folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını



İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek

    Gelişmeleri yazalım.Konu iyice dallandığı için toparlamak zor oluyor.Çıkarım yapmak güçleşiyor.

    Baştan beri merak edilen ; virüsün kalıcı etkileri olup olmadığı idi.Bunun tespiti için zaman geçmesi gerekiyor haliyle.Düne kadar yapılan çalışmalar ilgili yayınlanan raporu aynen aktarayım.Bu çalışma,kalıcı etkilerden ziyade yeni bulguları da içermektedir.

    -Virüse yakalananların %33 ünde,6 ay geçmesine rağmen kalıcı belirtiler tespit edildi.Bazı tespitler 9 aya kadar uzanıyor.Bu 3 kişiden birinde bir etki gözlemlenmemiştir.Diğer kişi ise,hayatını kaybetmiş veya henüz virüsle bağdaştırılamayan etkiler görülmüştür.
    -Bu %33 lük kısımın ; 1/10 asemptomatik vakalardır.
    -En yaygın etki ; kas yorgunluğu ve güçsüzlük.%65 inde ise ,nörolojik sorunlar tespit edildi.Beyin kanaklı sorunların başında 'beyin sisi' yer alıyor,yani ; ensefalopati.Uzunca yazmaya gerek yok,bknz.İkinci yaygın etki hipertansiyon.
    -Beyin damarları tıkanıp hayatını kaybeden kişilerde,bu damarları tıkayan hücrenin megakaryosit olduğu tespit edildi.Bu hücre sadece kemik iliğinde bulunur.Beyine nasıl gidebildiği gizemini korumaktadır.Bu yeni bir semptomdur.
    -Bu konunun ilk mesajında ayrıntılı beyin kaynaklı hastalıklar listesi var.Orada yazanların çoğu,düşük yüzde ile de olsa,kalıcı etki olarak gözlemlenmiş.Hepsini ayrı ayrı yazmaya gerek yok.

    Bu rapor ; Uluslararası Enfeksiyon Hastalıkları Derneği'ne gönderilen çalışmalardan derlemedir.Ayrıntılara girip uzatmak istemedim.

    Neyse ; aşı olayına değinelim.FDA nın onaylı bir aşıyı iptal etmesi için şu yan etkiler gereklidir ; Aşı sonrası ölüm,ölüme neden olabilecek uzun vadeli hastalık,kalıcı sakatlık,doğum kusurları ve doğum sonrası anormallikler.İlk 3 sebep gözlemlenmedi.Ancak doğum kusurlarının gözlemlenmesi için uzunca süre geçmesi gerekiyor.O vakte kadar da herkes aşılanmış olacak.

    Zaten FDA hamile kimselere veya hamile kalmayı düşünenlere aşı olmayı önermiyordu.Ancak Dr.Beltran bunu göz ardı ederek,14 haftalık hamile iken aşı oldu.Şöyle dedi 'Ailemi,çocuğumu,hastalarımı ve kendimi korumak için aşı oluyorum.' 28 ocakta aşı oldu ve 6 gün sonra düşük yaptı.Aslında bu olay tam bir karmaşa.Beltran'ın attığı tweetler doğru.Hesabı doğru,aşı olup düşük yaptığı da doğru.Ancak haberlerde ya da sosyal medyada kullanılan ve Beltran'a ait olduğu öne sürülen resim,farklı kişiye ait.Şöyle ki o resim ; Dr.Amy Ulrich diye bir kadına ait.Hakkında ne bir hesap,ne bir künye ne de başka bir fotoğraf var.Ulrich aşı olurken çekildiği fotoğrafı 4 ocakta yayınlamış.Ancak o resmi Ulrich in hesabı olmadığından göremiyoruz.Sadece o tweetin ekran görüntüsünü alan başka bir hesaptan biliyoruz.Yine Ulrich'in attığı bir tweet var,ancak yine başka bir hesapta paylaşılan ekran görüntüsü.Ve tarih yok.Ulrich şöyle yazmış ; 'Benim resmim kullanılarak ve ismim değiştirilerek yanlış bir haber yapılmış.Oysa hamileliğim gayet yolunda ve bebeğim sağlıklı.Lütfen bu aşı karşıtlarının oyunlarına gelmeyin.''

    Yani olay şu ; 10 şubata kadar Beltranın tweetleri ve ilgili haberleri görüyorduk,bunlar doğruydu,Beltran'ın profilinden ve webarchive sitesinden de doğrulanabiliyor.Ancak o günden sonra Ulrich denen kadının resmi kullanırak,profilin ismine Beltran yazıldı.Beltran ın tweetleri bu resmin altına eklendi.Medyaya öyle yansıtıldı.Ve medya 'İşte aşı karşıtlarının bir yalan haberi daha.' başlığı ile haber yaptı.Ve haberlerin içeriğinde 'Ulrich'in bebeği sağlıklı,bakınız kendisi tweet attı.'' içeriği var.

    Diyeceğim ; Ulrich,kriz aktörlerinden birisi.Çünkü Ulrich diye biri yok,bulamıyorsunuz.Beltran'ın mağduriyetini gizlemek için ortaya atılan bir komplo.Kriz aktörleri çok geniş bir konu.Belki ona bi ara değiniriz.

    Devam edelim ;

    Yine tavsiyelere uymayıp,4 ocaktan sonra Oxford aşısı olan 3 kadın düşük yaptı.

    Aralık ayından beri uygulanan Pfzier aşısını olan 5 kadın düşük yaptı.Bu veriler,bu aşıların resmi sitesinde yayınlanan raporlardan alıntıdır.

    Ayrıca Abc haberine göre Pfizer,iki gün önce hamile kadınları da aşılamaya dahil edeceğini açıkladı.Sadece yarı yarıya plesebo olacağı şartı koşuldu.İlk kısımda 4000 hamile kadın aşılamayı planlıyorlar.

    Şimdi şuna bakalım ;

    https://www.tahribat.com/forum/corona-virusu-yayiliyoryuzyilin-salginiguncel-ge-244282/111#msg3169905

    Bu çalışma Ema'dan kaldırıldı.Ve içeren diğer sitelere ulaşılamamaktadır.Medya da Wogard'a karşı haberler yapmıştır.Haber metinleri hepsinde aynıdır.Yalanlayan 'uzman' kişilerin isimlerine yer verilir.Ancak bazılarının gerçekte var olduğu bile tartışılır.Sözde bu uzmanlar mail yoluyla habercilere Wogard'ın çalışmasının geçersiz olduğunu bildirmiştir.Ulan r.o.k söyleşisi mi bu ? Madem geçersiz,yayınlayın ilgili çalışmayı görelim.Ancak bu 'uzman' kişilerin okul sayfalarına baktığımızda hiçbirinin alakalı bir çalışması olmadığını görürsünüz.Hatta bazıları en son 2017 de sisteme giriş yapmıştır.Hatta şöyle haber başlığı bile görmüştüm ; ''Wogard'ın covid yan etkileri başlıklı çalışması uydurma çıktı.'' Ulan adam çalışması virüsle ilgil değilki ak.

    İngiltere sağlık bakanlığına böyle benzer sonuçları içeren çalışmalar,soru önergesi olarak sunulmuştur.Ancak bakanlık bunu yanlışlamak için cevap yazmak yerine şunu yazmıştır ; ''Bu önerge reddedilmiştir.'' Gerçi bunu yükleyen kişi diploması feshedilmiş eski bir doktor.Ancak çalışması diğer resmi yayınlarla paralel olduğu için yazmak istedim.

    Bir önceki satıra dönelim yine.Dün hamile kadınları aşılama kararı alındı.Halbuki Fda raporunda yazan şudur ; 'Hamile kadınların ve 3 ay içinde hamile kalmayı düşünenlerin aşılanması risklidir.Ayrıca yine FDA ve CDC ortak raporunda ''aşının yan etkileri'' sayfasından yazanlar aynen şöyledir ;  hizliresim.com/gVMZMl

    Sağdan ikinci madde ; ''Hamilelik ve doğum kusurları.''

    Ayrıca konunun ilk mesajında yazdığım virüsün tüm etkileri,aşının yan etkileri ile aynı ve fazlası da var.Karşılaştırma yapabilirsiniz.

    Tüm bu bahsedilenler Pfizer,Moderna ve Oxford aşıları için geçerlidir.Pfizer'in 2009 yılında FDA'yı 'yanlış bilgilendirme' suçundan 2.3milyar dolar ceza yediğini hatırlatayım.


    Farklı birkaç başlığa üstünkörü bakalım.Uzunca yazmaya gerek yok ;

    1-Aslında sars-cov2 ismi 2007 yılında bir makalede geçiyor.Çok fazla terim var,tam anlamadım ama,Çin bilimadamları sars-cov1,sars-cov2,sars-cov3 isimli chimera virüsleri üretmiş ve bunu JCM'ye yüklemiş.İleride böyle virüs çıkarsa,önlemi şimdiden bulmak için çalışmalar yapılmış.

    2-Florida da 750milyon genetiği değiştirilmiş sivrisineğin salınması için onay alındı.Amaç zika virüsü,humma,chikungunya virüsü vb. için önlem almak.Aslında bu daha önce Sao Paulo'da denenmiş.Geçen sene ise,o bölgeye yakın olan Indaiatuba civarında denemiş.Bu bölgelere 1milyardan fazla değiştirilmiş sivrisinek salınmış.Sonuç ; 1 ay önce covid e484k mutasyonu Sao Paulo bölgesinde tespit edildi.Diğer yer buranın ilçesi.Daha sonra aynı tür Brezilya'nın 3 farklı ucunda daha görüldü.Bu mutasyon bağışıklık sisteminden daha hızlı kaçabiliyor ve aşı etkinliğini %60 kadar düşürüyor.b117 mutasyonundan daha tehlikeli.Şuradaki 4.maddeye bakınız ;

    https://www.tahribat.com/forum/corona-virusu-yayiliyoryuzyilin-salginiguncel-ge-244282?SearchUser=obie&PageSize=100#msg3090172

    Şimdi yine geçen ay ki şu habere bakalım ; ''Bu varyant ile karşılaşan 60 yaş altı hastaların %15 hayatını kaybetti.Toplamda %40 ölüm oranı vardır.''

    3-Pfizer Hindistan'a aşı vermeyecek.Sebebi;Hitnliler bağışıklık sağladığından emin olmak için rapor istiyor.Pfizer bunu sunmak yerine başvurularını iptal ediyor.

    4-Dr.Yeadon kısa bir video yayınladı.Aşı olmayanlar için seyahat kısıtlamasının uluslararası hukuka uygun olmadığını dile getiriyor.Aşılamanın gereksiz olduğunu,tüm bu olanların insanları kötüye kullanma amacı güttüğünü ve altında bir bit yeniği olabileceğini iddaa ediyor.Yeadon kimdir ? Pfizer'in 15 sene başkan yardımcılığı yürütmüştür.Wogard ile 'aşının derhal durdurulması talebi' makalesini yazan ve bunun için EMA ya başvuran kişidir.Şimdi bunları neden yazdım ? Ülkeler sıra ile aşı kimliği olmayanlara yasak getirmeye başladı.Fransa buna öncülük ediyor.Blockchain tabanlı 'digital aşı kimliği' oluşturulmaya başladı.Diğer örnek ise İsrail.Aşı olanlara 'yeşil kimlik' verilecek.Bu kimliği olmayanlar spor salonlarına,tiyatrolara,otellere,konserlere,sinagoglara vb. yerlere giremeyecek.

    5-Şimdiye kadar 70milyon Amerikalı aşılandı.Diğer ülkelerde de oranlar hemen hemen aynı.

    6-Şunu belirtmekte fayda var.Aşı ile ilgili veriler ve teorilerin alayı genelde mrna ile aşıları ile alakalı.Bizde uygulanan Sinovac gibi geleneksel aşıların bunlarla alakası yoktur.Şu an tüm dünyada uygulanan 11 çeşit aşı var.Bunlar arasında en güvenli kabul edilen Sinovac aşısıdır.Ve aşılandıktan sonra ölüm rapor edilmeyen tek aşı budur.Ayrıca ciddi yan etkisi olmayan tek aşı da budur.Tabii baş dönmesi,kusma vb. gelip geçici anlık yan etkileri göz ardı edelim.Bunlar her çeşit aşının ortak yan etkisidir.

    7- NBC haberde şöyle bir soru soruldu ; Herkes aşılandıktan sonra ne olacak,normale dönülecek mi,maskeler çıkacak mı ? Çeşitli kaynaklardan derleme ile bu soruların cevabı ; hayır,normale dönülmeyecek.Fauci bunun için 'Bunu o gün düşünürüz.CDC ye göre mevcut kısıtlamalar halen geçerli.Zaten 2022 ye maskeleri takacağız' dedi.Bazı uzmanların 'Bihaber olacağımız,olası mutasyona karşı,önlemler gevşemeyecek.' açıklamaları var.Ayrıca baskın mutayonlara karşı aşının etkileri henüz bilinmiyor vb. analizlere göre normale dönüş için aşılanmanın bitmesi yeterli değil.

    8-Şöyle ilginç bir araştırma var.Nörolojik bozukluğu olanların,bilhassa şizofren olanların,virüsten ölme riski daha fazla.N.y Üni bu çalışmayı yapmış.Bulgularda hata yok,ancak sebebi bilinmiyor.Şimdilik böyle hastalıkları olanların kullandığı ilaçlarla bağlantılı olabileceği tahmin edilmiş.Ancak şu var;herkes ilaç kullanmıyor.Çünkü nörolojik bozukluğu olanların çoğu farkında değil.Zaten araştırmaya bunlar da dahil edilmiş.Aslında o haberin başlığı şöyle ; ''Covid ölümüne neden olan en büyük 2.risk:şizofreni.'' İlginçtir,ta mart ayında Yale Üni nin de benzer bir yayını vardı.Onlar bunu ilk gelen hastalarda gözlemlemişti.Ürkütücü olan,omurilikte beyin dokusunu hedef alan antikorlar bulmuşlar.Bunlar virüsle savaşmak için üretilen antikorlar ve beyin dokusuyla çapraz reaksiyona girdiği görülmüş.Yani sonuç şu ; virüsle savaşan antikorlar beyin dokusuna da saldırarak,nörolojik bozukluklara sebep oluyor.

    9-(Bu madde haberlerden alıntıdır.)İsrail açıkladı,aşı ölümleri %98 engelliyor,yayılımı %99 engelliyor.Orada Pfizer uygulanıyor.Nüfusun 1/3 tam aşılandı.Yarısı ilk dozu aldı.Ancak şöyle bir çelişki var.Bloomberg te yazana göre etkisi %89,The Hill de yazana göre etkisi %99.Haberlerde rakamlar farklı veriliyor.

    10-Who ne göre virüsün 2022 ye kadar bitmesi öngörülmüyor.Dr.Fauci'ye göre 10 sene daha devam eder.

    11-Her hastalık için veriler,sene başı sıfırlanır.Örneğin CDC grip verilerini güncelledi.2019-2020 sezonunda 38milyon vaka ve 22k ölüm var.Bir sonraki güncelleme seneye yapılır.Her hastalık için böyledir.Ancak hiçbir veri aktaran sitede covid sıfırlanmamıştır.Örneğin CDC Covid tracker yazarak tabloya ulaşabilirsiniz.Şimdi bu olayı biraz açalım ; 6 Nisan'da Cste tarafından Amerika'da 'covid gözlem ve takip merkezi' adında bildirim birimi oluşturuldu.Bu birimin kriterleri arasında 'asemptomatik vakalar dahil olmak üzere' maddesi var.1 hafta sonra ise worldometers USA verileri için şu güncellemeyi yaptı ; 'USA verileri artık CDC emriyle Cste nin onayladığı birimden alınacaktır.'' Mevcut güncelleme worldometer sitesinde halen mevcuttur ve ek olarak şunlar yazar ;
    -Son 1 ayda toplam 3k ek ölüm bildirildi,ancak bunlar pozitif lab testine sahip değildi.
    -Hastanede dışında ölen,ancak olası ölüm nedeni covid olabilecek kişiler verilere eklendi.
    -6 Nisan kararından sonra artık 'olası vakalar' sayılara eklenecek.Ve eyalatlerin sayfalarında bunlar 'doğrulanmış vakalar ve olası vakalar' şekilnde tablo edilecek.Ancak biz tümünü ekleyeceğiz.

    Bu kararı inceleyen uzmanların dediğine göre özeti şu ; USA ölümlerin %94 ü farklı bir sebepten.Aslında şöyle ; diyabet,kalp sorunu,tansiyon vb. ağır rahatsızlıkları olup covidden ölen kişilerin oranı %94.Tabii bu kişiler için 'covidden ölmedi' diyemeyiz.Ancak yine CDC verilerine bakıldığında grip için böyle bir tablo söz konusu değil.Yukarıda verilen 22k grip kaynaklı ölümlerin hepsi grip sebebi ile.Başka bir ağır rahatsızlığa atfedilen ölümler değil.Yani 2019-2020 sezonunda Amerika'da gripten 22k kişi öldü.Covidden 20k kişi öldü.500k değil.Ayrıca vakarın hepsi lab onaylı vakalar değil.

    12-Anlaşılan yaz başına kadar aşılama olayı bitecek.Verilere bakınca aşılar ; 2.dozdan sonra yayılmayı,semptomları,hastaneye yatışı,ölümleri ve ciddi hasar yaratmasını önlemede %96-%99 arasında etkili.Öyleyse aşılama bitince maskeleri çıkaracağımız anlamına geliyor.Peki neden Who 2022'ye kadar,Fauci ise 10 seneye kadar bitmez dedi ?

    13-Ocak başında Ema'nın Pfizer test sonuçları ve mail yazışmalarının birçoğu sızmıştı.Örneğin bir mailde ; denetimlerin yapılıp yapılmadığın bilinmediği,FDA'nın Amerika dışındaki testleri şüpheli ve kafa karıştırıcı bulduğu,Moderna'dan veri olmadığı vb. içerik var.Bir raporda aşıdan sonra bağışıklık sisteminin hangi organlara saldıracağı tartışılmalı başlığı var.Diğerinde,prostata neden olabilecek asetamitler tartışılmalı başlığı var.Ayrıca çeşitli merkezlerden Ema'ya gönderilen ve başlığı 'güvenlik endişesi' içerikli mailler var.Fazla teknik terim var.Ancak anladığım kadarıyla bazı hayvan deneylerinde büyük sorunlar olmuş.

    14-Aşının milyonda bir görülen etkileri var.Örneğin Shawn Skelton. Indiana'da hemşire ve sene sonuna kadar da hemşirelik lisansı devam ediyor.Ancak 4 ocakta aşı oldu.Aşı sırasındaki video ; bitchute.com/video/PalTTtBJoB8e/ Ve 1 hafta sonrası ; bitchute.com/video/gm85AlYPV0ym/ Aşı olana kadar Shawn gayet bir normaldi.Bu hale gelmesini kendisi aşı olmasına bağlıyor.Durumu incelenmiş,birçok test yapılmış.Ancak buna neyin sebep olduğu bulunamamış,hiçbir anormalllik gözlenmemiş.Hastanenin sonuç olarak yazdığı rapor ; stres sonrası davranış bozukluğu.CDC ye göre ise ; Indiana'dan gelen bir rapor olmadığı.Aşı sonrası Shawn'ın durumuna benzer bozukluk yaşayanlar ; bitchute.com/video/MBr3Jsl00bCy/ Shawn ve diğerlerinin durumu an itibariyle yanlışlanmadı daha.O yüzden bunları da aktarma gereği duydum.Tekrar etmekte fayda var,bunlar milyonda bir yaşanıyor.İlginç olan ; aşıların resmi sitelerinde yer alan 'yan etkiler' kısmında böyle bir bozukluk yok.

    obie tarafından 23/Şub/21 05:39 tarihinde düzenlenmiştir

    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Bir solukta okudum. Emeğine sağlık hocam. 

    Sinovac ın en güvenli aşı olmasına şaşırdım. Biz kendi kendimize batı aşıları parasıyla olsa yaptırırız diyorduk aile içerisinde. Ama görünen o ki en güvenli olanlar onlar değilmiş. Sinir sistemiyle daha çok alakalı gibi aşıların yan etkileri. 

    14. maddedeki kadın gerçekten çok ürkütücü. 

    Durum hiç iç açıcı gözükmüyor. Kısaca bir bitiş aralığı verebilecek olsak 2022-2030 arası gibi duruyor. Bu bile çok korkutucu. 

    Mrna ve geleneksel aşının farkı nedir ? Sinovac bu yüzden mi güvenli hocam ?

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2019
    Erkek

    Hocam eline, emeğine sağlık gerçekten fakat her şeyi geçtim 14. madde beni de sıçırttı.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2007
    Erkek

    covidi, aşıyı boşver hocam nasıl olsa seve seve aşı olmasakda sevmeye sevmeye olcaz mecburen (hes bitmeden aşı pasaportu diye bişey çıkartacaklar galiba nanuna noyim).

    iş-ev ikilemiden kaynaklı zombi gibi olduk zaten sabah kalkıp sürüne sürüne işe sonra akşam eve.


    hayat boş pompala çoşşş :):)...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek

    Abi anlamıyorum vallahi anlamıyorum, hani nüfusu azaltmak için falan çıkan bir hayali hastalık ve bu amaç uğruna geliştirilmiş aşılar bunlar desek;

    E güzel kardeşim her yerde sağlık çalışanlarından başlanmadı mı aşılanmaya, sonra eğitmenler, sonra bilmemne, sadece cahil kesim mi kalsın istiyorlar aq geriye ben anlamıyorum


    ...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2007
    Erkek
    noname bunu yazdı

    Abi anlamıyorum vallahi anlamıyorum, hani nüfusu azaltmak için falan çıkan bir hayali hastalık ve bu amaç uğruna geliştirilmiş aşılar bunlar desek;

    E güzel kardeşim her yerde sağlık çalışanlarından başlanmadı mı aşılanmaya, sonra eğitmenler, sonra bilmemne, sadece cahil kesim mi kalsın istiyorlar aq geriye ben anlamıyorum

    çokta bülüğündeydi herkes ölsün isteyenlerin doktor olmuş, öğretmen olmuş, yaşlı olmuş, genç olmuş, sen birini öldürmek istiyorsan mesleğine yaşına mı bakarsın yoksa ölsün mü istersin. çok iyimsersiniz çookk.


    hayat boş pompala çoşşş :):)...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

    upuzun, biri özet geçebilir mi ?

     

    Kulaklıkları tak, yazıyı kopyala, google translate yapıştır ve dinle özeti de okunmaz bunun...

    ahahah hocam çok iyi fikir neden aklıma gelmedi daha önce :D

    baya baygın okuyor ama akıcı gene de teşekkürler :D

    bu arada :D :D

    https://prnt.sc/104zcj0

     

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neverland
    neverland's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2020
    Erkek

    Efsane dönmüş, hocam yemin ederim çok heyecanlı  oluyor senin bu yazıların yahu. 


    Bir gece her zamanki gibi yatağına girip gözlerinin ağırlığına dayanamayıp huzurla uyuduğunu düşün. Sonrasında da hiç uyanmadığını düşünmeye çalıştığında aklında hiçbir şey canlanmayacaktır, çünkü beynin kapalıyken neler olup bittiğini bilemezsin, bu yüzden bu noktayı hayal edebileceğin bir veri yok elinde. Ölüm de tam olarak böyle bir şey. Uykunun 4. saatindeki hissettiklerin, yani; hiçlik, hissizlik. Varlığından ya da yokluğundan haberinin olmaması. Böyle düşününce ölüm biraz daha tanıdık geliyor, daha kabullenilebilir geliyor. Belki de içindeki o çılgın yaşama arzusuna sahip olan egonu ancak böyle ehlileştirebiliyorsun. Aksi halde çılgınca yaşama arzusuna sahip egon sana tanrılar yaratıyor, cennetler vaat ediyor, seni sonsuz bir yaşamın varlığı ve zevkleri ile kandırıyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2005
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

    Bir solukta okudum. Emeğine sağlık hocam. 

    Sinovac ın en güvenli aşı olmasına şaşırdım. Biz kendi kendimize batı aşıları parasıyla olsa yaptırırız diyorduk aile içerisinde. Ama görünen o ki en güvenli olanlar onlar değilmiş. Sinir sistemiyle daha çok alakalı gibi aşıların yan etkileri. 

    14. maddedeki kadın gerçekten çok ürkütücü. 

    Durum hiç iç açıcı gözükmüyor. Kısaca bir bitiş aralığı verebilecek olsak 2022-2030 arası gibi duruyor. Bu bile çok korkutucu. 

    Mrna ve geleneksel aşının farkı nedir ? Sinovac bu yüzden mi güvenli hocam ?

    Ön bilgi : herhangi bir tıp bilgim yok :)
    geleneksel aşılar uzun süredir insanlık tarafından kullanılan aşılar iken mRna aşıları yeni üretilen , tabiri caizse kronik sorunu var mı bilmediğimiz ynei model arabalar :) Fikir almak için sorduğum doktorların genelde söylediği altta yatan bir hastalığını gün yüzüne de çıkarabilir gibi bir durum var. Her ne kadar Çin güvenilir bir ülke olmasa da geleneksel olan Sinovac vurcaz hacı sana deseler ses etmem, gelse de vurulsak artık  :) 

    Aşı karşıtı vs değilim, bilime değil insana güvenmiyorum. İşin içinde para & insan olan her şey tehlikeli bir hal alabilir.
    Ne kadarı doğru bilemiyorum ama yıllar önceden gelen bir ilaç hikayesi var. Adını hatırlayamadım da hamilelerin uyku/bulantı sorununa çözüm olarak Almanya'nın ürettiği, acaip pazarlanan bu ilaç baya yüksek satış da yakalıyor. Tabi sonraki dönemde çok sayıda düşük yaşanıyor, doğan çocuklar kol-bacak vs uzuvları gelişmeden doğuyor gibi bir durum ortaya çıkıyor.
    Şimbi buradaki sorun bilimde mi? Yine insanoğlunun bok yemesi. Testlerin eksikliği, ilk belirtiler/şikayetler gelse de satışın durdurulmaması, aksine daha da yayılması ilacın vs tamamen insan evladının bok yemesi. Bunlara dayanıp aşı karşıtı olmak mantıklı değil, insana karşı olmak lazım topyekün :)


    .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    obie bunu yazdı

    Gelişmeleri yazalım.Konu iyice dallandığı için toparlamak zor oluyor.Çıkarım yapmak güçleşiyor.

    Baştan beri merak edilen ; virüs'ün kalıcı etkileri olup olmadığı idi.Bunun tespiti için zaman geçmesi gerekiyor haliyle.Düne kadar yapılan çalışmalar ilgili Yayınlanan Raporu aynen aktarayım.Bu çalışma,kalıcı etkilerden ziyade yeni bulguları da içermektedir.

    -Virüse yakalananların %33 ünde,6 ay geçmesine rağmen kalıcı belirtiler tespit edildi.Bazı tespitler 9 aya kadar uzanıyor.Bu 3 kişiden birinde bir etki gözlemlenmemiştir.Diğer kişi ise,hayatını kaybetmiş veya henüz virüsle bağdaştırılamayan etkiler görülmüştür.
    -Bu %33 lük kısımın ; 1/10 aSemptomatik vakalardır.
    -En yaygın etki ; kas yorgunluğu ve güçsüzlük.%65 inde ise ,nörolojik sorunlar tespit edildi.Beyin kanaklı sorunların başında 'beyin sisi' yer alıyor,yani ; ensefalopati.Uzunca yazmaya gerek yok,bknz.İkinci yaygın etki hipertansiyon.

    -Beyin damarları Tıkanıp hayatını kaybeden kişilerde,bu damarları tıkayan hücrenin,  Megakaryosit olduğu tespit edildi.Bu hücre sadece Kemik iliğinde bulunur.Beyine nasıl gidebildiği(?) gizemini*** korumaktadır.Bu yeni bir semptomdur.


    -Bu konunun ilk mesajında, ayrıntılı Beyin kaynaklı Hastalıklar Listesi var.Orada yazanların çoğu,düşük yüzde ile de olsa,kalıcı etki olarak gözlemlenmiş.Hepsini ayrı ayrı yazmaya gerek yok.

    Bu rapor ; Uluslararası Enfeksiyon Hastalıkları Derneği'ne gönderilen çalışmalardan derlemedir.Ayrıntılara girip uzatmak istemedim.

    Neyse ; Aşı olayına değinelim.FDA 'nın, Onaylı bir Aşıyı iptal etmesi için, şu Yan Etkiler gereklidir ; Aşı sonrası Ölüm,ölüme Neden olabilecek Uzun vadeli Hastalık,Kalıcı sakatlık, (4)doğum Kusurları ,ve doğum Sonrası anormallik'ler.İlk 3 sebep gözlemlenmedi.Ancak doğum kusurlarının gözlemlenmesi için, uzunca süre geçmesi gerekiyor.O vakte kadar da herkes aşılanmış olacak.

    Zaten FDA, Hamile kimselere veya hamile Kalmayı Düşünenlere aşı olmayı önermiyordu.Ancak Dr.Beltran bunu göz ardı ederek,14 Haftalık(4.5Aylık) hamile iken, aşı oldu.Şöyle dedi 'Ailemi,çocuğumu,hastalarımı ve kendimi korumak için, aşı oluyorum.' 28 Ocak'ta aşı oldu ve 6 Gün sonra Düşük yaptı.Aslında bu olay tam bir karmaşa.

    Beltran'ın attığı Tweetler doğru.Hesabı doğru,Aşı olup Düşük yaptığı da doğru.ancak Haberler'de ya da Sosyal Medya'da kullanılan, ve Beltran'a ait olduğu öne sürülen Resim(Foto),farklı kişiye ait.

    Şöyle ki o Resim ; Dr.Amy Ulrich diye bir Kadına ait.Hakkında ne bir Hesap,ne bir Künye ne de başka bir Fotoğraf var.Ulrich, aşı olurken çekildiği fotoğrafı, 4 Ocak'ta yayınlamış.Ancak o Resmi(Foto'yu), Ulrich 'in Hesabı olmadığından göremiyoruz.Sadece o tweetin Ekran Görüntüsünü alan, Başka bir Hesaptan biliyoruz.Yine Ulrich'in attığı bir Tweet var,ancak yine Başka bir Hesapta paylaşılan Ekran Görüntüsü.ve Tarih yok.Ulrich şöyle yazmış ; 'Benim resmim(fotom) kullanılarak ve ismim değiştirilerek, Yanlış bir Haber yapılmış.Oysa Hamileliğim gayet yolunda ve Bebeğim sağlıklı.Lütfen bu Aşı Karşıtlarının oyunlarına gelmeyin.''

    Yani olay şu ; 10 Şubat'a kadar Beltran'ın tweetleri(ni) ve İlgili Haberleri görüyorduk,bunlar doğruydu,Beltran'ın Profilinden ve WebArchive sitesi'nden de doğrulanabiliyor.Ancak o günden sonra, Ulrich denen kadının Resmi(Foto'su) kullanılarak,profilin ismine, Beltran yazıldı.Beltran ın tweetleri, bu resmin altına eklendi.Medyaya öyle yansıtıldı.Ve medya, 'İşte aşı karşıtlarının bir yalan haberi daha.' başlığı ile, Haber yaptı.Ve haberlerin içeriğinde 'Ulrich'in bebeği Sağlıklı,bakınız Kendisi tweet attı.'' içeriği var.

    Diyeceğim ; Ulrich,Kriz Aktörlerinden birisi.Çünkü Ulrich diye biri yok,bulamıyorsunuz.Beltran'ın mağduriyetini gizlemek için ortaya atılan bir komplo.Kriz Aktörleri çok geniş bir konu.Belki ona bi ara değiniriz.

    Devam edelim ;

    Yine tavsiyelere uymayıp,4 ocak'tan sonra Oxford Aşısı olan 3 Kadın düşük yaptı.

    Aralık ayından beri uygulanan Pfzier Aşısını olan 5 Kadın düşük yaptı.Bu veriler,bu aşıların resmi sitesinde yayınlanan, raporlardan alıntı'dır.

    Ayrıca ABC haberine göre Pfizer,iki gün önce Hamile Kadınları da aşılamaya dahil edeceğini açıkladı.sadece Yarı Yarıya plesebo olacağı şartı koşuldu.İlk kısımda 4000 hamile Kadın'ı, aşılamayı planlıyorlar.

    Şimdi şuna bakalım ;

    https://www.tahribat.com/forum/corona-virusu-yayiliyoryuzyilin-salginiguncel-ge-244282/111#msg3169905

    bu çalışma Ema'dan kaldırıldı.Ve içeren diğer sitelere ulaşılamamaktadır.Medya da Wogard'a karşı Haberler yapmıştır.Haber Metinleri hepsinde aynı'dır.Yalanlayan 'uzman' kişilerin{^^D`} isimlerine yer verilir.Ancak bazılarının, gerçekte var olduğu bile tartışılır.Sözde bu Uzmanlar mail yoluyla habercilere, Wogard'ın çalışmasının geçersiz olduğunu bildirmiştir.Ulan r.o.k söyleşisi(^^D) mi bu ? Madem geçersiz,Yayınlayın ilgili Çalışmayı görelim.Ancak bu 'uzman' kişilerin okul sayfalarına baktığımızda, hiçbirinin alakalı bir çalışması olmadığını görürsünüz.Hatta bazıları en son 2017 de Sisteme giriş yapmıştır.Hatta şöyle haber başlığı bile görmüştüm ; ''Wogard'ın covid yan etkileri başlıklı çalışması uydurma çıktı.'' Ulan adam çalışması, virüsle ilgil değilki ak.

    İngiltere Sağlık Bakanlığı'na böyle benzer sonuçları içeren çalışmalar,soru önergesi olarak sunulmuştur.Ancak Bakanlık bunu yanlışlamak için, cevap yazmak yerine şunu yazmıştır ; ''Bu önerge reddedilmiştir.'' Gerçi bunu yükleyen kişi, diploması feshedilmiş eski bir doktor.Ancak çalışması diğer Resmi Yayınlarla paralel olduğu için yazmak istedim.

    Bir önceki satıra dönelim yine.Dün, hamile kadınları aşılama kararı alındı.Halbuki FDA  raporunda yazan şudur ; 'Hamile kadınların ve 3 Ay içinde hamile kalmayı Düşünenlerin aşılanması risklidir.Ayrıca yine FDA ve CDC ortak raporunda ''aşının yan etkileri'' sayfasından yazanlar aynen şöyledir ;  www.hizliresim.com/gVMZMl

    Sağdan ikinci madde ; ''Hamilelik ve Doğum kusurları.''

    Ayrıca konunun ilk mesajında yazdığım Virüsün tüm Etkileri,aşının Yan Etkileri ile aynı ve fazlası da var.Karşılaştırma yapabilirsiniz.

    Tüm bu bahsedilenler Pfizer,Moderna ve Oxford aşıları için geçerlidir.Pfizer'in 2009 yılında, FDA'yı 'yanlış bilgilendirme' suçundan 2.3milyar(@@,) dolar ceza yediğini hatırlatayım.


    Farklı birkaç başlığa üstünkörü bakalım.Uzunca yazmaya gerek yok ;

    1-aslında sars-cov2 ismi, 2007 yılında bir makalede geçiyor.Çok fazla terim var,tam anlamadım ama,

    Çin bilimadamları sars-cov1,sars-cov2,sars-cov3 isimli chimera virüsleri üretmiş(@@,),

    ve bunu JCM'ye yüklemiş.İleride böyle virüs çıkarsa,Önlemini şimdiden bulmak için Çalışmalar yapılmış.

    2-Florida da 750milyon genetiği değiştirilmiş Sivrisineğin Salınması için onay alındı.Amaç zika virüsü,humma,chikungunya virüsü vb. için önlem almak.Aslında bu, daha önce Sao Paulo'da denenmiş.Geçen sene ise,o bölgeye yakın olan, Indaiatuba civarında denemiş.Bu bölgelere 1milyardan fazla değiştirilmiş sivrisinek salınmış.Sonuç ; 1 ay önce covid e484k mutasyon'u Sao Paulo bölgesinde tespit edildi.Diğer yer, buranın ilçesi.Daha sonra aynı Tür, Brezilya'nın 3 farklı ucunda daha görüldü.Bu mutasyon, bağışıklık sisteminden daha hızlı kaçabiliyor, ve aşı etkinliğini %60 kadar düşürüyor.b117 mutasyonundan daha tehlikeli.Şuradaki 4.maddeye bakınız ;

    https://www.tahribat.com/forum/corona-virusu-yayiliyoryuzyilin-salginiguncel-ge-244282?SearchUser=obie&PageSize=100#msg3090172

    Şimdi yine Geçen Ay ki şu Habere bakalım ; ''Bu varyant ile karşılaşan 60 yaş altı hastaların %15 hayatını kaybetti.Toplamda %40 ölüm oranı vardır.''

    3-Pfizer Hindistan'a aşı vermeyecek.Sebebi;Hintliler, bağışıklık sağladığından emin olmak için Rapor istiyor(elin Hintlisini görüyon mu @@,).Pfizer bunu sunmak yerine, başvurularını iptal ediyor.

    4-Dr.Yeadon kısa bir video yayınladı.Aşı olmayanlar için seyahat kısıtlamasının, uluslarArası Hukuka uygun olmadığını dile getiriyor.Aşılamanın gereksiz olduğunu,tüm bu olanların insanları Kötüye Kullanma amacı güttüğünü, ve altında bir bit yeniği olabileceğini iddaa ediyor.Yeadon kimdir ? Pfizer'in 15 sene Başkan Yardımcılığı yürütmüştür.Wogard ile 'aşının derhal durdurulması talebi' makalesini yazan, ve bunun için EMA 'ya Başvuran kişidir.Şimdi bunları neden yazdım ? Ülkeler sıra ile, Aşı Kimliği olmayanlara yasak getirmeye başladı.Fransa buna Öncülük ediyor.Blockchain tabanlı, 'digital aşı kimliği' oluşturulmaya başladı.Diğer örnek ise İsrail.Aşı olanlara 'yeşil kimlik' verilecek.Bu kimliği olmayanlar, spor salonlarına,tiyatrolara,otellere,konserlere,sinagoglara vb. yerlere giremeyecek.

    5-Şimdiye kadar 70milyon Amerikalı aşılandı.Diğer ülkelerde de oranlar hemen hemen aynı.

    6-Şunu belirtmekte fayda var.Aşı ile ilgili Veriler ve Teorilerin alayı genelde mRNA ile, aşıları ile alakalı.Bizde uygulanan Sinovac gibi Geleneksel Aşı'ların bunlarla alakası yoktur.Şu an Tüm Dünyada uygulanan 11 Çeşit aşı var.Bunlar arasında, en güvenli kabul edilen, Sinovac aşısı'dır.

    Ve aşılandıktan sonra Ölüm rapor edilmeyen Tek Aşı budur.

    Ayrıca ciddi Yan Etkisi olmayan Tek Aşı da budur.Tabii baş dönmesi,kusma vb. gelip geçici Anlık Yan Etkileri göz ardı edelim.Bunlar her çeşit aşının Ortak yan etkisi'dir.

    7- NBC haber'de şöyle bir soru soruldu ; Herkes aşılandıktan sonra ne olacak,normale dönülecek mi,maskeler çıkacak mı ? Çeşitli kaynaklardan derleme ile bu soruların cevabı ; hayır,normale dönülmeyecek.Fauci bunun için 'Bunu o gün düşünürüz.CDC ye göre mevcut kısıtlamalar halen geçerli.Zaten 2022 ye maskeleri takacağız' dedi.Bazı uzmanların 'Bihaber olacağımız,olası mutasyona karşı,önlemler gevşemeyecek.' açıklamaları var.Ayrıca baskın mutayonlara karşı aşının etkileri henüz bilinmiyor vb. analizlere göre normale dönüş için aşılanmanın bitmesi, yeterli değil.

    8-şöyle İlginç bir Araştırma var.Nörolojik bozukluğu olanların,bilhassa Şizofren Olanların,virüsten ölme riski ,daha fazla.N.y Üni. bu çalışmayı yapmış.Bulgularda hata yok,ancak sebebi bilinmiyor.Şimdilik böyle hastalıkları olanların kullandığı ilaçlarla bağlantılı olabileceği tahmin edilmiş.Ancak şu var;herkes ilaç kullanmıyor.Çünkü nörolojik bozukluğu olanların çoğu farkında değil.Zaten araştırmaya bunlar da dahil edilmiş.Aslında o haberin başlığı şöyle ; ''Covid ölümüne neden olan en büyük 2.risk:şizofreni.'' İlginçtir,taa Mart ayında Yale Üni'nin de benzer bir Yayını vardı.Onlar bunu İlk Gelen hastalarda gözlemlemişti.Ürkütücü olan,omurilikte, beyin dokusunu hedef alan antiko'rlar bulmuşlar.Bunlar virüsle savaşmak için üretilen antikorlar, ve beyin dokusuyla çapraz reaksiyona girdiği görülmüş.Yani sonuç şu ; virüsle savaşan antikorlar beyin dokusuna da saldırarak,nörolojik bozukluklara sebep oluyor.

    9-(Bu madde haberlerden alıntıdır.)İsrail açıkladı,aşı, ölümleri %98 engelliyor,yayılımı %99 engelliyor.Orada Pfizer uygulanıyor.Nüfusun 1/3 tam aşılandı.Yarısı ilk dozu aldı.Ancak şöyle bir çelişki var.Bloomberg te yazana göre etkisi %89,The Hill de yazana göre etkisi %99.Haberlerde rakamlar farklı veriliyor.

    10-Who ne göre virüsün, 2022 ye kadar bitmesi öngörülmüyor.Dr.Fauci'ye göre 10 sene daha devam eder.

    11-Her hastalık için veriler,sene başı sıfırlanır.Örneğin CDC grip verilerini güncelledi.2019-2020 sezonunda 38milyon vaka ve 22k ölüm var.Bir sonraki güncelleme, seneye yapılır.Her hastalık için böyledir.Ancak hiçbir veri aktaran site'de, covid sıfırlanmamıştır.Örneğin "CDC , Covid tracker" yazarak tabloya ulaşabilirsiniz.Şimdi bu olayı biraz açalım ; 6 Nisan'da Cste(?) tarafından Amerika'da 'covid Gözlem ve Takip Merkezi' adında Bildirim Birimi oluşturuldu.Bu birimin kriterleri arasında 'Asemptomatik Vakalar dahil olmak üzere' maddesi var.1 hafta sonra ise worldometers, USA verileri için şu güncellemeyi yaptı ; 'USA verileri artık CDC emriyle Cste nin onayladığı birimden alınacaktır.'' Mevcut güncelleme worldometer sitesinde halen mevcuttur, ve ek olarak şunlar yazar ;
    -Son 1 ayda toplam 3k ek ölüm bildirildi,ancak bunlar Pozitif lab testine sahip değildi.
    -Hastanede dışında ölen,ancak olası ölüm nedeni covid olabilecek kişiler, verilere eklendi.
    -6 Nisan kararından sonra artık 'olası vakalar' sayılara eklenecek.Ve eyalatlerin sayfalarında bunlar 'doğrulanmış vakalar ve olası vakalar' şekilnde tablo edilecek.Ancak biz tümünü ekleyeceğiz.

    Bu kararı inceleyen uzmanların dediğine göre özeti şu ; USA ölümlerin %94 ü farklı bir sebepten.Aslında şöyle ; diyabet,kalp sorunu,tansiyon vb. ağır rahatsızlıkları olup covidden ölen kişilerin oranı %94.Tabii bu kişiler için 'covidden ölmedi' diyemeyiz.Ancak yine CDC verilerine bakıldığında Grip İçin böyle bir tablo söz konusu değil.Yukarıda verilen 22k grip kaynaklı ölümlerin hepsi, grip sebebi ile.Başka bir Ağır Rahatsızlığa atfedilen ölümler değil.Yani 2019-2020 sezonunda Amerika'da gripten 22k kişi öldü.Covidden 20k kişi öldü.500k değil.Ayrıca vakarın hepsi, lab onaylı vakalar değil.

    12-anlaşılan Yaz Başına kadar aşılama olayı bitecek.Verilere bakınca aşılar ; 2.dozdan sonra yayılmayı,semptomları,hastaneye yatışı,ölümleri ve ciddi Hasar yaratmasını önlemede %96-%99 arasında etkili.Öyleyse aşılama bitince maskeleri çıkaracağımız anlamına geliyor.Peki neden Who 2022'ye kadar,Fauci ise 10 seneye kadar bitmez dedi ?

    13-Ocak başında Ema'nın Pfizer test sonuçları ve mail yazışmalarının birçoğu sızmıştı.Örneğin bir mailde ; denetimlerin yapılıp yapılmadığın bilinmediği,FDA'nın Amerika dışındaki testleri şüpheli ve kafa karıştırıcı bulduğu,Moderna'dan veri olmadığı vb. içerik var.Bir raporda aşıdan sonra Bağışıklık Sisteminin hangi Organlara saldıracağı tartışılmalı başlığı var.Diğerinde,prostata neden olabilecek AsetAmit'ler tartışılmalı başlığı var.Ayrıca çeşitli merkezlerden Ema'ya gönderilen ve başlığı 'güvenlik endişesi' içerikli mailler var.Fazla teknik terim var.Ancak anladığım kadarıyla bazı hayvan deneylerinde büyük sorunlar olmuş.

    14-Aşının milyonda bir görülen etkileri var.Örneğin Shawn Skelton. Indiana'da hemşire ,ve sene sonuna kadar da Hemşirelik Lisansı devam ediyor.Ancak 4 Ocak'ta aşı oldu.Aşı sırasındaki video ; www.bitchute.com/video/PalTTtBJoB8e/ Ve 1 hafta sonrası ; www.bitchute.com/video/gm85AlYPV0ym/   Aşı olana kadar Shawn gayet bir normaldi.Bu hale gelmesini, kendisi, aşı olmasına bağlıyor.Durumu incelenmiş,birçok test yapılmış.Ancak buna neyin sebep olduğu bulunamamış,hiçbir anormalllik gözlenmemiş.Hastane'nin sonuç olarak yazdığı rapor ; stres sonrası davranış bozukluğu.CDC ye göre ise ; Indiana'dan gelen bir rapor olmadığı.

    Aşı sonrası Shawn'ın durumuna benzer Bozukluk yaşayanlar ; www.bitchute.com/video/MBr3Jsl00bCy/   Shawn ve Diğerlerinin durumu an itibariyle Yanlışlan'madı daha.O yüzden bunları da aktarma gereği duydum.Tekrar etmekte fayda var,bunlar

    milyonda 1 yaşanıyor.

    İlginç olan ; aşıların resmi sitelerinde yer alan 'yan etkiler' kısmında, böyle bir bozukluk yok.

    Kafama göre düzenledim.(bir sonraki sayfaya geçer dedim, ama geçmedi ^^` neyse.  111. ..1 sonrası)

     

    BitChute'deki video'lara baktım da,

    Indiana'lı hemşireye de acayip canım sıkıldı ya, milyonda 1 olsa da, bildiğin Parkinson'un bütün Vücuda yayılmış hâli gibi titriyor kadın.

    ~@~

    o Kemik İliği Hücresi , nasıl beyne ulaştığı konusunu ben de merâk ettim. 

    Acaba diyorum, hastanın geçmiş hikayesinde bir Kemik Kırılması var mıymış. şâyet böyle bir durum var ise, damarlara geçebilir de, Damar-Beyin Bariyeri mi neydi, buradan beyne bu hücre nasıl geçmiş @@,

    Acaba beyinde de,  KafaTası'nı bir yere Çarpmak suretiyle ilgili Bariyer'de, Geçici bir çatlak filan oluşabilir mi ki.

     

     

     

    RitmFarbRacourci tarafından 24/Şub/21 18:12 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 38515 Toplam Mesaj: 145
sars mers lyssavirus sars-cov-2 mehmet karahanlı covid19 zombi kuduz rabies