folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını



İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek

    Bitcoin madencileri,virüs sonrası için Illumemati planlarına hizmet için amele olarak mı kullanılıyor ? Bitcoin varolduğundan bu yana en yüksek seviyede ve herkez madencileğe abandı,hatta bazı ülkelerde elektrikler kesildi.Virüs sonrası planlar için sağlam bir altyapı gerekiyor ve bu ancak blockchain teknolojisi ile mümkün.Aslında mahmuttuncer1 reis 'bitcoin ameleliği' başlığı ile bu konuya giriş yapmıştı.İki önceki mesajımdaki yazdığım Avrupa gelişmeleri ve bitcoinin gidişatına göre bunları yazma gereğini duydum.Aslında virüs başka bir amaca hizmet için bir araç mı ? 2 senedir mevcut olan virüs neden 2020'de ortaya çıktı ? Birileri tarafından mı çıkarıldı ? Son günlerdeki alakalı önemli gelişmelere bakalım.

    Tarihler sıralı değildir.Konu bütünlüğü olması için,ilgisiz olandan-alakalı olana doğru kendimce sıralamaya çalıştım.

    2016 yılından başlayalım.Birlemiş Milletler 'ID2020' programı için Newyork'ta toplantı yaptı.Toplantı konusu herkese dijital bir kimlik verilmesi ve bunun nasıl olacağı.Bu toplantıda blockchain ve dijital altyapı uzmanları yer aldı.2019 yılında ise bu program Gavi aracalığı ile resmen başlatıldı.Gavi'nin açılımı 'küresel aşılama ve bağışıklık programı' ID2020 programı yürütücüleri arasında Microsoft ve Cisco gibi şirketler de yer alıyor.

    ID2020 amacı ; değiştirilemeyen,çoğaltılamayan ve silinemeyen bir kimlik oluşturabilmek.Ayrıca Unicef ve kamu kuruluşları da bu programa dahildir.2016 Bm toplantısında sonra,ağustos ayında da bu konu ile ilgili 'Dijital parmak izi' projesi adıyla WEF (Dünya ekononik forumu) toplantısı düzenlendi.Konu ; dijital kimlik için küresel bir şablon oluşturmak.Ve bu sisteme ihtiyaç duyulabilmesini sağlamak.Bu toplantının katılımcıları ;

    https://hizliresim.com/cqmTj2

    Kasım 2016'da Microsoft ; kimliklerin blockchain tabanlı olacağını açıklamıştı.2020'ye kadar bunun hayata geçirileceğini öngörüldü.

    Bir sonraki BM ID2020 toplantısı 2017 haziranda yapılmıştır.Bu toplantıya ek olarak şunlar katılmıştır ; UNDP,UNECLAC,UNHCR,UNOICT,IBM,Rockefeller Vakfı,HSBC ve dahası

    2018 sonunda Mastercard ilk duyuruyu yaptı ve Microsoft ile dijital kimlik projesinin adımlarının atıldığını duyurdu ;

    https://hizliresim.com/LiOykY

    2019 mart ayında Apple da bu proje kampasımda Mastercard ve Goldman ile AppleCard projesine başladığını duyurdu ;

    https://www.biometricupdate.com/201903/apple-card-secures-payments-with-smartphone-biometrics-as-mastercard-plans-for-digital-trust

    Asıl önemli gelişme 2019 sonunda yaşandı.Mastercard,Avustralya ve Canada'da fiziksel kimlik kartlarını bitirmek için bu proje için çalışmaya başladı.İlk denemeler gönüllü üni öğrencileri ile başladı dijital sınavlar vasıtasıyla denendi.Canada'da bu sistem hükümet ile ortaklaşa deneniyor ve 2021 sonuna kadar tümüyle hayata geçirilmeye çalışılıyor.

    Buraya kadar herşey normal görünebilir.Ne var bunda işkillenecek diye düşünebilirsiniz.Buraya kadar yazdıklarım; altında buzağı aranmayacak olan gelişmeler.Peki bundan sonra ;

    22 Mayıs 2020 de İngiltere Onfido şirketi,meclis toplantısında bir öneri sundu.Karantinanın sona erip normale dönülmesi için Covi-Pass teknolojisi ürettilerini açıkladı.Bu sayede riski kişiler yüz metre mesafeden tanınacak ve risk durumuna göre sarı ve yeşil renk ile damgalancak.Kırmızı renk ise tecrite alınması gerektiğini belirtecek.Ancak bu teknoloji ile siyah pasaportlar devre dışı kalacak.Yani dokunulmazlıklar kalkacak.Onfido nedir peki ? Yapay zeka ile selfie,fotoğraf,id vb kaynaklardan kimlik doğrulaması yapan bir şirket.

    28 mayıs 2020 de ise Onfido tekonolojisinin duyurulmasının ardından istifalar başladı.Id2020 sözcüsü,teknik danışmanları,Hardvard avukatları ve bu proje kapsamında önemli rolleri olan başka kişiler istifa etti.Gerekçe olarak siyah pasaport dokunulmazlıklarının kaldırılması gösterildi.Id2020 avukatı Elizabeth Renieris,istifasının ardından birçok yerde kişisel özgürlüklerinin tehlike altında olduğunu dile getirmeye başladı.'Zuckerberg'i piyasaya kim sürdü lan.Lanet olsun Illumematiye' veya 'Sosyal medyaları fonlayanlar kim' veya 'Benim rehberimden size ne.Paylaşmıyorum ak' tarzında tweetler atmaya başladı.Bu kadın necidir peki ? Harvard lisansı,Vanderbilt doktorası,London Economics hukuk yüksek lisansı bulunan ve 3 katıda hizmet veren,2 farklı uluslararası avukatlık firmasında avukat olan blockchain uzmanıdır.Blockchain ile ilgili İngiltere meclisine rapor ve öneri sunan,nüfuzlu bir kişidir.

    Mayıs 2020 geldiğinde ise ; Canada hükümeti ve Mastercard girişimlerinin raporları gelmeye başladı.Denemeler sonuç verdi ve nakit alışverişler %3 e kadar düşmüştü.Tabii bunda virüsün etkileri göz ardı edildi.

    2017 ye dönelim.Newyork'ta 3k evsiz kişiye hiç karşılaşmadıkları bir kimlik dağıtıldı.Bu kimlikler 'Blockchain For Change' projesi kapsamında denemek için üretilen blockchain tabanlı kimlikler idi.Bu projenin ana sayfasında şu yazar '3milyar kişi sistemin dışında,bankalardan ve finans sisteminden bihaber yaşıyor.'' Bu sistemin amacı,dediklerine göre,israf ve yolsuzlukları azaltmak amacı ile BM raporlarından yola çıkarak herkese dijital bir kimlik verebilmek.İlk başta 3k kişi deneyi tam olarak NewYork-Bronx bölgesideki evsizler üzerinde denenmiştir.Şimdi google earth ü açın ve o bölgeyi aratıp imlecin yerini aklınızda tutun.

    İlk konuda 1 nisanda paylaştığım Madonna'nın şu performansını hatırlayın.O başlıkta neverland reisin de ilgili bir yazısı vardı sanırsam kliple ilgili.

    https://youtu.be/VG3WkiL0d_U?t=357

    Şimdi klibin sonunda bir harita var ve o tam olarak o imlecin başladığı yerden başlıyor ve tüm dünyayı içine alıyor.Dikkatli incelerseniz nokta atışı aynı bölgeden başladığını görebilirsiniz.Bunun tesadüf olduğunu söyleyen olursa döverim.

    Şimdi 3 Haziran 2020 gelelim.Onfido'nun önerisi meclisten geçti ve FCA onayı aldı.Ve Onfido 'Artık herkesin kazanacağı bu sistemi tüm dünyaya ulaştırmanın vakti geldi.' açıklaması yaptı.

    Tam bu gelişmeden 3 gün sonra MIT yeni bir teknoloji duyurdu.Sadece ses analizi yaparak kişinin yüzünün nasıl olabiliceğini hesaplayan bir yazılım.O vakitler Amazon paralel bir açıklama yaptı 'Alexa ile sesleri kaydetmiyoruz.Reklamları kişinin tercihlerine göre sunuyoruz.''

    MIT yazılımının nasıl çalıştığını anlatan döküman şu.Benim Bilal gibi anlamadığım bir konu.İncelemek isteyen olursa ;

    https://arxiv.org/pdf/1905.09773.pdf

    Yanlışım yoksa forumda konusu vardı.Şu siteyi hatırlayalım ;

    https://thispersondoesnotexist.com/

    Bu sitede gördüğününüz kişilerin hiçbiri gerçek değildir,öyle bir kişi yoktur.Sayfayı her yenilediğinzde farklı kişi çıkar.

    16 Haziran 2020 tarihine gelelim.Uluslararası dijital kimlik dağıtıcı şirketi Pangea, IDNow kimliklerini duyurdu.Çalışmanın İngiltere hükümeti ile işbirliği sonucu ortaya çıktığını açıkladı.IDNow tıbbi bir pasaport ve kişinin covide karşı bağışıklığı olup olmadığı gösteriyor.

    Nisan 2020.WHO virüsün kontrolden çıkması sebebiyle takibin zorlaştığını,bu sebeble ACT-Accelerator programının başladığı duyurdu.Bu 'covid aracı' isimli proje ile virüsün gidişatı daha net şekilde izlenebilecekti.9 Şubat 2021'de projenin bitmesine ramak kaldığı açıklandı.2 gün önce ise ; 'olağanüstü bu çaba ile hayırseverler ve bağımsız kuruluşlar sayesinde bu proje için 11mliyar para topladık.' açıklaması yapıldı.ACT projesinin maliyetinin,ilk başta 38milyar dolar olacağı açıklanmıştı.Projeye para aktaran kurum ve ülkelerin listesi ;

    https://www.who.int/initiatives/act-accelerator/funding-tracker

    Gelelim ilk bahsettiğim Gavi projesine.Trump Gavi projesinde Boris ile iş yapmaktan memnun olduğunu dile getirmiştir.Ve bu projenin gayet şeffaf olduğunu,virüs konu olunca hepimizin bir olması gerektiğini vurgulamaktadır.Aslında video çok ilginç.Çamaşır deterjanı reklamında oynayan figüranlar gibi tavrı var ; youtube.com/watch?v=_pV1U9s3vJ0 Bu açıklamadan 2 hafta önce yine Trump,FDA ile Bill Gates vakfının birlikte çalışmaya başladığını duyurmuştu.

    Devam edelim.17 Haziran 2019-Afrika İç İşleri Bakanlığı ülkeye girenlerin takibinin zorlaşması nedeni ile ID4Africa dijital kimlik projesini duyurdu.Proje için Mastercard ve Bill Gates Vakfı ile çalışma yürütülü.31 Haziran-Uygulama Johannesburg'da başladı.Mastercard'ın projeye büyük bir yatırım yaptığı açıklandı ancak rakam verilmedi.Herkese ulaştırma garantisi taahhüt edildi.28 Temmuz-Fransa da projeye dahil oldu.Kayıt tutma yetkisi Gavi'ye verildi.

    Ocak 2020.Google projeye dahil oldu.JP Morgan 'ilaç dünyası,dijitalleşmenin gersinde kaldı.Bu yüzden INTENT programı ile google ın yapay zeka teknolojisini birleştiriyoruz.'' açıklaması yapıldı.Çoğu büyük ilaç şirketi Intent programına dahildir.Bunların başında Pfizer ve Bayer gelir.

    Bundan sonrası seri gelişmeler ;

    Ağustos 2020.BM ID2020 programı Bioscience tarafından üretilen 'Immunity' isimli dijital kimliği onayladı.1 hafta sonra da blockchain tabanlı Covi-Pass için 15 ülke ile anlaşma sağlandı.10 gün sonra ise FDA ; Abbott isimli taşınabilir yeni bir covid test kitini onayladı.Test sonucunu uygulamaya girerek dijital geçiş hakkı elde edersiniz.1 ay sonra Trump ; Abbott test kitlerini ülke çapına yaymayı planladığını açıkladı.İlk aşamada 150milyon adet üetilmesi hedefleniyor.

    3 Ekim 2020-Rockefeller ile Abbott anlaştı.Üretilen 100k test kiti için 6 pilot şehir seçildi.Amaç ; karantina döneminde hiç olmassa okulların açık kalmasını sağlamak.2 hafta sonra Rockefeller işi genişletti.İngilitere'ye giden-gelen kimseleri takip için birkaç uçuş,pilot uçuş olarak seçildi.Ve WEF tarafında üretilen CommonPass uygulaması denendi.Bu testin amacı virüs taşıyan yada taşımayanları ayırt etmek değildi.Virüsü bulaştırabilecek olanları ve olmayanları ayırt edebilmekti.Bu uygulamadan iki gün önce Google ve Oracle bir anlaşma imzaladı.Ve ikinci doz aşıyı almayanları tespit için bir uygulama geliştirdiklerini belirtti.

    Kasım 2020-Oracle Afrika'da çalşmaya başladı.Aşıların elektronik kaydı için bulut uygulaması devreye girdi.Ve 6 ülke pilot seçildi.İlginçtir uygulama polio dahil,humma,kızamık,hiv vb. hastalıklar için kayıt tutacak ve vatandaşın alakalı geçmiş kayıtları taranacak.Aynı gün İngiltere'de benzer uygulama devreye girdi.Sonuçlarına göre seyahat kısıtlamaları ve yeni yasakların gelebileceği konuşuldu.Yine aynı gün Avustralya,benzer bir uygulama sonucuna bakarak kişilerin seyahetlerini kısıtlayabileceğini duyurdu.

    13 Aralık 2020-CommonPass uygulaması büyük havayolu şirketlerince kullanılmaya başladı.Ancak bu uygulamaya analizine göre kısıtlamaya yapacak ülkeler henüz tek haneli.1 hafta sonra İsviçre,blockchain üzerine kurulu Vaxtrac uygulamasını duyurdu.Bu uygulama virüs kayıtlarından ziyade kargo şirketleri ve piyango biletleri verilerini dahi kayıt altına alacak.

    28 Aralık 2020-Avusturalya tüm aşı kaydını tutabilecek program sayesinde 2021 sonuna kadar tüm ülkeyi aşılayabileceğini açıkladı.Ayrıca stok durumu bu uygulamaya teslim edildi.İlginç olan 'advers' durumlarının bu uygulama ile izlenmesine karar verildi.

    28 Aralık 2020;Hindistan'ın Karnataka bölgesinde,İngilere'den gelen kişiler telefon üzerinden izlenemez ise ; bu kişiler suçlu sayılacak,polise sevk edilecek.Telefonları kapalı olanlar dahi bu suçu işlemiş sayılacak.Dünya Ekonomik Formu tarafından Karnataka'nın bu kararı destek gördü.

    7 Ocak 2021- Hindistan sağlık bakanlığı yeni bir uygulama duyurdu.Aşılama yetersiz olduğundan iki farklı aşıyı daha uygulamaya başlayacaklarını ve bunun takibi için CoWin uygulamasını kullanacaklarını söyledi.Bu uygulama aynı zamanda çevrimdışı da çalışabiliyor.

    11 Ocak 2021-Softbir şirketi eCoronaPass uygulamasını duyurdu.Bu uygulama tespit için Amazon servislerini kullanır.Kişiler için 'risk sınıflandırması' yapabilir.Ayrıca kimlerin veya hangi popülasyonların önce aşı olacağına karar verebilir.

    14 Ocak 2021-Microsoft,Salesforce ve Oracle yeni bir yazılım gelitirmeye başladıklarını duyurdu.Havaalanlarına,işyerlerine,stadyumlara,spor salonlarına vb. yerlere girebilmek için bu uygulamadan çıkan sonuçlara bakılacak.Uygulama şimdilik test sonuçlarını ve aşı geçmişinizi analiz ediyor.

    14 Ocak 2021-Abbott 150 milyon test kitini ürettiğini duyurdu.6 ay süresince testlerin sonuçlarının analiz edilebileceğini açıkladı.

    24 Ocak 2012-Söylentiye göre İngiltere hükümeti,aşı takip uygulaması için,geliştiricilere yarım milyar pound hibe etti.

    27 Ocak 2021-Aslında son aylardır Tony Blair sürekli hükümete atar yapıyordu.Boris'in bu uygulamaları faaliyete geçirmekte zorlandığını söyledi.Tony partisinden de destek almıştı.Hatta Boris'in bu işleri derhal Tony'e devretmesi gerektiği söylediler.27 Ocak günü Tony,hükümeti bu uygulama için görüşmeye davet etti.Boris'in yasaklarının bir işe yaramayacağını dile getirdi.Böyle giderse asla normale dönülmeyeceğini,aşı takip uygulamasının derhal katı kurallar ile devreye girmesi söyledi.

    Artık iş ciddi olmaya başladı.Güncellemeler seri halde gelmeye başlıyor.Aşağıdaki tarihlerin hepsi 2021 yılına aittir.

    28 Oca 2021-4 üst satıra bakın.Yine Salesforce yeni bir uygulama duyurdu.VaccineColud uygulaması ek olarak riskli bireyleri ayırt edebiliyor.Sağlık geçmişine göre kararlar alabiliyor.

    1 Şubat-British Havayolları VeriFLY'ı kullanmaya başlayacağını duyurdu.Bu uygulamanın siyah pasaportu olanlar için,ek bir ayrıcalık sunduğu iddaa edildi.

    5 Şubat-Danimarka şubat sonunda uygulamayı yürürlüğe koyma kararı aldı.Ayrıca Yunanistan,aşı olanların karantinadan muaf olacağını duyurdu.Orada şimdilik uygulama bulunmuyor.

    7 Şubat-Danimarka'da protestolar başladı.Dijital uygulamanın zorunlu aşı programı olduğu ve özgürlükleri kısıtladığı için hükümet binası önünde protestolar başladı.

    10 Şubat-ID2020 kuruluşu GHPC uygulamasını duyurdu.Bu duyurunun ardıdan birçok kuruluş ID2020 ye katılma kararı aldı.Liste çok uzun yazmaya gerek yok.

    12 Şubat-Tony Blair atara devam ediyor.Dijital sağlık uygulamasının çok geç kaldığını söyledi.İngiltere'de bu uygulamaların 'mecburi' olmasını savundu.Bakanlardan destek aldı.

    18 Şubat-Vatikan aşı olmayanları işten çıkarabileceğini duyurdu.

    20 Şubat-Arabistan Tawakkalna uygulamasını duyurdu.Bu uygulama aşı geçmişine ek,kişinin bağışık olup olmadığını tespit edecek.

    20 Şubat-İsrail aşı olanlara 'yeşil kimlik' verecek.Bu kimliği olmayanlar spor salonlarına,tiyatrolara,otellere,konserlere,sinagoglara vb. yerlere giremeyecek.

    20 Şubat-İngiltere VeriFly uygulamasını genişletti.Artık ABD-UK arası uçanlar bunu kullanacak.Uygulamanın diğer ülke uçuşlarını kapsaması için çalışma başladı.

    22 Şubat-Air France AokPass uygulamasını duyurdu.Ayrıca blockchain tabanlı iki uygulama daha denenmeye başladı.

    22 Şubat-Air New Zealand uygulamayı zorunlu hale getirdi.Uygulamanın 72 saat sonuçlarına göre uçuş hakkı verilebilecek.

    24 Şubat- RwandAir, IATA Travel uygulamasını duyurdu.Bu uygulama,kişinin yolculuğa uyumlu olup olmadığına karar verecek.

    24 Şubat- Malaysia Airlines DTHP uygulamasını duyurdu.Bu uygulama kişinin tüm sağlık geçmişini içerecek.

    25 Şubat- Tony Blair 'Virüse karşı savaşın teröre karşı savaştan farkı yok.' açıklamasını yaptı.

    Buraya kadar yazdıklarım kadar,bir o kadar daha yazılabilir.Önemli olanları bunlar.

    Virüs sonrası tüm ülkeler blockchain tabanlı bir uygulamayı devreye sokuyor.Bu uygulamaların verilerine göre kişilerin özgürlükleri elinden alınmaya başladı.Peki 2016 BM toplantısında bu kimlik neden ''Kimlik-2020'' adıyla tartışmaya açıldı ? 2020 senesi için bir öngörüleri mi vardı ? Mesela Fauci şöyle demişti ; 'Trump ; global bir salgınla yüzleşmek zorunda kalacaktır.' Benzer işaretlere bakalım ;

    https://www.tahribat.com/forum/corona-virusu-yayiliyoryuzyilin-salginiguncel-ge-244282/2?SearchUser=obie#msg3083498

    Bu video WEF ve Bill Gates Vakfı tarafından hazırlandı.Ve 4 Kasım 2019 da paylaşılıyor.Videoda gördüğünüz,isimleri yazan kişiler gerçekten o kişiler.Event201 simulasyonun alt sitesi ;

    https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

    Peki bu videoyu yayınlamalarındaki amaç nedir ? Bu gibi olayların önüne geçmek için global bir 'Great Reset' e ihtiyaç var.Buyrun WEF sitesinde de yazan budur ;

    https://www.weforum.org/great-reset/

    Açıklama şöyle ; ''Biz ta kasım ayında size dedik.Bakın ne oldu,virüs kırdı geçirdi.Derhal Great Reset planını uygulamamız gerekiyor.''

    WEF nun bu açıklamasından sonra Canada,ABD ve İngiltere hemfikir olduğunu açıkladı.Ayrıca bir teoriye göre Trump,bu planın devreye girmesini engelleyen tek kişidir.

    WEF resmi sayfasında reklamı incelemk isteyen olursa ;

    https://www.youtube.com/watch?v=8rAiTDQ-NVY

    Peki bu Reset nasıl olacak ? Bir başka daha reklamları daha vardı ama kaldırıldı.Şu deniliyor ; 'Elinizden herşeyi alacağız ve gerçek mutluluğu tadacaksınız.' Bunu nasıl yapacaklar ? Henüz WEF nun bu yönde açıklaması yok.Sanırsam bu global bir elektrik kesintisi ile olacak.Çünkü bu sene şahit oldu ki ; Vatikan,Cuba,Pakistan,Irak,İran,USA,Almanya ve daha başka ülkelerde ülke çapı veya büyük çapta elektrik kesintileri oldu.Almanya hariç diğerlerini ilginç yapan frekansın sıfıra düşmesi idi.Mesela bizdeki ülke geneli kesintide 50'den 48'e düşmüştü.Oysa diğerlerinde direk 0'a düştü.Henüz nedeni ile alakalı bilgi bulamadım.Bunun dünya genelinde 1 ay sürdüğünü düşünün.Bankaların ve dijital tüm ortamların sıfırlandığını düşünün.Zaten Wef sitesinde 'power' tuşu gözümüze sokuluyor.Ve bunun güç kesintileri ile ilgili olduğunu düşünmek yanlış olmaz.Geçen ay sonu WEF,Davosta yine toplandı.Konu yine Gret Reset idi.

    Bugün WEF bir tweet attı.'Bakınız virüs çıkalı beri dünya kendine geldi' temalı kısa bir video paylaşıldı.Ardından tepkiler üzerine kaldırdı.Ve ''Tamam.Tweeti siliyoruz.Karantinalar sağlık için gereklidir.Dünyanın kendine gelmesi için değil.'' içerikli tweet attı.Buradan anlıyoruzki virüs tam da Wef hayallerine hizmet ediyor.Ancak karantinaların kalkması morallerini bozmuş.

    Toparlayalım biraz.Tamam bizde Sinovac var.Peki Avrupa ve ABD halkı ne yapacak ? Orada büyük bir aşı karşıtlığı var.Ve herhangi bir blockchain tabanlı yazılım tarafından 'uygun' görülmeyen kişilerin hayatı baya baya evde geçecek.Halkın bir kısmının evden çıkmasının yasak olduğu,bir kısmının ise rahatça gezip,istediğini yapabildiği bir toplum ortamı düşünün.Ayaklanmalar zaten ufak ufak başladı,ki bu haberleri görmüşsünüdür.

    Yine bize gelelim.Türkiye de evde hapis kalacaklar listesinde ;

    https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/abnin-asi-pasaportu-iste-boyle-isleyecek-turkleri-neler-bekliyor-6284845/

    Anlamı şu ; Türkiye Pfizer veya Moderna uygulayasıya kadar evde kalacak.

    İşte Birleşmiş Milletlerin 2016 toplantısı bugünlerin planları içeriyordu.ID2020 programı ile,blockchain teknolojisi kullanarak toplumların kontrol altına alınması hedeflendi.Aslında burada mesele 'kontrol altına almak' değil 'kontrolden çıkarmak' Ve bu sayede WEF planı olan 'Great Reset' devreye girecek.Sonuç ; toplum ancak elinde olanla ortada kalacak.

    Bugün çıkan şu habere de bakalım ;

    https://www.brusselstimes.com/news/157114/coronavirus-vaccination-passports-von-der-leyen-de-croo-european-union/

    'Avrupa yaz başına kadar dijital kimlik projesini tamamlamayı düşünüyor.' Haberde birçok ayrıntı mevcuttur.

    Böyle haberler birkaç gündür hızla artıyor.Toplumlar büyük bir ayrışmaya sürükleniyor.Önceki mesajımdaki listeye bakınız,aşı olmak bi dert.Olmamak başka dert.Ya virüsün amaçlarına hizmet,ya da resetleme planlarına hizmet.

    Şimdilik yazacaklarım bu kadar.Umarım ana fikri doğru aktarabilmişimdir.

     

     


    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2020
    Erkek

    Şimdi şöyle bir olay anlatarak başlayayım. @obie alıntı yapmıyorum çok uzun olduğu için.

     

    Sağlık sektöründe kullanılan ilaçların her insana etkisi farklı oluyor. A ilacı senin baş ağrını keserken ötekininkini kesmiyor.

    Bu sebeple hastaya özel ilaçların verilmesinin doğruluğu için bu tarz çalışmalar yapılıyordu. Bireye özel sağlık kimliği diyebiliriz buna.

    Bu bilgiyi kötü niyetle de yapıyor olabilirler, iyi niyetle de. Ya da yazdığın kısmı..

     

    Benim merak ettiğim olay şu;

    Bu kimliği bir şekilde insan vucüduna mı entegre ediyorlar ? Ediyorlarsa bu şey nasıl şarj oluyor ?

    İnsan vücudundaki elektriği kullanarak oluyorsa bilim nereye gelmiş vay amk demek istiyorum.

     

    Yanlış olduğunu düşündüğüm konu şu;

    Bence bazı şeylerin bulunması edilmesi (cloud sistemi, yapay zeka, blockchain) diğer şeyleri hayal ettiriyor insanlara.

    Yani ben şuna inanmıyorum, tablet yapmak için televizyonun keşfedilmesi. 

    Televizyon yapıldıktan sonra tabletin olabileceğini hayal edebilir insanoğlu.

    Tabi bu şahsi fikrim.

     

    Korku olayı ise ben de yok. Yaşanacak insan ömrü ort. 60 sene. Çipli ya da çipsiz. 

    Özgürlük konusu ise, başka bir ülkeye gitmek için (dünyada farklı bir yere) bi yerlerden izin alıyorsam benim özgürlüğüm elimden alınmış demektir. 

    Yani zaten özgür değiliz. Özgür sandırılıyoruz, çünkü özgürlüğün tanımını bile biz değil başkaları bizim adımıza yapıyor.

     

    Özel Not: İyiki yazmaya devam ediyorsun. Her satırı heyecan dolu ve gerçeklerden oluşuyor tamamen. Çünkü hep destekleyici bilgilerle paylaşıyorsun. İyiki varsın.

    neverland tarafından 28/Şub/21 01:39 tarihinde düzenlenmiştir

    Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek

    Bu kimlik vucüda entegre edilmiyor.Doğru 'çip takılacak' teorileri ID2020 programına mahsuben ortaya çıktı.Ama sadece bizde vardı o düşünce.Sebebi ise ekşideki ilgili başlığın içeriğinin tamamen 'çip' olması.Ulan orda kimse dememişki bu bir BM projesi,çiple alakası yok,olay kimlikle ilişkili diye.

    Bu kimlik akıllı telefonlara indirilien uygulama ile alınabiliyor.Yani çip zaten seneler önce elimize verildi.Peki telefonu olmayanlar ne yapacak ? Şimdilik bilgi yok ama düşünce ; mail yolu ile kimlik verilmesi.Ama o şekilde de konum takibi yapılamaz.Sanırsam o kişiler kimliksiz kategorisine alınır.

    Aslında büyük bir olay.Şuan bu kimliğe geçen ülkelere seyahet edilemiyor.İş için birisi gitmek istese gidemez.Çünkü bizdeki aşı ile o kimlik alınamıyor.


    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Vay anasını yahu. 

    Görünen o ki aşı karşıtlarının da arkasında ciddi gerekçeler var. Batı halkları bu ikilemde çok kalacak gibi. Önümüzdeki günlerde göreceğiz. Biz zaten meteliğe kurşun atmakla meşgul olduğumuz için çok umrumuzda olmayacaktır.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek

     bu nasıl iştir arkadaş ya.. @@, 

     

    "Tam bu gelişmeden 3 gün sonra MIT yeni bir teknoloji duyurdu.sadece Ses Analizi yaparak kişinin Yüzünün nasıl Olabiliceğini Hesaplayan bir

    Yazılım.O vakitler

    Amazon paralel bir açıklama yaptı 'Alexa ile sesleri kaydetmiyoruz.Reklamları kişinin tercihlerine göre sunuyoruz.''

    MIT yazılımının nasıl çalıştığını anlatan döküman şu.Benim Bilal gibi anlamadığım bir konu.İncelemek isteyen olursa ;

    https://arxiv.org/pdf/1905.09773.pdf     "

     

    hadi çene,dudaklar,yanaklar,burun bir nebze de gırtlak,akciğer,diyafram  ses yolu,vücut içi boşluklar(sinüs'ler) filan ama

    gözler,kaşlar,alın,kulaklar,saç çizgisi,ten rengi filan nasıl olacak.

    link'e bir bakayım.


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Virüsün kanseri tedavi ettiği iddia edilmiş. 

    https://twitter.com/DrGunerSonmez/status/1367934619455283200?s=19

    Yorum tweetlerde de örnekler verilmiş.

    Yurt dışında da şu haberi buldum;

    https://www.forbes.com/sites/victoriaforster/2021/02/08/did-covid-19-cure-this-persons-cancer/?sh=49757c214217

    Seviye 3 lenfoma hastasını iyileştirmiş. 

    Garip.

    edit: aynı linki atmışım yanlışlıkla

    PathfindeR00 tarafından 07/Mar/21 02:02 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

    Virüsün kanseri tedavi ettiği iddia edilmiş. 

    https://twitter.com/DrGunerSonmez/status/1367934619455283200?s=19

    Yorum tweetlerde de örnekler verilmiş.

    Yurt dışında da şu haberi buldum;

    https://twitter.com/DrGunerSonmez/status/1367934619455283200?s=19

    Seviye 3 lenfoma hastasını iyileştirmiş. 

    Garip.

    Sanırım komple herkesi covid yapacaklar, kansere iyi geliyor diye.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek

    Biontech aşısı olan herkese geçmiş olsun.Aşı diye size %99 oranında grafen oksit enjekte edildi.

    Felaket tellallığı yapmak istemem ama paylaşmak istedim.

    Almeria üniversitesi aşı içeriği ile ilgili araştırma yayınladı.Sonuç ; aşı hiçbir şekilde biyolojik ve genetik metaryal içermiyor.Biontechin açıkladığı ile hiç alakası yok.

    Peki bu şimdiye kadar nasıl tespit edilemedi ? Çünkü geleneksel optik mikroskoplar ile bu tespit edilemiyor.Ancak belli lablarda bulunan,daha spefisik olan taramalı atom mikroskobu ile bu gözlem yapılabiliyor.

    Grafen malzeme bilminde devrim olarak nitelendiriliyor.Ve bunu keşfeden bilimadamları 2010 senesinde nobel ödülü aldı.Ancak o günden sonra bile böyle bir maddenin varlığı tartışılmaya devam etmiştir.3 sene içinde yapılan çalışmalar sonucu itirazlar son buldu.Bu sefer tartışmalar 'İnsan üzeirnde kullanılırsa ne olur' yönünde devam etmiştir.Teorik olarak medikal kullanım alanları şunlar ;

    -Kanser araştırmaları
    -Doku mühendisliği
    -Genetik metaryel transferi
    -Nöroloji ve sinirbilim
    -DNA dizilim araştırmaları

    Peki Almeria profları görüntüleri yanlış yorumlamış olabilir mi ? Yazana göre bunu doğrulamak için grafen oksit ile çalışan farklı akademisyenlere danışılmış,ve aşının tamamen grafen oksit olduğu konusunda hemfikir olunmuş.

    Ocakta yayınlanan bir makalenin yorumlarına göre ise ; covid virüsü;grafen oksitin beyne ulaşabilmesi için beyin-kan duvarını bozuyor.Kabaca şöyle,sitokin fırtınası nedeni ile,astrosit zarar görüyor.Grafene maruz kalan astrositler ise beynin bağışıklık sistemini(mikroglia) bozuyor.

    Peki daha önce böyle bir aşı varmıydı ? 2 önce bu duyuruldu aslında.Georgia ve Emory üniversitesi ; grip için grafen içeren burun damlası üzerinde çalıştığını duyurmuştu.Bu gizli saklı değil,açıklama bu şekilde.Öyleyse ; Biontech neden aşının grafen içerdiğini gizledi ?

    Neyse,soru şu ; ne olabilir ? Aşı olmayanlar şu filmi izleyebilir ;

    https://www.youtube.com/watch?v=FTjubKJlCP0

    -Dikkat.Film hakkında spoiler ; anlık bir psikolojik nöbet sonucu koku duyusunu kaybeden biri hasteneye yatırılır.Virüs tespit edilemez.Oysa o anda tüm dünyada eş zamanlı olarak insanlar koku duyusunu kaybeder.Ve 24 saat içinde tüm insanlık koku alamaz olur.Bir süre sonra yine bir atak gelir ve bu sefer,tat alma duyusu kaybolur.Ortada bir virüs yoktur,nasıl bulaştığı bilinmez.Evinden çıkmayanlar bile bir süre sonra bu duyularının yitirir.Zaten ortada bulaşıcı bir virüs olsa dahi,bu 24 saat içinde tüm dünyaya yayılamaz.Yani bir kaynak,belli aralıklarla insanların beynine etki ederek,bu iki duyusunu kaybetmesine neden olur.

    Şimdilik tam emin değilim ama ; grafenin vücuda girdiğinde manyetik özellik kazandığı yazılmış.Bu geçen ay yayınlanan Chile ve Brezilya üniversitesinin ortak bir makalesine dayandırılıyor.Aslında orada 2 boyutlu nanopartiküllerden bahsediliyor.Zaten grafen bu sınıfta yer alıyor.

    Daha fazla dallandırmak isteyen olursa ; Charles Lieber'i araştırsın.Kendisi Wuhan lab a bilgi sızdırdığı için tutuklanan ve grafen dahil olmak üzere çeşitli nanaoteknolojik alanlarda dünyanın önde gelen kimyageri.Başlangıcı şuradan yapabilrisiniz ; cml.harvard.edu/publicationposts/2018


    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2007
    Erkek

    http://www.youtube.com/watch?v=_mWg8I62spw 


    Lekum Dinikum Veliye Din ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2008
    Erkek

    obie Uzun zamandır yoktun buralarda ? Umarım iyisindir.


    Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 38513 Toplam Mesaj: 145
sars mers lyssavirus sars-cov-2 mehmet karahanlı covid19 zombi kuduz rabies