folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cemaatçiler Orduya Mı Sızıyor?



Cemaatçiler Orduya Mı Sızıyor?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2008
    Erkek

    ohoo günaydın hocam :)


    http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narut_m
    narut_m's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    zaten giriş işinden bahsedilmiyor burda..Türkiyedeki belli gruplaşmaların vecemaatlerin ordu içerisinde yapılanmaya çalıştıklarından bahsediliyor..ana konu bu..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2008
    Erkek

    Ordu, Türkiye milleti için aşırı derecede kutsal bir olgudur. Ordu'nun görevi T.C vatandaşlarını tüm iç ve dış tehditlere karşı korumaktır. Yani bizleree (vatandaşlara) hizmet etmektir. Ordu mensuplarının vatandaşlardan herhangi bir ayrıcalığı yoktur olamazda ama ne yazıkki ülkemizde ordu bir takım iç veya dış gizli örgütlerin etkisinde kalarak devletin ve milletin geleceğine büyük darbe vurmaktadır. Aynı zamanda Demokrasiyi zedelemektedir. Günümüzde ordu içerisindeki dengeler büyük ölçüde değişti.


    selam gençlik!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crafty
    crafty's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2006
    Erkek

    onları dersanede değilde abilerin calıştırmasının sebebi öğrencinin kaydının hiçbir şekilde cıkmaması içindir. zira araştırmalarda hangi dersaneye gittiğine kadar bulunabiliyor... daha önceden de askeri okullara girecek öğrencilerin kayıtları bu tip dersanelerde silinirdi...

    murid demiş zaten çok sıkı araştırma yaparlar sızmaya calışabilirler ve bu konuda başarılı oldukları da söylenebilir asker her ne kadar engellemeye calışsada cemaatçiler her türlü yöntemi denemektedir... sadece askeri değil polislik gibi birçok kurum ve kuruluşa sızma çabasındadırlar... ama bunların en önemlisi askerdir. çünkü polislerin içine cok fazla sızmış durumdalar ve yüksek mevkiilerde adamları bulunmaktadır...

    askeriyenin polisliğe nazaran daha önemli olmasının sebebi polisliğe her türlü sızabilmeleridir. kaldı ki sınav sorularını bile öncesinde alıp belirli öğrencilere verilmektedir. askeriyede bunu yapamamaktalar... ayrıca bir önemi de savaş sırasında ya da sıkı yönetimde polisin pek bir geçerliliği kalmamaktadır...


    Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Aralık/2009
    Erkek

    alp bunu yazdı:
    -----------------------------

    o mason işini geçeceksiniz. bi de kaynağa bak "samanyolu" :D

    hayvan, ordu eğer cemaat bağı çok bariz şekilde belli değilse dokunmaz ilk girişte. Hem belki yıllar içinde adam ederim onu diye de düşünüyo olabilirler.

    ama ileride kilit noktalarda çok geniş bi araştırma yapıyolar, gotundeki dona kadar hem sivil istihbarat hem askeri istihbarat araştırıyo. Ben şahidim, benim komşum aynı zamanda çok iyi bi dostum mke'de işe başlayacaktı, amcası albay olmasına rağmen, dayısının zamanında örgüt bağlantısı olmuş, içerde yatmış bi süre çıkmış. Herifi elediler. Daha sonra itiraz ettiler, amcası da araya girdi, çocuğun dayısıyla bi ilişkisi olmadığı vs baya bi fikir alışverişinden sonra 3.5 ayda girdi işe.

    10 gün seçilmesi 3.5 ay incelenmesi sürdü.

    Emin ol ki, eğer sen biliyosan o çocuğun cemaat bağını, onlar da mutlaka biliyodur ya da öğreneceklerdir.

    Ordunun içine cemaatçi sızıyo diye sevinenler, şekerliğe elini batırıp avuçlarını yalasınlar :) öyle kolay değil o işler..

    hani demiş ya biri elimiz kolumuz uzun elhamdülillah diye, o eli kolu budarlar hiç merak etme sen :)

    ayrıca samanyolu'na ait herhangi bi yayında eğer TSK aleyhine bir yazı varsa itibar gösterilmez. bun hepimiz biliyoruz


    -----------------------------

    alsana senin dilinden kaynak

    http://www.mason.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=52 burda tuğgeneral cavit yenicioğlunu bulabileceğine eminim

    ayrıca bir önceki sayfada yazdım: haber HÜRRİYETte masonlar tarafından yayınlanan taziye üzerine yapılmış.


    c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    PriesTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ordu, Türkiye milleti için aşırı derecede kutsal bir olgudur. Ordu'nun görevi T.C vatandaşlarını tüm iç ve dış tehditlere karşı korumaktır. Yani bizleree (vatandaşlara) hizmet etmektir. Ordu mensuplarının vatandaşlardan herhangi bir ayrıcalığı yoktur olamazda ama ne yazıkki ülkemizde ordu bir takım iç veya dış gizli örgütlerin etkisinde kalarak devletin ve milletin geleceğine büyük darbe vurmaktadır. Aynı zamanda Demokrasiyi zedelemektedir. Günümüzde ordu içerisindeki dengeler büyük ölçüde değişti. Ve ordu görevini yerine getirmeye başladı. Bu durum bazılarını o kadar çok rahatsız ettiki bu arkadaş gib i"Cemaatçiler Orduya Mı Sızıyor?" gibi soruları kendilerine sormaya başladılar. Gel gelelim ki Türk ordusu aynı zamanda İslamiyetinde bayraktarlığını yapmaktadır. Ordu Peygamber Ocağıdır. Bu durumdan rahatsız olanlarda ancak ve ancak vatan hainidir.


    -----------------------------

    mahir kaynak üstadın dediği gibi çok yakında darbecilik te ordu karşıtlığı da bitecek...

    ordunun içindeki -daha önceleri de söylediğim- ergenekonu tasfiye kararı alan çok güçlü bir yapı var.bu yapı cemaati de kullanarak ergenekonu tasfiye edecek ama cemaate de geçit vermeyecek uzlaşma olabilir ama iktidar yok , öyle gözüküyor..

    ve şunu da belirteyim ergenekonun tasfiyesinden sonra asker tam olarak hükümetin arkasında olacak yani gerek dış politikada gerek iç politikada destek verecek.

    bunun ucu dışarıya gidecek gibi görünüyor.yani sınırötesi harekatlardan tutun da Irak a girmeye(uzun süreli olabilir) kadar bayağı geniş bir coğrafyada Türk Ordusu silahını konuşturacak..Ama hayır mı şer mi bunu zaman gösterecek..Görünen o ki dış politikada daha aktif olmak isteyen askerler var..

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Nisan/2006
    Erkek

    4 yıl kadar önce staj arkadaşımda aynı durum söz konusuydu.

    İlkokuldayken ailesinden ayrılıp, abla-abi tabir ettiğimiz insanlarla yaşamaya devam etmiş.

    Dersane kaydının silineceği vb birşeylerden bahsedilmişti, tam net hatırlayamıyorum ama sanırım ilerde başını ağrıtmasın diye.

    Kaşar bi sevgilisi vardı, motor tabir ettiğimiz, en son haşema ile denize falan giriyordu, ilginç :/

    Çin'e gönderdiler diye hatırlıyorum, ama nedenini bilmiyorum. Orduda yüksek bir kademe hedeflediğinden bahsetmişti.

    İşin anlamadığım kısmı, yemek masasında Atatürk'e laf atmaya başlayınca yumruk yumruğa gelmiştik, hayır bi iş yapıyorsunuz madem, bari gizli saklı yapın, bi boka benzesin :/

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Mayıs/2007
    Erkek

    fişleyin abicim bu tarz adamları fişleyin bi boka giremezler....bu tarz işlerin döndüğü yerlerde mutlaka bunları takip eden unsurlar vardır...onlar bi şekilde sizinle iritbat kurarlar ya sizi kullanmaya kalkarlar onlara karşı sesiniz çıksın vs. gibisinden desteklerler yada onların arkasından gitmenizi isterler....yeterki kendinizi bi şekilde bu unsurlara belli edin....tabi bunu bazı şeyleri göze alabiliyorsanız yapın....biz gençlik ateşiyle girdik zıpladık zıpladık bi baktık altımızda arkamızda sağımızda solumuzda hiç bir unsur kalamamış...bi sene boşuna okuduk yani kaldık....dicem o ki eğer bieylere gönülden deger veriyorsanız arkasından gidin...şuan benim yüzümden 14 abici eleman askeriyeye giremedi :) işi bilip işe gitmiceniz ama elbet o iştende kovulduğunuz olur mrk etmeyin her gencin başına gelir : )

     

    en güzeli girceksin aq tarikatına yaşıcaksın....keşke girseydim şimdi holding sahibiydim...


    üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2009
    Homo

    tayyeap amca burda oldukca adamlar heryere girip cıkmakta.devlet dairesinde calısıp bu işlerin peşine koşan tanıdıgım adamlar var anasını satayım.işin ilginc tarafı neden hedef direk Atatürk ? İlk hedef Atatürk yanı.Bu kadar insanın icindeki kanıyı yıkamazsın ki ne hedef peşindeler :O bide 1 senelik planlarıda yok önümüzdeki 50 yıl ıcın plan yapıolar.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2009
    Erkek

    Emekli albay olan babam da genç subayken böyle bir gruba şahit olmuş. önce beraber yemek, sonra namaza gidelim falan sonra ev toplantılarına davetler........ felan filan içlerine çekmeye çalışmışlar bir süre ama babam ne mal olduklarını anlayınca bulaşmamış adamlara daha.


    Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
Toplam Hit: 24603 Toplam Mesaj: 196