folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını



İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek
    pompaci bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    umbatu bunu yazdı
    MATH bunu yazdı
    pompaci bunu yazdı

     

    Hadis bir dayanak değildir. Örnek olarak alırsın kullanırsın, sana doğru ona yanlış gelir. Doğruyu bilmek için Kur'an yeter.

    İnsan veya inanma fark etmez. Kur'an dışı herhangi bir kaynak delil niteliği taşımamalı bir müslüman için. Sen Quantum Fiziği sorulduğunda gidip de günümüz Fiziğinden cevap veremezsin. İki alan ortak olsa da yasaları farklıdır. Sen Quantum fizikçisi isen Quantum kurallarını uygulamak zorundasındır. 

    Müslümanım diyorsan da Kur'an'ın kurallarına uymak zorundasındır. Hadisin yada başka bir kitabın değil.

    Hocam konu kaymasın başka yerlere ama şunu söyleyip kapatayım sayın hadis inkarcısı arkadaş

    hz alinin şehit olması olayı hariciler desem hatrına gelir mi hz alinin hükmünü yok sayıp hüküm allahındır ayeti ile karşı karşıya getirip ayaklanmalarını sonra anlatayım.

    kuranı okuyup hadis olmadan anlayabiliyorum ben diyorsan halt etmişsin derim kusura bakma. hadi oku bir sure de anlat bakalım peygamberden daha iyi mi anlayıp anlatacaksın.

    peygamber efendimizin hadisi olmayıp kendi kendine hüküm veren sahabelerin yanlış yaptığı sonradan hadisi öğrenip hükmü düzelttiğini okudum defalarca sanada gönderirim bilare tabiki kuran hükümleri yani şeriate göre yaşar, hükmeder, uygularsın amenna ama allah peygamberi hem kuranı vahiy olarak iletmesi hemde anlatması için gönderdi yani kuran indirildi peygambere anlattırıldı, öğretildi. boş konuşmadı yani peygamber.

     

    Bak şimdi güzel arkadaşım. Seninle iğneleyici bir şekilde konuşmuyorum. Hadis inkarcısı falan değilim. İnkar eden yok yazan yazmış, saçmalayan da saçmalamış. Buraya 50-60 tane hadis koyup da yok bu mu senin hadisin, yok sahih, bu sahih olmayanlar ne, yok efendim sahih olduğunu nerden çıkardın, al buharide de var gibi cümleler kurmayacağım yoruldum.

    Kur'an da anlayamadığın idrak edemediğin yada daha fazla detay istediğin kısımda açar hadislere bakarsın, başka kaynaklara bakarsın, başka dini kitaplara bakarsın, bilimi araştırırsın. Sen kur'an da NEML 27/18 okuduğunda kalkıp da oradakı karıncanın kırılma olayını aklın sıra erdiremezsin. Açarsın hadise bakarsın, açarsın fizik kitabına bakarsın, biyoloji bakarsın, açarsın başka kaynaklara bakarsın. Ben sana hadisler şöyle böyle mi dedim? Ben sana hadisi kaynak olarak gösteremezsin dedim.

    Bir çok hadis bana ilham kaynağı olmuştur. Buharide de, Tirmizi de de diğerlerinde de bir çok güzel hadis var. Ama ben bunları hayatıma uyarlamak zorunda değilim. Şu hadisleri bu kadar koruyacağınıza açıp Kur'anı adam akıllı okumuş olsanız bunları konuşmuyorduk. Senin korkup da okumadığın o kur'an da her şeyi ap açık belirtiliyor. Azıcık da Kur'an savun.

    Polemiğe girmeyeceğim seninle.

    Writed by Hadis İnkarcısı.


    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kUz3y
    kUz3y's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Aralık/2009
    Erkek

    https://www.youtube.com/watch?v=CulEwy6Fg3g&feature=youtu.be&t=88

     

     

    kUz3y tarafından 16/Kas/20 13:01 tarihinde düzenlenmiştir

    Arayan yok, Soranı skim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Konu yine ne yapıldı ne edildi Mossad'a ve CSI'a bağlandı. 😂

    mkyb tarafından 16/Kas/20 14:33 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    Varmi baska ban isteyen?


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2010
    Erkek
    underzero bunu yazdı

    Varmi baska ban isteyen?

    :) Hocam ne güldüm  be daha erken atarsın diye düşünmüştüm oysaki 3. mesajı yazamaz dedim ama yazmış  :) 

    Konu hakkında çok daha fazla komplo teorileri var bilgi kirliliği çok fazla neye nasıl inananacağız bilmiyorum gerçekten  


    Kelimeler Kanatır !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2014
    Erkek

    Buhari Peygamberimiz'den 200 yıl sonra dünyaya bugünkü Özbekistan'da gelmiş Türkmen bir bilgin. Sağdan soldan duyduklarını derlemiş. Hepsinin doğru olduğunu kendi bile iddia etmiyor. Ama kıymetli bir kaynaktır. 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek
    cybermole bunu yazdı

    1-) Çinde yere düşüp ölen insanlar vardı ama ne dünyada nede bu ülkede hiç yere düşüp ölen insan olmadı . Wuhandan tüm dünyaya yayılan virüs. Çine yayılmadı. komediye bak. ve 5 aydır çinde maske takan bile yok. parti düzenliyor hepsi. Ülkede suriyeliler le birlikte toplam 7 milyon göçmen yabancı yaşamakta ve biri bile koronadan ölmemiş Süleyman Soyluda bunu kabul etti.. Ölenlerin hepsi Türk. Ülkede 7 milyon mülteci ve yabancı yaşıyor ve Bir tane bile yabancı ölmese ne düşünürsünüz.?

    2-) Testi pozitif çıkanların yüzde 95 i hastalığı hissetmediği gibi . eşine ve çocuklarına bulaştırmadığı ortaya çıktı. yani kendisi pozitif ailesi negatif.. Daha ailesine virüsü bulaştıramayan size nasıl bulaştırsın. ?

    3-) Hastanede Tedavi olup kurtuldum diyen onlarca insanın evde kalp krizi geçirip öldüğü ortaya çıktı .Kanıtlar mevcut .
    Haberlere de konu oldu zaten.... Uygulanan tedavi yönteminden kaynaklanıyor olabilir mi.? Ölümlerin hepsinin ilaçtan sonra olması tesadüf olabilir mi.? Bir virüs hayal edin ki hastane dışında kimseyi öldürmesin.!!! Sadece düşünün.....

    4-) Maskeni tak diyor. Yani tükürük damlacığıyla bulaşır demek istiyor. Dikkat edin tükürükten test yapmadıkları gibi, tükürükte Coronanın olduğunu gösteren tek video ve resimde gösteremediler. Yani insan dışında her hangi bir cisim veya eşyanın üstünde Coronanın olduğunu göstermiyorlar. havada asılı kalıyor diyor. peki hangi aletle gördün nerde görüntüler deyince kimseden ses çıkmıyor.. Bulaşsa paradan bulaşır bugün tüm ülke Coronalı olmuştu zaten... Pozitif çıkanların hemen hemen hepsi Maske takan kişiler zaten. Üstelik en güvenilir maskeyi takan sağlık çalışanları bile pozitif çıkıyor. Sakın maske takmak kasıtlı olarak zorlanıyor olmasın.? Şimdi sorum şu. neden çoğunluğu pozitif çıkıyor maske takanların ..Maskenin virüsten koruduğuna dair tek bir bilimsel kanıtı mevcut değil. Tam tersi zararını anlatan onlarca delili mevcut. Çünkü verdiğiniz nefesi yani karbondioksiti tekrar yutarsınız. bilinç zayıflar. beyne oksijen yerine karbondioksit gitmesine neden olur. ve beyin hücresi ölümü olur. bunun ise ilerde size geri dönüşü olmayan hastalıklara yakalanmanıza neden olur.. maske bizi tozdan bile korumuyor ama acaba bizi ölüme götürüyor olabilir mi?

    5-) DİKKAT EDİN. Mart ayından beri ilk defa hem dünyada hem Türkiye'de gribal enfeksiyon sayısı nerdeyse sıfıra yakın çıkmış yani Corona gelince grip kaybolmuş.!!! Hava soğuyunca birden vakalar arttı haberi geldi. Hani Coronanın yayılım hızı yaz kış aynıydı.? Neden Arttı.? HERKES BİRDEN MASKEYİDE ÇIKARMADI.. Sebebi çok açık gribal enfeksiyon ve zatüre kışın artar. bunu Corona diye GÖSTERMİŞ OLABİLİRLER Mİ.?

    6-) Hastanede pozitif çıkan kişiyi. eve otobüsle yolluyorlar. Pozitif olupta evine gönderilen bir tek kişi var mı hayatını kaybeden. ?

    7-) Amozon yerlilerine test yaptırmışlar onlar bile pozitif çıkmış.. Buzlu çayı.. Şarabı.. Meyveyi. keçiyi. pozitif çıkaran test sizi pozitif çıkarmaz mı.? Sadece düşünün.... (alinti)

    Hocam baştan aşağı sallama bir yazı olmuş.Nereden alıntı yaptıysan orayı referans almanı tavsiye etmem.(İlk maddeyi es geçelim.O ne olduğunu bilemeyeceğimiz ve teoriden öte çıkarım yapamayacağımız bir konu.).Aslında bunların hepsi öbür konuda uzun uzun izah edildi.Yine de kısa bir özet geçelim.Sırası ile bakalım ;

    1-Çin'de yere düşüp ölen,yada bir süredir sokaklarda ölü halde yatan insanları görmemizin sebebi şu ;Wuhan'da hastalık çok hızlı yayıldı.Sebebi Çin'in en yoğun ve ikinci büyük şehri olması,festival zamanı olduğundan milyonlarca tursitn bölgede olması ve hükümetin salgını 4 hafta gecikmeli duyurması.Aralık başında başlayan salgın,ocak sonunda resmiyet kazandı ve 2 aydan fazla sürecek olan karantina başladı.O ana kadar,tüm hastaneler zaten dolmuştu.O yere düşenler ; hasta olmasına rağmen hastaneye kabul edilmeyip geri gönderilenler,ya da politikalar nedeniyle salgından bihaber/tespit edilemeyen asemptomatik hastalar.Böyle binlercesinden sadece birkaçını gördük biz.Ayrıca hastne önündeki kuyruklarda ve hastane yakınlarında da yerde yatan cesetler vardı.Başka ülkelerde de bunlar görüldü.Brezilya,İran gibi salgını kabul etmeyen veya Ekvator gibi zayıf ülkelerde.Ekvator'da dar sokakları olan kenar mahalllelerde bile sokaklar ceset doluydu.Hazmat kıyafetli yetkililerin onları topladığı videolar var.Biz sadece onların aniden yere yığıldığı videoları görmedik.

    Başka ülkelerde yere düşen insanları görmememizin nedeni şu ; Çin'deki vaziyetten tecrübe ile diğer ülkeler önceden davrandı.Salgın kabul edildi,karantinalar başladı.Hastaneler tam doluluk oranına ulaşmadı.Asemptomatik vakalar önceden temasları sayesinde tespit edildi,evde karantinalar uygulandı.Yani,sokaklarda gördüğümüz insanların çoğu hasta değildi,hastaların hepsi ya evde yada hastanede idi.Kan pıhtısı nedeniyle aniden yere yığılıp ölenler evde veya hastanede öldü.İşte Çin'de durum tam bunun tersiydi.2 ay boyunca tüm Wuhan hastalığı kapmıştı.Sokaktaki insanların alayı hastaydı zaten.

    Çin'de nasıl bittiğine gelirsek,şu ihtimaller var ;
    -Üretimin bile durduğu katı karantinalar alındı.2 ay sürdü.Mevcut virüslülerin 1 kişiye bile bulaştırabilme ihtimali ortadan kaldırıldı.2 hafta kuluçka süresi olan virüs,bu arada bitti.Ancak ben buna ihtimal vermiyorum.
    -Diğer sebep,aşı olabilir.Değiştirilmiş kuduz veya bilmediğimiz etkili bir aşı,karantina öncesi uygulanmış olabilir.Ancak halk bunun virüs aşısı olduğunu bilmiyor olabilir.Çünkü aralıkta çıkan zorunlu aşı yasası ile o günden itibaren aşı manyağı olmuş halka,arada bu virüsün aşısı uygulanmış olabilir.Ve halk,salgının karantina sayesinde bittiğine inandırılmış olabilir.İhtimaldir.
    -Bir diğeri ;düşük bir ihtimal ama salgın hala devam ediyor ve mantıklı olan da bu.Öbür konuda aslında eylül başında Wuhan'da başladığına dair veriler var.Hükümet bunu biliyordu ve ülkede yaşayan herkese bulaşmasına göz yumdu.Ta ki aralık sonunda Li Venliang virüsü keşfedinceye kadar.1 ay daha hükümet salgını reddetti.İşte dünyanın haberdar olması tam bu zaman denk geliyor,ocak sonuna.Yani Nisan başında karantina sona erdikten sonra sokağa dökülen halk tekrar enfekte oldu.Ancak bu kişilere etki etmedi.Çünkü etki edebileceği kimseler zaten ocak sonuna kadar ayıklanmıştı.Bizim de yakınımzda,komşularımızda gördüğümüz gibi 'testi pozitif ancak,hiç belirtisi veya etkisi yok.'' dediğimiz kişiler gibi.Müdahale gerektirmeyecek şekilde hasta olan ve asemptomatik hasta olan halkın tümü,virüsün karantina ile bittiğine inandırıldı.Yani diyeceğim,salgın orada bitmiş değil,aslında onların hepsi hasta.

    2-Aynı evde yaşayan kişilerin testlerin farklı sonuç vermesinin nedeni şu ; bir test pozitif ise,o kişide virüs olduğu kesindir.Ancak negatif ise,virüs yoktur denilemez.Örnek doğru yerden alınmamıştır,yeni yakalanmış ise yeterince çoğalmadığından virüs tespit edilememiştir.Yani bir evde 1 kişi pozitif ise,diğerleri de virüsü kapmıştır.Onlara yapılan testin negatif çıkması,ya tam doğru yapılmadığından ya da doğru zamanda yapılmadığındandır.

    3-Tedavi sonrası salınıp kalp krizinden ölümlerin sebebi ilaç değil,pıhtı.Biz de pek uygulanmıyor o yüzden veri yok.Hollanda'ya gidelim.Otopsi sonuçlarına göre ölümlerin %45 inin sebebi beyne veya kalbe pıhtı gitmesi.Benzer ülkelerdeki otopsi sonuçları da aynı.Bu pıhtı sebebinin virüs olduğunun kanıtı olan makaleler öbür konuda mevcut.

    4-Bu madde komple hatalı ;

    A-Tükürükten test yapılır,hatta başta bu şekilde yapılıyordu.Sonraları yanlış sonuçlar verebildiği için vazgeçildi.Tükürük testi negatif çıkarken,sürüntü testleri pozitif çıkıyordu.Güven vermediğinden daha garanti sonuçlar verebilecek testlere yönelindi. ''Tükürükte Coronanın olduğunu gösteren tek video ve resimde gösteremediler.'' yazılmış.Bu yanlış,hala tükürük testi yapan ülkeler var.''covid19 saliva test'' yazınca bunlar listelenir,örneğin ;

    https://www.youtube.com/watch?v=IV4fpTCAUUM

    Hatta hızlı tanı için 'tükürük testi' kitleri satılıyor.Ancak bunlar sadece ön aşama için kullanılıyor.Pozitif çakarsa zaten doğrudur,ancak negatif çıkarsa,başka bir teste ihtiyaç vardır.Küçük çocuklar için tükürük testi uygulanır hala.

    B-''Eşyaların üstünde veya havada virüs bulunur'' demelerinin sebebi virüsü orada gördüklerinden ötürü değil.Havaya mercekle bakıp orada asılı olan virüsü görmüyorlar,ya da eşyalara büyüteç tutup virüs aramıyorlar.Virüslü bir kimse ile aynı yere dokunan veya aynı havayı soluyan birisinin de virüs testinin pozitif çıkması ; virüsün havadan veya nesneden bulaştığını gösterir.Bunun başka bir açıklaması yok.Örneğin ebolaya bakalım.Yeni tür olduğundan nasıl bulaştığı bilinmiyordu.Sonra cenazelerden bulaştığı tespit edildi.Şöyle ; Gana'da ölen kişi,yakınları tarafından yıkanıyor,tabuta koyuluyor.Sonra köy halkı sırası ile tabutu taşıyor.Sonuç ; köyün alayı pozitif.Ebola öyle bir virüs ki,ölen kişinin vücudundan kendini dışarı atıyor,kendini taşıyor,önüne gelen nesneye yapışıyor.Köylülerin cenazeye temas etmediği halde,sadece kapalı tabutu tutmalarından ötürü virüs bulaşması bu yüzden.Örneğin,ebola pozitif kişi ile aynı havayı soluyan kişilerin hasta olmadığı görülüyor.Ancak onların temas edebileceği yerlere temas edenlerin alayının virüsü kaptığı doğrulanıyor.Bu da vücut sıvısı ile oluyor.Yani kişinin elindeki ter ile dokunduğu bir yere başkası da dokununca bulaşıyor.Bunun için tuttuğu kapı koluna büyüteç tutmaya gerek.Zaten salgının merkezindeki müdahele videolarına bakın.Maske takmayan görevliler görürsünüz.

    C-Maske olayına gelirsek.Zaten 12 Nisan'a kadar maske önerilmiyordu,çünkü zararlıydı.CDC 12 Nisan'dan sonra maske takmayı zorunlu hale getirdi.1 gün sonra da bizim uzun adam bu açıklamayı yaptı.Sonra diğer ülker de bu karara uydu.

    Ancak CDC maske zorunluluğu getirirken şunu şart koştu ; maskeye sadece takarken,bir de çıkarırıken dokunun.Yani ; maske virüsü engelliyor,ancak maskeyi burnundan indirmek için dokunursan,filtereye takılan virüs cildine bulaşıyor.Maskeyi çıkarmak zorunda isen,lastiklerinde tutup çöpe atacaksın.Sonra yenisini takacaksın.Aksi halde faydadan çok zararı var.

    WHO ne diyor peki ? Zaten çok önceden beri grip için ''maskenin hiçbir faydası tespit edilmemiştir.'' açıklamaları var.Ancak burada el yapımı maskeler ve kumaş maskelerden söz ediyor.Diğer respirator,ya da 3 katlı maskeler(Bunun bir adı vardı,hatırlamamıyorum.Mürid bir konuda bahsetmişti,bunlardan satıyordu.) hariç tutuluyor.Ve bunlar tavsiye ediliyor.Who bu grip açıklamasına coronayı da ekledi geçen hafta.

    CDC ve Who açıklamaları bu şekilde.Ancak ''Maskenin virüsten koruduğuna dair tek bir bilimsel kanıtı mevcut değil.'' yazmış alıntı yaptığın yer.Daha ne kanıt bekliyor anlamış değilim.

    5-Evet.Son aylarda grip vakaları tüm dünyada %95 azalmıştır.Amerika'yı ele alalım.Şurada CDC verileri var.Mart ayından beri vaka yok diyebilirz ;

    https://www.cdc.gov/flu/weekly/#PublicHealthLaboratories

    Ancak bunu cevabı çok basit.Grip endemi bir salgındır.Yani test yapılmaz.Semptomunuz varsa,pozitif kabul edilirsiniz.Corona salgını başlayınca,semptomlar benzer olduğu için grip rafa kaldırıldı.Test yapılmıyor,çünkü kurumlar zaten corona ile meşgul.Yani geçen sene bu zamanlar kaç grip vakası varsa,bugün de sayı aynı.Azalmadı.

    6-Pozitif çıkan kişi otobüsle eve yollanmaz.Ambülans ile gider.Pozitif çıkıp semptom göstermediği için eve yollanıp,vefat edenler var.

    7-Amazon yerlilerine virüs ulaşalı 7 ay oldu.Sonuçta insandır,test yapılınca pozitif çıkması gayet doğaldır.

    Diğer sayılanlarıın içinde sadece 'papaya' meyvesine test yapıldığı doğru.Sebebi gayet basit ; salgının ilk zamanları Who,test kiti üretimi yetiştiremediği için ülkeler kendince test kiti üretti.Ancak zayıf ülkeler bunu beceremedi.Tanzanya kendi ürettiği test ile papayayı test etti ve pozitif çıktı.Who'nün veya CDC test kitlerinin böyle bir sonuç verdiği görülmemiştir.

    Keçinin sonucunun da pozitif çıkması gayet doğaldır.Sonuçta canlıdır,corona için konaktır.Virüsler sadece insanlara değil,hayvanlara da bulaşabilir.Zaten 10 virüsten 8'i hayvan kaynaklıdır.Bazen hayvandan insana,sonra tekrar başka bir hayvana bulaşabilir.Danimarka ve diğer Avrupa ülkelerinde son günlerdeki tüm gelinciklerin itlafını duymamış o yazıyı yazan.Sadece bağlantıları kuramadığını düşünüyorum.Tüm bunları yazan kişi ''Ameriga Türkiye'yi bitirmek için CocaCola ile üzerimize virüsü saldı.'' diyen kişi ile aynı muhtemelen.


    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

    olay yine dine gelmiş, yine küfürler uçuşuyor :D :D

     

    Giriş: cCcovid19 

    Gelişme: Cia - Mossad - Mit - Sentorlar - Mutantlar

    Sonuç: Senin dinini imanini s... 

     

    Konuyu gören darvin allah ya sabır dedi :D

     

     

    artık her konu böyle :D şaşırmıyoruz.


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Bence eski TBTye dönmeye başladık. Adminler ban atarken süreyi daha kısa tutarlarsa , taraflar tam soğumadan sövüşmeler devam edebilir.


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

    Edit: Ne olur ne olmaz..

    Çok eskiden şöyle bir şarkı dinlemiştim bugün aklıma gedi. ... illuminati şeysi.. 
    https://youtu.be/LXYa42gNZgY?t=166


     

     

    Fuat'in amk...


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 38508 Toplam Mesaj: 145
sars mers lyssavirus sars-cov-2 mehmet karahanlı covid19 zombi kuduz rabies