşa olarak kullandırmak kendi haysiyetinizi şerefinizi cemaate teslim etmek hangi akla mantığa uyar? yarın bi gün işlerine yaramadığınızda suratınıza bile bakmazlar.dinimizi kullanıp akıllarınızı uyutuyorlar  anlamıyorsunuz bu gerçeği.yukarda verdiğim maddeler teori değil bilakis araştırılmış ve bizzat tespit edilmiştir.ben biliyorum her yıl binlerce gencin kanına girip sınava soktuklarını neyin yalan olduğunu söyleyeceksiniz?

    geçen sene polis sınavları olayında cemaat örgüt gibi çalıştığını gördük nihai hedef için hırsızlık diyerek mübahtır sözünü anladık değil mi? sonrada dini katarlar değil mi? din eğitimi verdiklerini yalan diyen yok. din eğitimi adı altında gençlerin beyinlerini yıkayıp devlet içine kendi adamlarını soktuklarını bilmeyen sizsiniz bitek. yazık.içimizdeki amerikan mandacılarına yazıklar olsun...din filan hikaye.amaç amerikan emperyalizmin kuklası bir sistem oturtmak. tahribatta fetullah satılmışının hain bir şahıs olduğunu defalarca yazdık. açılmış konularda defalarca anlattık. ama beyinleri yıkanmamış saf insanlarımız mutlaka bu tehlikeyi gördüler ne mutlu onlara zaten sizler bu gafletten uyanmayacağınız kesin.

    bu illegal örgüt dağdaki eşkiyadan daha tehlikelidir.Toplum cemaat olmadanda düzeltilir. 71 yıldır cehalet yenilemediği için 80 sonrası kapitalist toplum olarak kendi benliğini unuttuğu için bu halde.eğitimle cehalet düzeltilir...dinle uyutarak değil.köle edilerek değil........aklı hür fikri hür insanlar yetiştirerek halledilir.

    Türk milletine doğruyu söyleyecek bilgiyi verecek kurum diyanet değilmi ? cemaat kimki millete din eğitimi veriyor ?

    ülkede destek verdikleriniz sayenizde insanlar huzursuz maneviyatsız bereketsiz inancı azalan bir toplum oluştu...insanlar ayırım gayırım düzenine girdiler.

    Allah gafile doğruyu söyleyeni sever..gafil doğruyu göremiyorsa karanlığa saplanması yakındır.

    edit: trabzonlu amcamız olayı özetlemiş bu gafleti görmemek kendini bilmemektir..

    http://www.internetajans.com/default.asp?NID=88665

    http://www.facebook.com/#/video/video.php?comments&v=104505472909771

    sizler şeyh sait hainine destek veriyorsunuz din adına aslında ama hain şeyh saiti  tanımıyorsunuz demekki.

    gidin bakın akp forumlarına amerikan maşası fetullahı mübarek insanlar arasına soktuklarını göreceksiniz ve cemaatin %90 nın akp tabanına hizmet ettiğini göreceksiniz.dinimizden bahsediyorsunuz ama niye işe siyaseti karıştırıyorsunuz demezler mi insana? ben burda gerçekleri yazarım öyle kafadan atmalarla bişeyler yazmam.

    Bu ülke Türkiye Cumhuriyetiyse ilelebet Türkiye Cumhuriyeti olarak kalacaktır. dünkü ingiliz muhipleri teali islamcılar tarikatlarından çıktıysalarda amaçlarına ulaşamayacaklardır.




    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Ocak/2010
    Erkek

    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

    eğitim diye sizlerin beyinlerini yıkayıp sınavlara soktuklarını sağır sultan bilirken. sizler niye bu gaflete aldınırsınız. menfaatiniz bunu mu gerektiriyor sırf eğitim diye kendinizi maşa olarak kullandırmak kendi haysiyetinizi şerefinizi cemaate teslim etmek hangi akla mantığa uyar? yarın bi gün işlerine yaramadığınızda suratınıza bile bakmazlar.dinimizi kullanıp akıllarınızı uyutuyorlar  anlamıyorsunuz bu gerçeği.yukarda verdiğim maddeler teori değil bilakis araştırılmış ve bizzat tespit edilmiştir.ben biliyorum her yıl binlerce gencin kanına girip sınava soktuklarını neyin yalan olduğunu söyleyeceksiniz?

    geçen sene polis sınavları olayında cemaat örgüt gibi çalıştığını gördük nihai hedef için hırsızlık diyerek mübahtır sözünü anladık değil mi? sonrada dini katarlar değil mi? din eğitimi verdiklerini yalan diyen yok. din eğitimi adı altında gençlerin beyinlerini yıkayıp devlet içine kendi adamlarını soktuklarını bilmeyen sizsiniz bitek. yazık.içimizdeki amerikan mandacılarına yazıklar olsun...din filan hikaye.amaç amerikan emperyalizmin kuklası bir sistem oturtmak. tahribatta fetullah satılmışının hain bir şahıs olduğunu defalarca yazdık. açılmış konularda defalarca anlattık. ama beyinleri yıkanmamış saf insanlarımız mutlaka bu tehlikeyi gördüler ne mutlu onlara zaten sizler bu gafletten uyanmayacağınız kesin.

    bu illegal örgüt dağdaki eşkiyadan daha tehlikelidir.Toplum cemaat olmadanda düzeltilir. 71 yıldır cehalet yenilemediği için 80 sonrası kapitalist toplum olarak kendi benliğini unuttuğu için bu halde.eğitimle cehalet düzeltilir...dinle uyutarak değil.köle edilerek değil........aklı hür fikri hür insanlar yetiştirerek halledilir.

    Türk milletine doğruyu söyleyecek bilgiyi verecek kurum diyanet değilmi ? cemaat kimki millete din eğitimi veriyor ?

    ülkede destek verdikleriniz sayenizde insanlar huzursuz maneviyatsız bereketsiz inancı azalan bir toplum oluştu...insanlar ayırım gayırım düzenine girdiler.

    Allah gafile doğruyu söyleyeni sever..gafil doğruyu göremiyorsa karanlığa saplanması yakındır.

    edit: trabzonlu amcamız olayı özetlemiş bu gafleti görmemek kendini bilmemektir..

    http://www.internetajans.com/default.asp?NID=88665

    http://www.facebook.com/#/video/video.php?comments&v=104505472909771

    sizler şeyh sait hainine destek veriyorsunuz din adına aslında ama hain şeyh saiti  tanımıyorsunuz demekki.

    gidin bakın akp forumlarına amerikan maşası fetullahı mübarek insanlar arasına soktuklarını göreceksiniz ve cemaatin %90 nın akp tabanına hizmet ettiğini göreceksiniz.dinimizden bahsediyorsunuz ama niye işe siyaseti karıştırıyorsunuz demezler mi insana? ben burda gerçekleri yazarım öyle kafadan atmalarla bişeyler yazmam.

    Bu ülke Türkiye Cumhuriyetiyse ilelebet Türkiye Cumhuriyeti olarak kalacaktır. dünkü ingiliz muhipleri teali islamcılar tarikatlarından çıktıysalarda amaçlarına ulaşamayacaklardır.




    -----------------------------
    Polemiğe girmeyelim şimdi ama  siyaseti karıştırıyorsnuz lafı yanlış siyasetten bahsetmiyorlar aralarında ayrı  ama din anlatırken asla siyaseti bir arada tutmuyorlar ben açıkçası takdir ediyorum adamı her yere okul açtılar dinimizi öğretiyor türkiyeyi tanıtıyor istiklal marşımızı söyletiyor . adamlar istediği partiye oy verir sen chpye oy verdin diye soruyorlar mı sana sen chpye hizmet ediyorsun diye. diyanet demişin diyanet camileri yönetemezken imamlarla uğraşamazken halka dini nasıl öğretecek bu noktadaki acizliğini herkes biliyor,bu gafletse ben uyanmamayı tercih ediyorum tıpkı bomba atıp vatan için yapıyorum diyenler gibi yapma kardeşim kurtarma vatanı böyle  ve son olarak şu ayetle bitiriyorum:

    Allah Teala şöyle buyurmaktadır; "Her kim benim veli kullarımdan birine düşmanlık ederse, muhakkak ben ona harp açar (dostumun intikamını alır) ım." ( Buhari, Rikak, 38; İbnu Mace, Fiten, 16.)

Toplam Hit: 24669 Toplam Mesaj: 196