folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını



İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2014
    Erkek

    @izzmarit konuya davet ediyorum seni. Nedir bu @obie muridin bizle paylaştığı grafen oksit, bize zararı var mı? İnternette biraz baktım ama çok bilimsel dil kullanmışlar. Birşey anlamadım. Aydınlatırsanız çok mutlu olurum.


    Nova Vida !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo
    obie bunu yazdı

    Biontech aşısı olan herkese geçmiş olsun.Aşı diye size %99 oranında grafen oksit enjekte edildi.

    Felaket tellallığı yapmak istemem ama paylaşmak istedim.

    Almeria üniversitesi aşı içeriği ile ilgili araştırma yayınladı.Sonuç ; aşı hiçbir şekilde biyolojik ve genetik metaryal içermiyor.Biontechin açıkladığı ile hiç alakası yok.

    Peki bu şimdiye kadar nasıl tespit edilemedi ? Çünkü geleneksel optik mikroskoplar ile bu tespit edilemiyor.Ancak belli lablarda bulunan,daha spefisik olan taramalı atom mikroskobu ile bu gözlem yapılabiliyor.

    Grafen malzeme bilminde devrim olarak nitelendiriliyor.Ve bunu keşfeden bilimadamları 2010 senesinde nobel ödülü aldı.Ancak o günden sonra bile böyle bir maddenin varlığı tartışılmaya devam etmiştir.3 sene içinde yapılan çalışmalar sonucu itirazlar son buldu.Bu sefer tartışmalar 'İnsan

    bold yaptığım yere gelince asparagas olduğunu anlayıp bıraktım. dediğin alet baya yaygın, bir sürü insanın erişimi olan bir şey. 50-100 bin takipçili sik sok youtuberlar bile bu aletlerle cpulara falan bakıyo


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    @obie paylasımları değerli buluyorum. araştırma yazıları nihayetinde. emek var.

    fakat okuyup inandıklarının tam tersi istikamette de en azından bir kere gözlem yapmanı öneririm.

     

    misal dünyanın en zengin 20 milyarderinin sadece bu pandemi döneminde servetlerini nasıl %68 artırdıklarını araştır.

    sadece milyarderler değil süper zengin diye tarif ettikleri 30 milyon dolarlık insanlarda da yine inanılmaz bir artış var.

    tabiki doğru orantılı olarak dünya genelinde orta halli insanların çoğu yoksulluk sınırına, yoksulluk sınırında olanlar ise açlık sınırına geriledi.

     

    şimdi soruyorum sigara endüstrisinin, e-sigara zararlıdır zırvalarını akademik kimliği olan insanlar üzerinden dünyaya nasıl kolayca yayabildiğini düşün.

    yetmedi gizemli e sigara hastalıgı diye bişey icat ettiler çünki niye sigara endüstrisi trilyon dolarlık bir sektör. dolaylı olarak sağlık sektöründe de trilyon dolarlık karşılığı var.

     

    biz zenginler neye isterse ona inandırılmak zorunda bırakılıyoruz. aşı karşıtlığı projeleri de bunların bir ürünü olamaz mı ? 

    çünkü en çok kazanan onlar.


    tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mahmuttuncer1
    mahmuttuncer1's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2020
    Erkek
    obie bunu yazdı

    Biontech aşısı olan herkese geçmiş olsun.Aşı diye size %99 oranında grafen oksit enjekte edildi.

    Felaket tellallığı yapmak istemem ama paylaşmak istedim.

    Almeria üniversitesi aşı içeriği ile ilgili araştırma yayınladı.Sonuç ; aşı hiçbir şekilde biyolojik ve genetik metaryal içermiyor.Biontechin açıkladığı ile hiç alakası yok.

    Peki bu şimdiye kadar nasıl tespit edilemedi ? Çünkü geleneksel optik mikroskoplar ile bu tespit edilemiyor.Ancak belli lablarda bulunan,daha spefisik olan taramalı atom mikroskobu ile bu gözlem yapılabiliyor.

    Grafen malzeme bilminde devrim olarak nitelendiriliyor.Ve bunu keşfeden bilimadamları 2010 senesinde nobel ödülü aldı.Ancak o günden sonra bile böyle bir maddenin varlığı tartışılmaya devam etmiştir.3 sene içinde yapılan çalışmalar sonucu itirazlar son buldu.Bu sefer tartışmalar 'İnsan üzeirnde kullanılırsa ne olur' yönünde devam etmiştir.Teorik olarak medikal kullanım alanları şunlar ;

    -Kanser araştırmaları
    -Doku mühendisliği
    -Genetik metaryel transferi
    -Nöroloji ve sinirbilim
    -DNA dizilim araştırmaları

    Peki Almeria profları görüntüleri yanlış yorumlamış olabilir mi ? Yazana göre bunu doğrulamak için grafen oksit ile çalışan farklı akademisyenlere danışılmış,ve aşının tamamen grafen oksit olduğu konusunda hemfikir olunmuş.

    Ocakta yayınlanan bir makalenin yorumlarına göre ise ; covid virüsü;grafen oksitin beyne ulaşabilmesi için beyin-kan duvarını bozuyor.Kabaca şöyle,sitokin fırtınası nedeni ile,astrosit zarar görüyor.Grafene maruz kalan astrositler ise beynin bağışıklık sistemini(mikroglia) bozuyor.

    Peki daha önce böyle bir aşı varmıydı ? 2 önce bu duyuruldu aslında.Georgia ve Emory üniversitesi ; grip için grafen içeren burun damlası üzerinde çalıştığını duyurmuştu.Bu gizli saklı değil,açıklama bu şekilde.Öyleyse ; Biontech neden aşının grafen içerdiğini gizledi ?

    Neyse,soru şu ; ne olabilir ? Aşı olmayanlar şu filmi izleyebilir ;

    https://www.youtube.com/watch?v=FTjubKJlCP0

    -Dikkat.Film hakkında spoiler ; anlık bir psikolojik nöbet sonucu koku duyusunu kaybeden biri hasteneye yatırılır.Virüs tespit edilemez.Oysa o anda tüm dünyada eş zamanlı olarak insanlar koku duyusunu kaybeder.Ve 24 saat içinde tüm insanlık koku alamaz olur.Bir süre sonra yine bir atak gelir ve bu sefer,tat alma duyusu kaybolur.Ortada bir virüs yoktur,nasıl bulaştığı bilinmez.Evinden çıkmayanlar bile bir süre sonra bu duyularının yitirir.Zaten ortada bulaşıcı bir virüs olsa dahi,bu 24 saat içinde tüm dünyaya yayılamaz.Yani bir kaynak,belli aralıklarla insanların beynine etki ederek,bu iki duyusunu kaybetmesine neden olur.

    Şimdilik tam emin değilim ama ; grafenin vücuda girdiğinde manyetik özellik kazandığı yazılmış.Bu geçen ay yayınlanan Chile ve Brezilya üniversitesinin ortak bir makalesine dayandırılıyor.Aslında orada 2 boyutlu nanopartiküllerden bahsediliyor.Zaten grafen bu sınıfta yer alıyor.

    Daha fazla dallandırmak isteyen olursa ; Charles Lieber'i araştırsın.Kendisi Wuhan lab a bilgi sızdırdığı için tutuklanan ve grafen dahil olmak üzere çeşitli nanaoteknolojik alanlarda dünyanın önde gelen kimyageri.Başlangıcı şuradan yapabilrisiniz ; cml.harvard.edu/publicationposts/2018

     

    Bir şey paylaşıyorsan kaynaklarını da paylaş. Mesela Almeria Üniversitesi nerede böyle bir çalışma yayımlamış? Bir şeyler yazmışsın ama gerçekten böyle bir çalışma var mı bilmiyoruz. Eğer varsa nasıl bir dergide yayımlanmış, çalışma metodolojisi geçerli ve güvenilir mi göremiyoruz. Bunları biz araştırıp bulmak zorunda değiliz zira insanları bilgilendirme niyetindeki bu yazıları yazan sensin. Yazdıklarının kaynağını görmeden kim nasıl neden inanır...

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek

    @yolbulucu bir yanlışın olmasın.Evet,çoğu kimsenin erişebileceği elektron mikroskopları var.Ancak onlar 1k-3k zoom yapabiliyor.Heleki usb ile çalışanları bile var.Ancak bu araştırmanın yapıldığı cihaz 1200k zoom yapabiliyor ve 200kv güç harcayan bir cihaz ve oda büyüklüğünde.Bunun evlerde bulunacağını zannetmiyorum.Burada kv ile kw karıştırılmasın.Bunun farkını @cukurova reis anlayacağımız dilde izah edebilir.Ben bu kv olayını tam kestiremedim.

    @Lhanet evet,iyiyim,teşekkürler.Köydeydim ne zamandır.1 hafta takılıp geri dönmeyi düşünüyorum.

    @korkarabatak Elbette yazdıklarımın aksine de bakıyorum.Zaten buraya da şimdilik aksi iddaa edilemeyen verileri yazmaya çabalıyorum,tartışalım diye.Peki aşı karşıtlığı bunların bir projesi mi ? Ben öyle düşünmüyorum.Zira en azılı 'aşı karşıtlığı' konularının döndüğü ekşiye ve donanımhabere bir gözgezdirin.Senin tabirinle 'akademik' olarak karşıtlık yaratabilecek hiçbir veri buralarda yok.Örneğin ilk konudaki Yeadon makalesi hiçbir yerde ele alınmadı,ne ekşide ne dh de,ne de başka bir yerde.Ayrıca bu konuda ve diğer konuda paylaştığım hiçbir resmi akademik data,ekşideki 'aşı karşıtlığı' başlıklarının hiçbirinde yok.Yani oralardaki kişilerin karşıtlığı kendi kuruntuları.Kaynakları twitterdaki 'bunlar ameriganın oyunları' diye dolanan dombıracı amcaoğulları.Büyük konuşayım;ekşiyi ve dh yi takip edelim.Bu grafen araştırmasını oralardaki 'aşı karşıtlığı' başlıklarının hiçbirinde göremeyeceğiz.Eğer öyle olsaydı senin dediğin doğru olurdu,onların bir projesi diyebilirdik.Ancak bizdeki karşıtlığın nedeni,bu kişilerin tek haneli iq su olmasından kaynaklanıyor.Hiçbir dayanakları yok.Aşıda çip var diyen var,bunu savunmak için 'iğneden nasıl geçiyor madem?' diye soran gazeteciler var la.Tüm bunlardan ben şu sonucu çıkarıyorum ; eğer dediğin gibi bir proje varsa,bu karşıtlık üzerine değil,yanlılık üzerine olmalı.Ayrıca ben aşılarla ilgili görüşümü 12.sayfada izah etmeye çalıştım.Yanlış anlaşıldıysa oraya bakmanızı rica ederim.

    @mahmuttuncer1 Makaleyi paylaşamam,çünkü linki yok,yayınlanmadı yani.Sadece okulun sitesinden ulaşılabiliyor.Şuraya girin ; verificarfirma.ual.es/verificarfirma/ daha sonra 'introduzca el codigo' yazan yere şunu yazın ; wHN2x8tkKPsiSy/ilL6TwQ== sonra altta captcha çıkacak.O kelimeyi translate ile çevirip,doğru resmi seçip 'aceptar' a tıklayın.Sayfanın altında 'resultado' çıkması lazım.Oradan pdf olarak ulaşabilirsiniz.Makale içinde %99 oranı yok.Onun yerine 'grafenden başka birşeye rastlanmadı.' gibi bir cümle var.Yanlışım yoksa Ricardo diye bir biyoistatikçi bu oranı veriyordu,onu bulamadım şimdilik.Gerçi iki cümle de aynı yere varıyor,fark yok.Diyeceğim ; böyle kalabalık olmasın diye link paylaşmıyorum.

    @umit Dünya düzdür.Aksini iddaa eden fedöcudur.

     


    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    .

    @umit Dünya düzdür.Aksini iddaa eden fedöcudur.

     

    ^^D` Ula @Obie. 


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    insanlar neden medyanın veya devletin veya prof , doç , öğretmen , imam , şeyh gibi tiplerin her söylediğine - yayınladığına mutlak hakikat olarak inanıyor ? 

    Topluma karşı hiçbir sorumluluk duygusu olmayan , paraya tapan , vicdansız yaratıkların açıklamalarını niye hakikat kabul ediyoruz ? 

    -0-

    Ben en çok bunları merak ediyorum işte. Komplocular hiç değilse sorguluyor. Toplumda bir ibnelik olduğunu sezmişler demek ki.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek
    italyan bunu yazdı

    insanlar neden medyanın veya devletin veya prof , doç , öğretmen , imam , şeyh gibi tiplerin her söylediğine - yayınladığına mutlak hakikat olarak inanıyor ? 

    Topluma karşı hiçbir sorumluluk duygusu olmayan , paraya tapan , vicdansız yaratıkların açıklamalarını niye hakikat kabul ediyoruz ? 

    -0-

    Ben en çok bunları merak ediyorum işte. Komplocular hiç değilse sorguluyor. Toplumda bir ibnelik olduğunu sezmişler demek ki.

    Hocam bu arkadaşın böyle link paylaşmasında sebep bu değil bence.

    Artık cevap vermek gerekiyor.Çünkü ara ara bu konuda fikri olmayıp ilgi çekmek için cevap yazanlar oluyor.

    Şimdi konu neredeyse 150 sayfa olmuş.Bu vakte kadar yazdıklarım iki bölümden oluşuyor ;

    1-Haberlerden alıntılar ve teoriler.
    2-Sadece devlet siteleri ve okul sitelerinden alınan veriler ve makaleler.Ki bu mesajlarımda yorumdan ziyade aynen alıntı yaparım sadece.

    Şimdi bu umit,şimdiye kadar yazdığım hiçbir herhangi resmi araştırma içerikli veya teori içerikli mesajı okumamış anlaşılan.Onu geçtim,son iki önceki mesajımı dahi okumamış.Zira burada yazılan herşeyi 'çip takacaklar' veya 'bluetooth bana bağlandı.' veya 'TWD'de ki gibi zombi olacağız.' veya 'aşıda uzaylı organizma var.' gibi saçmalıklar ve benzer şeyler yazdığımı zannediyor.Örneğin; bu virüsün 4 sene önce ilk nerede keşfedildiğini,sonra hangi labta tutulduğunu ve bu verilerin uluslararası virüs veritabanına yüklendiğini yazdığım bir mesaj vardı.Ve bu mesajda yazdıklarımın kaynağı gizli saklı değil,tamamen kamuya açık devlet sitelerinden alıntı idi,hepsi rahatlıkla doğrulanabilir idi.Sonra bu verilere dayanarak yazığım birkaç teori vardı elbette.Ancak dediğim gibi,umit 'herkesin çükü düşecek' tarzı teoriler yazdığımı zannediyor.Yani aslında burada görülen,klasik ülkemiz insanı.İçeriğini bilmeden ve anlamadan yorum yapma hastalığı.Hatta yorum bile değil.Bir başkasının yaptığı yorumu aktarma.
    Bir diğeri de şu ; umit aşı için karar aşamasında diyelim.Ve buyukresim.jpg var mı diye araştırmaya başlıyor.Ve ; 'Aşı olan Nazi türküsü çığırmaya başlıyor.' tarzı yazılanları görünce karar alıp aşısını oluyor.Aslında korkarabatak ın dediğine bir örnek bu.Bir proje varsa,bu yanlılık üzerinedir bence.Çünkü karşıt görüş diye sunulanlar insanları ikna ediyor daha çok.Ya da karşıt diye sunulan verilerden insanlığın büyük bir çoğunluğu bihaber.
    Eyyorlamam bu kadar.Dinimiz amin.


    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    özet geçiyorum:

    şimdi biz türk milleti olarak yeterince bilgi edinmeden birşeylere inanıp fantazi yaşamayı çok seviyoruz. 

    öncelikle nasıl yalan haber gördüğünüzde "hassiktir lan abartıdır bu böyle birşey olamaz" diyip kafamızda dorğru bir sorgulama yapıyorsak bu konuyu açan arkadaştada aynı şeyi yaşadım.

    şimdi olay şu.

    korona ciğere indiğinde ciğerde su topluyor . su topladığı için bu hindistan mutasyonunda tabi etkisi fazla oluyor.

    paylaştığı videolardaki insanlarda muhtemelen ya kuduz olmuş yada koronanın mutasyonlu versiyonundan etkilenmiş.

    adamlar su içmeye korkuyor. kuduzda nasıl oluyor bilmiyorum ama koronada ciğer su topladığında  ciğeri su toplamış insan sudan midesi bulandığı için su içemiyor. 

    yani kısaca vücudun bir tepkisi. 

    bunu alkol komasına girip alkol kokusundan aylarca tiksinen hatta alkol kokusu aldığında çişi gelen insanlar gibi düşünün. neden çünkü vücut tehlike hissedip vücuttan atmak istiyor.

    benim kelimelerim çok gelişmiş değil. bazı şeyleri zor anlatıyorum ama demek isitediğimi anladığınızı düşünüyorum.

    şimdi korona ilk çıktığında en fazla sokakta bayılan 5 video gördük zanettikki korona herkesi böyle yapıyor. panikliyoruz boşuna.

    elbette kötü birşey ama işte ciğer zayıfladığında nefes darlığıda olur su içmede korkmada olur, konuşurken beyne oksişen gitmedi diye bayılmada olur.

    kara veba gibi bir hastalığın çağımızda yaygılaştığını düşünsenize işe ozaman korkun. gerçi kara veba bu çağda yaygınlaşmadan teknolojinin nimetlerinen yararlanılıp yine bir şekilde insanlık çözerdi sorunu.

Toplam Hit: 38511 Toplam Mesaj: 145
sars mers lyssavirus sars-cov-2 mehmet karahanlı covid19 zombi kuduz rabies