folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cemaatçiler Orduya Mı Sızıyor?



Cemaatçiler Orduya Mı Sızıyor?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek

    intihar komandosu olayına harbiden güldüm :D


    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

    intihar komandosu olayına harbiden güldüm :D


    -----------------------------

    87 yılındaki TSKya girmek için hazırlanan elemanlara sözde cemaat için herşeyini feda edene intihar komandosu denir aradan 23 yıl geçmiş ve gelinen şu zamanda epey yol aldıkları ortada bunuda öğren.yetiştirildiğinde köle olarak maşa olarak kullandıkları elemanlar sözde intihar komandosudur...80 darbesinden sonra ülkemizde eğitim mahvedilmiş üniversiteli gençler cemaatin tuzağına düşmesi için şu planın yapıldığı apaçık bellidir;

    örneğin bir genç istanbuldan kalkıp manisada okumaya gidiyor ama maddi olarak bitik.ee ne oluyor cemaat boş durmuyor gence hadi gel bizde kal ücretsiz yada az parayla kalabilirsin ikramıyla genci kendilerinin maşası olmayı kabul ettiriyor. e genç mecbur kalınca teslimiyeti el veriyor.sonrasında beyni uyuşturulup emirlerine itaatkar ettiriyorlar. yani bu bi çeşit hürriyetsizliktir.

    o okullar amerikanın arka bahçesi güdümünde kurulan okullardır..amerika izin vermese fetullahınız o okulları açamazdı o uzak diyarlarda. okullar için bu kadar kaynağı olan bir cemaat holding gibidir. niye rusyada iranda fetullahın okullarına darbe vuruldu ? bu ülkeler uyanık amerikan ajanı olduklarını bildikleri için amerika ajanına darbe vurdular. tıpkı terörist pejak örgütü iranda barınamayıp örgütü sona erdirmeye boyun eğdiyse iranın başı dik duruşundandır.

    siz dünkü damat ferit  vahdettin satılmış hainleri desteklersiniz tabiki gülersiniz. siz cemaati desteklediğiniz için bilmeden sevr anlaşmasını kabul etmeyi çok seven Atalarımızın kanlarına ihanet etmeyi cemaate destek vererek kabul ettiğiniz için gülersiniz. yazık. dünkü haçlı ordusunun bi tek gemileri yok ülkemizi işgal etmek için. işte bunu göremiyorsunuz ve hala din istismarına devam diyorsunuz.bu durumu iyi tespit ettiğim için olan biteni iyi gördüğüm için sakın iftira niyet okuma düşüncesine girmeyin anca kendinizi kandırırsınız...ben birde emperyalizmin boyunduruğu altında köle olarak müslümanlığı anlayamadım bir zamanlar bu ülkenin kahraman denen sütçü imamı ülkesi esaret altındayken insanları özgür değilken cuma namazı kıldırmam demiş. ama sizler köle tarzı kapitalist müslümanlığı sevdiğinizi apaçık belirtiyorsunuz düşüncelerinizden ben ne atalarımdan ne çevremden koyun gibi güdülen müslüman olup ibadet etmeyi görmedim  bunu yeni çıkarttılar adınada ılımlı islam deyiverdiler. yazık.

    "Ulusal varlığımıza düşman olanlarla dost olmayalım. Böylelerine karşı..."Türk"üm ve düşmanım sana, kalsam da bir kişi!" diyelim." Atatürk.

    Bizi kimse Lozandan sevre götüremez..götüren hainleri destekleyenlere bir gün bu halk gereken cevabı verir.

    Atalarımız siz bu vatanı amerikaya avrupaya peşkeş çekeceksiniz diye kanlarını cephelerde boşa vermediler. biz cumhuriyeti sokakta bulmadık.

    http://www.facebook.com/#/video/video.php?v=54647287821&oid=295151808477

    alttaki şerefsiz mümtaz öne nin söylediklerine aynen katılıyorsunuz değilmi ? ben ona ettiğim küfürleri sayamadım. izleyin namussuz ne demiş

    http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=226570

    bu dön ek TSK ortadan kaldırılsın diye yazı yazacak kadar şerefsizdir. işte sizlerde bu şerefsizi desteklersiniz müslüman din adına...şu gözlerinizdeki perdeyi kaldırırsanız anlarsınız yoksa sittin sene o perde durdukça beyniniz uyuştuğu için uyumaya devam edeceksiniz.


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2006
    Erkek

    konuyu farklı mecralara çekmek istemiyorum, ama vahdettin'i kayıtsız şartsız olarak hain adledebilmen bile senin ne kadar tarih bilgisinden yoksun, kulaktan dolma bilgilerle hareket eden, copy-paste araştırmasıcı olduğunun kanıtıdır.

    her topicte saçmalıyorsun.pkk'yı bu kadar kötülemedin.intihar komandosuymuş, ülkeyi ele geçircekmiş vs.vs.vs.saçmalıklar silsilesi.geçirmek istedi de, sen mi geçirtmedin ? sen mi karşı durdun ?

    sizin zihniyetinizin bu ülkeyi nerelere getirdiği malum.60'da 3 tane seçilmiş adam asılırken sizin zihniyet vardı.70'de gencecik 3 insan dar ağacına giderken yine siz vardınız.80'de tüyü bitmemiş evlatlar asılırken, işkence görürken yine siz vardınız.97'de islamcı kumpas kurup milleti din düşmanlığına teşvik eden yine sizdiniz.ama hala doymadınız.

    bu zihniyet milletin yakasından düştüğü an, Türkiye inanıyorum ki çok daha ileri gidecek.Atatürk'ü ve laikliği kendine oyuncak edinmiş modellerden Allah vatanımızı korusun diyorum.

    azımsanamayacak bir çoğunluk ak parti ve fethullah gülen cemaatinden memnun.kimsenin bir derdi yok.sen istediğin kadar konuş.anca konuştuğunla kalırsın.


    gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    Böyle konularda ipin ucu kaçıyor.. Yorum yok.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

    bugüne kadar masonlar cirit atmış  orduda. asıl onları dert edinmeliyiz. örnek:

    http://www.samanyoluhaber.com/h_336434_mason-ustadi-generale-buyuk-tepki.html

     


    -----------------------------
    Cemaatçi kanaldan ne umuyon sen???

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    sızmadıkları yer kaldımı?


    le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Aralık/2009
    Erkek

    mortyr bunu yazdı:
    -----------------------------

    66albay bunu yazdı:
    -----------------------------

    bugüne kadar masonlar cirit atmış  orduda. asıl onları dert edinmeliyiz. örnek:

    http://www.samanyoluhaber.com/h_336434_mason-ustadi-generale-buyuk-tepki.html

     


    -----------------------------
    Cemaatçi kanaldan ne umuyon sen???

     


    ----------------------------

    ya kardeşim zahmet edip devamındaki yazıları da okusaydın keşke. benim böyle bi ayrımım yok. yani cemaatmiş değilmiş. her yönden bakabilmek lazım.

    haber hürriyette yayınlanan taziye ilanı üzerine yayınlanıyo. ayrıca cavit paşanın mason.org ta eski üstadlar başlığı altında net bi de resmi var. onu da verdim.

    mason üstadı olması önemşi değil SANA göre. kimin gündeme getirdiği önemli.


    c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Allah sizin gibi emperyalist mandacılara izin vermesin diyorum. yeterli.

    hem müslüman ayağı çekip hem amerikancılık kepazeliktir.

    f tipi örgütü savunup müslüman ayağı çekenlere inancım yok. benim dinimi cemaatler temsil edemez tamam mı?

    Cebittede bilişim fuarında da diyanet görevlisi bayanlada bu konuyu konuştum. kendi kızıda fetullahın cemaatine esir edildiğini ve maşa olarak kullanmalarına karşı olduğunu söylediği halde kızını f tipi örgüte geleceği için teslim ettiğini söylemişti. peki sizler neden diyanet olarak cemaatlere tarikatlara islam dinini temsil etmeyeceğini belirtip insanlarımızı bu gizli tarikatlara karşı bilinçlendirmiyorsunuz dediğimde haklısın genç demişti. haklı olmak önemli değil dedim bunu dikkate alıp gerekeni yapın demiştim amma ben biliyorumki diyanette siyasetin yandaş tutumuyla devam ettiği sürece bu olmayacak.

    vahdettin vatan hainidir.işte o kadar. kafası hasta ruhlu şahısların tarihini okursanız tarihi bilemezsiniz sizlerde geçmişinden bihaber bilip sonrada tarih bilgin yok dersin birde dar ağacında öldürülen 3 genci kimler yüzünden öldürüldüğünü bana söylüyorsun. onları dinci faşistler ölüme gönderdiler.yani senin desteklediklerin...onlar hak dediler sizin destekledikleriniz yok size hak dedi. Onlar dediler ki bağımsızlık dediler sizin destekledikleriniz emperyalizm dediler.birde müslümanlık taslayıp demokrasiden bahsetti destekledikleriniz.Bugün geldiğimiz durum 3 gencin yaşadığı durumla aynı. o yıllara geri döndük hiçbir fark yok. sizin destekledikleriniz hep Atatürkün resmine bakarak bu ülkeye ihanet edenlerdir sizin destekledikleriniz. Türk milletinin topraklarını mandacılara teslim ettiğini Atatürkün bağımsızlık meşalesiyle Türk topraklarını geri aldığımızı bu saatten sonra senin gibilerin inanmaz zaten sizler vahdettini kurtarıcı olarak görürsünüz hatta padişahınızda menderesten sonra tayiptir. bunu sizler söylüyorsunuz amma ne halifelik ne saltanatlığın olmadığını anlayacak kapasiteniz yok.

    Hem Ordu düşmanı Hem Türk düşmanı Hem Atatürk düşmanlığı yapan illegal gizli örgüte destek verirsiniz sonra tertemiziz dersiniz

    Tayibiniz bile bu milletin Atatürkten vazgeçemeyeceğini anladı bi siz anlayamadınız.gözler perdelenmiş malesef.

    Bursa Nutkunu okudunuzmu ne demiş Atatürk gericilerin yapacaklarına karşı?

    apaçık söylüyorum Fetullah bu ülkeye düşman amerikanın maşasıdır. vahdettin kadar haindir.sanki vahdettin kurtuluş mücadelesiyle bir söz etmişte işgalcilerle işbirliği yapmış ülkeyi teslim etmiş. iyiki Atatürk gibi bir lider bu ülkeyi halkıyla kurtarmış yoksa vahdettinciler çoktan teslim etmiş olurdu.ama siz olmaya birşey söyleyip yooo aslında samsuna Atatürk değil vahdettin çıktı diyecek kadar hasta ruhlu aptallara inanırsınız kesin.

    “Sessiz, durgun, başı eğik kalmayın.
    Uyanınız...
    Milli bağımsızlığımızı çiğniyorlar...
    Haklarınızı savunmak için birleşiniz...
    Düşmanın karşısına dikiliniz...Toplantılar yapınız...
    Mitingler düzenleyiniz...Sesinizi duyurunuz...
    Bütün Dünya ya :
    Ben Türküm, bağımsızlık bana atalarımdan miras kaldı. Onu sana vermem” diye haykırınız....( Mustafa Kemal ‘in 1919 Havza konuşmasından)

    http://cigirtu.net76.net/web_images/es2.jpg

    İnsan vatanını niye sever; başka çaresi yoktur da onun için. Milletlerin yurtseverlikten başka surları yoktur, boş ve dejenere insanlar ise bu duygudan mahrumdur. Bunlar basit bir geveze ve istismarcı olmaktan da ileri gidemezler.

    Budalalığın ilacı yoktur!



    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mehmet_29
    Mehmet_29's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ocak/2010
    Erkek

    1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

    konuyu farklı mecralara çekmek istemiyorum, ama vahdettin'i kayıtsız şartsız olarak hain adledebilmen bile senin ne kadar tarih bilgisinden yoksun, kulaktan dolma bilgilerle hareket eden, copy-paste araştırmasıcı olduğunun kanıtıdır.

    her topicte saçmalıyorsun.pkk'yı bu kadar kötülemedin.intihar komandosuymuş, ülkeyi ele geçircekmiş vs.vs.vs.saçmalıklar silsilesi.geçirmek istedi de, sen mi geçirtmedin ? sen mi karşı durdun ?

    sizin zihniyetinizin bu ülkeyi nerelere getirdiği malum.60'da 3 tane seçilmiş adam asılırken sizin zihniyet vardı.70'de gencecik 3 insan dar ağacına giderken yine siz vardınız.80'de tüyü bitmemiş evlatlar asılırken, işkence görürken yine siz vardınız.97'de islamcı kumpas kurup milleti din düşmanlığına teşvik eden yine sizdiniz.ama hala doymadınız.

    bu zihniyet milletin yakasından düştüğü an, Türkiye inanıyorum ki çok daha ileri gidecek.Atatürk'ü ve laikliği kendine oyuncak edinmiş modellerden Allah vatanımızı korusun diyorum.

    azımsanamayacak bir çoğunluk ak parti ve fethullah gülen cemaatinden memnun.kimsenin bir derdi yok.sen istediğin kadar konuş.anca konuştuğunla kalırsın.


    -----------------------------

     

     

    senin gibi körü körüne fetullah köpeğini peygamber gibi

    gören ve ak parti yalakası birinin, vahdettin isimli

    Osmanlı tarihinin gelmiş geçmiş en şerefsiz, haysiyetsiz

    ve HAİN padişahını vatansever gibi göstermesine

    şaşırmamalı.
     

     

    o kadar vatanseverdi ki kurtuluş mücadelesini

    başlamasıyla birlikte bu hareketi bastırmak için

    denemediği yol kalmamış ve Atatürk ü ölüm cezasına

    çarptırmıştır. tabi onun emrindekiler bile onun kadar

    ŞEREFSİZ değil ki, emiri uygulamak üzere Kazım Karabekir

    Paşa'ya emir ulaştığında, Kazım Karabekir Paşa,

    padişaha ve hükumete siktiri çekmiş ve 

    Atatürk'ün yanına gelip "Ben ve ordularımız emrinizdeyiz

    Paşam" diyebilme asaletini göstermiştir.
     

     

    o kadar vatanseverdi ki Kurtuluş mücadelesi başarıyla

    sonuçlanınca, kendisinin halk gözünde Kurtuluş

    mücadelesine karşı takındığı alçakça ve şerefsizce tutum

    dolayısıyla saygı duyulmayan bir makamda oturduğunu

    anladığı an, ingiliz kuvvetlerine sığınıp, ingiliz

    gemisi ile Malta ya KAÇMIŞTIR !
     

     

    o kadar vatanseverdi ki Osmanlı toprağında değil,

    İtalya'da ölmüştür.  

     

     
     

     

    şimdi burda bir gerçek var, Bu gerçek

    Osmanlı döneminde de aynı, bugün de aynı:
     

    Halk, gerçeğin,hakikatin ne olduğunu anlayana kadar ne

    yapacağını bilemiyor. Tabiri caizse derin bir uykuya

    dalıyor. O zaman Osmanlı hükumetlerinin bütün manda

    isteğine, ÖZ MÜ ÖZ TÜRK TOĞRAĞINI işgal güçlerine

    mondros ve sevr anlaşmalarıyla peşkeş çekmesine karşılık

    halkın bir kısmı buna bile sessiz kalmış (burada o

    dönemki osmanlı hükumetlerinin ihanetlerine karşı

    örgütlenen ve hiçbir şekilde bunları desteklemeyenleri

    kastetmiyorum, bu anlaşmalar süresince veya hemen

    sonrasında herhangi bir topyekün hareket olmamıştır),  


    ANCAK,


    Düşman gemileri İstanbul'a demirleyince, padişahlarının,

    hükumet yetkililerinin, sadrazamlarının kendilerine

    İHANETİNİ bu kadar açık ve net görünce silahını,

    baltasını, kazmasını eline almıştır.

     

     

    Bugün de inanıyorum ki aynısı yaşanıyor.
     

     

    Halk, akp nin 7 yılda yaptığı bütün bu rezilliklere(ak partinin

    7 yılda yaptıklarını saymaya kalksam tbt nin database ini boş yere şişiririm o yüzden yazmıyorum),

    peşkeşlere ve İHANETLERE sessiz kalmıştır.

     

     

    Neden ?
     

     

    Çünkü, halkın  bir kısmı hala kandırıldığının farkında

    değildir.
     

     

    Çünkü, halkın bir kısmı hala cahildir.
     

     

    Çünkü, halkın bir kısmı fetullahçı cemaatin en büyük

    proagandası olan : 1) Türkiye'de tayyip erdoğandan iyi

    bir lider olmadığını, 2) Müslümanlığın akp sayesinde

    korunduğunun ve tek Müslüman partinin ak parti olduğu

    YALANINA İNANMAKTADIR.
     

     

    1)Oysa ki bugün Türkiye'de muhalefet liderlerinin

    hiçbiri 2 dönem üst üste tek başına İktidar olmamıştır.

    Hatta ikisi de BAŞBAKAN bile olmamıştır. Nerden bilebilirsiniz ki

    onların tayyipten iyi Başbakan olamayacağını ? 

    Kahin mı sanıyorsunuz kendinizi ?
     


    2)Halk Türkiye'de KENDİLERİNİ MUHAFAZAKAR OLARAK

    GÖSTERİP İKTİDARA GELENLERİN , ak parti iktidarı

    döneminde ceplerini HALKIN PARASIYLA doldurduğunu gördü.

     

    Artı olarak, madem bu kadar Müslüman'dılar..(haşa bunu

    tartışma olsun diye söylemiyorum, kimse kimseden daha

    fazla Müslüman değildir fakat bu şerefsizler bu ithamı

    hakediyor çünkü Müslüman-Müslüman'a böyle kötülük

    yapmaz)


    neden Türkiye'de suç oranları akp döneminde tavan

    yaptı?, neden zina ve ensest olaylarının iğrenç bir

    şekilde azdı?, neden asayiş hala sağlanmıyor ?

    neden cezaevleri dolup taştı?.  

    neden iktidarı aldıklarında sıfır da olan bir

    pkk sorunu bugün meclise it sürüsünün

    girmesiyle ve %150 den fazla bir şekilde

    artan şehit sayılarına ulaştı ?

    bunları açıklayabiliyormusunuz?

    -tabiki HAYIR.

     

     


    SONUÇ OLARAK

     


    Bugün yukarıda saydığım bilindik yalanlar ile ak

    partinin ve fetullahın kucağına düşmeyen biri,

    KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE, MENFAATİ VEYA ÇIKARI OLDUĞU

    İÇİN CEMAATİ DESTEKLİYORDUR.

    AKLI BAŞINDA BİR ADAM, AKP DEN MENFAATİ VE ÇIKARI YOKSA

    (VATANINI AZICIK SEVEN BİRİ ÇIKARI OLCAĞINI BİLSE BİLE

    BU ŞEREFSİZLERİ GÖRDÜĞÜ HER YERDE SİKTİRİ ÇEKER)

    NE AKP Yİ NE DE CEMAATİ DESTEKLER.

    BUNU İYİ AKLINIZA SOKUN !

    BÜTÜN BU SAYDIĞIM NEDENLERDEN DOLAYI TÜRKİYE, HİÇBİR

    ZAMAN ŞEREFLERİNİ GEÇİCİ PARA KAZANMA HEVESLERİNE TESLİM

    EDENLERİN

    VE RUHLARINI ŞEYTANA TESLİM EDENLERİN MEMLEKETİ OLMAYACAKTIR.  !!

    (BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM, BU BÜTÜN TÜRK HALKI İÇİN ALLAH'IN BİR

    SINAVIDIR, İNSANLAR KOLAY YOLU SEÇİP RUHUNU VE BÜTÜN

    VATANİ DUYGULARINI BİR KENARA BIRAKIP 3 KURUŞ UĞRUNA

    VATANA İHANETİ GÖZE ALABİLİYORSA BU ŞEYTANIN OYUNUNDAN

    BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR)

     

    TÜRKİYE,

    TÜRKİYEYİ LAFTA DEĞİL, YÜREKTEN SEVENLERİN,

    BÜTÜN BU OYUNLARI TEZGAHLAYANLARIN DEĞİL, BİR BİR

    BOZACAKLARIN,

    VATANINI SÖZDE DEĞİL, ÖZÜNDE SEVENLERİN,

    MÜSLÜMANLIĞI BİR ARAÇ OLARAK KULLANIP HALKI KANDIRIP

    BUNDAN NEMALANANLARIN DEĞİL, MÜSLÜMANLIĞINI ALLAH İLE KUL

    ARASINDA YAŞAYAN VE BUNU BİR SİYASET ARACI OLARAK

    KULLANMAYACAK OLANLARIN DA

    İKTİDAR OLACAĞI GÜNLERİ GÖRECEKTİR.

    ÇÜNKÜ HAKİKAT BUDUR.

    ÇÜNKÜ, TARİHTE HİÇBİR ZAMAN SAHTEKARLARIN VE MENFAAT

    PEŞİNDE KOŞANLARIN UZUN SÜRE İKDİTAR OLDUĞU

    GÖRÜLMEMİŞTİR.

    BUNLARIN HİÇBİR SAĞLAM DAYANAĞI YOKTUR ÇÜNKÜ, BUNLAR TEHDİTLE,

    ŞANTAJLA, SABOTAJLA GELİRLER, HİÇBİR İDEOLOJİSİ VE

    AMAÇLARI YOKTUR, HALKI KANDIRABİLDİKLERİ KADAR İKTİDAR

    OLURLAR. AYNI YEL GİBİDİRLER YELL, GELİR GEÇERLER.


    AMA BU ÖYLE BİR GEÇECEK Kİ, EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ

    BİR FELAKETLE KARŞI KARŞIYA OLDUKLARINDAN HABERLERİ YOK BUNLARIN!!

    İNANIYORUM Kİ BUGÜN TÜRK MİLLETİNE KARŞI OYNANAN BU OYUNLARI GÖRÜP SES ÇIKARMAYAN

    HERKEZİN KELLESİ GİDECEK.  CEMAAT DESTEKÇİLERİNİ, AKP YE

    OY VERENLERİ FALAN BIRAKIN, BU İHANETİ GÖRÜP TE

    GÖZLERİNİ KAPAYAN, DUYUP TA DUYMAMAZLIKTAN GELEN

    KISACA BU ADALETSİZLİĞE SESİNİ ÇIKARMAYAN

    HERKEZİN KELLESİ GİDECEK !!

     

    HİÇ MERAK ETMEYİN TÜRK MİLLETİ BU OYUNUN DA ÜSTESİNDEN

    GELECEKTİR. VE YAPILAN HİÇBİR İHANET CEZASIZ

    KALMAYACAKTIR.

     

    SAYGILARIMLA

     

     

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek

    Orduya yönelik tüm saldırıların arkasında Amerika vardır...

    Amerikanın Endonezya modeli diye adlandırdığı plan yürürlüktedir...

    Bu konuyla ilgili açtığım topicden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz...

    Uzun fakat yararlı bilgilerdir ayrıca kısa bir geçmiş Türkiye tarihi hatırlamasıdır...


    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 24670 Toplam Mesaj: 196