folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını



İnsanları Zombi Yapabilecek İki Virüs - Kuduz Ve Covid19 / 2021 Zombi Salgını

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

    Aga konu kuduz ve covid değil miydi konu deYişik diye bilgi paylaşıp 2,3 yazı okumaya giriyoruz . Ne ara FireX e geldi üst üste üst üste 1 sayfa dolusu alıntı yapılıp kapatılamıyor inatla hala FireX kısmı?

     

     

    forum firex ve antifirex ekibi için var. onlar konuşuyor biz de okuyoruz.


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2010
    Erkek

    Arkadaş, ''Konuya bak senin ilgini çeker.'' dedi bakayım araştırayım diye girdim bi de ne göreyim... Hani biz marjinaldik amk. Millet tren yapıyor hamuuggagooyimm.


    İndia İndia !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

    Aga konu Kuduz ve Covid değil miydi,

    konu deYişik diye bilgi paylaşıp 2,3 yazı okumaya giriyoruz . Ne ara FireX e geldi üst üste, üst üste 1 sayfa dolusu alıntı yapılıp kapatılamıyor inatla hala FireX kısmı?

    forum @Firex ve AntiFirex ekibi için var. onlar konuşuyor biz de okuyoruz.

    AntiFireX'ciler de bi ilginç, tukaka etmenin amacı  ne yani? koca koca adamlar. 

    konu alanında 10numara,5yıldız,1.sınıf insan kendisi, bence. 

     


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek

    Aşı konusuna hiç değinmedik.Son aşı gelişmesi,Utopia dizisi,Illumemati ve kuduz teorisi ışığında bu konuyu ele alalım.

    Tüm folyo başlıklı komplo takipçilerinin birleştiği bir nokta var ; 'Great Reset' .Sadece bugüne kadar bunun nasıl olacağıyla alakalı fikir ayrılıkları olurdu.Oysa şimdilerde hepsi bunun virüs/aşı ile olacağı yönünde mutabık oldular.Aslında bu mesaj tahminlere dayalı olacak,o yüzden tartışmaya açıktır.Özeti şimdiden yazayım ; aşı olmuyoruz,sniper ile uzaktan atma ihtimaline karşı çelik yelek giyiyoruz.

    Utopia dizisi ile başlayalım.Zira şimdiye kadar izlediğim,aşı ve virüs ile en alakalı yapım budur.Uyarı : Bundan sonrası iki diziden de tüm spoiler içerir.

    İki tane Utopia dizisi var.İlki 2013 yılında İngiltere'de çekilen orjinal versiyonu.Diğeri ; bu sene çekilen Amerika'da çekilen remake versiyonu.Ortak temaları şu şekilde ;

    Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak isteyen bir kurumun,dünya nüfusunu 500 milyona indirme planı vardır.Akıl hastanesindeki bir bilim adamı bir virüs tasarlar ve bunu şifreli şekilde 'Utopia' adlı çizgi romana işler.Oluşum bu tek nüshayı ele geçirip planı devreye sokmak ister.Oysa çizgi roman bir grup gencin elindedir.Kaçma-kovalamacadan ziyade dizi,baştan sona bu 'Utopia' üzerinden yürür.

    Bu plan birkaç küçük fark ile ele alınıyor.

    Utopia-2013
    Uk versiyonu tamamen fatal error.Sonunda işlenen ile başı tamamen alakasız.Ben toparlamaya çalışayım ; Philip Carvel isimli genç bilim adamı 1979 senesinde 'Janus' adında bir virüs üretir.Tüm dünyaya yayabilmek için kusursuz bir plan gerekir.

    2013'te 'Rus Gribi' adında bir virüs üretilir.Solunum yolu enfeksiyonuna neden olur ve öldürür.İngiltere'ye bağlı bir adada bu 'rus gribi' virüsü kontrollü salınır.Adanın çoğunluğu ölür.Tüm dünya dehşete düşer.Oysa UK nin elinde aşı zaten hazırdır.1979'ta üretilen 'Janus' .Janus ; bu rus gribinin bulaşmasını ve öldürücülüğünü arttırır.Ve sadece seçili bir ırkın hayatta kalmasını sağlar.Ve tüm aşılara karşı rus gribini dirençli kılar.Adada salgının başlamasının hemen ardında nasıl olduysa,dünyanın alayına yetecek aşı üretilir ve %95 oranında koruma sağladığı söylenir.Ve lojistik sırasında soğuk ortam koşuluna çare bulunduğu müjdesi verilir.Bu açıklama 16 Kasım'da yapılır.Ve 16 Kasım tüm dünyada 'aşı günü' olarak adlandırılır.Şimdi geçen haftaki şu müjdeli haberi hatırlayalım ;


    Utopia-2020
    Daha tutarlı olan bu yapımı izlemenizi tavsiye ederim.

    Yine Philip Carvel,Janus isimli virüsü 1979 senesinde üretir.2020'de ise aynı kuruluş Amerika'nın bir köyünde bilinmedik bir virüs salar.Köy derhal karantinaya alınır.İçeridekilerin alayı ölür.Tüm dünya dehşete düşer.Daha sonra kuruluş aşıyı bulduğunu söyler.Zaten 1979'dan beri hazırdır.Tüm dünya aşı için sıraya girer.Dizinin bu versiyonunda Janus'un farkı şudur ; hiçbir virüsün aşısı değildir.Tüm dünyanın %95 ini kısır bırakacak bir aşıdır.


    İki dizinin ortak yanı ; kurumu kuran kişi,2002 yılında Çin'e gider.Orada 'sars virüsü' diye olmayan bir virüs yaratır.Solunum yolu enfeksiyonu ile ölen kişilerin sars nedeniyle öldüğü iddaa eder.Oysa sars hiç var olmamıştır.Virüsün anlaşılamayan nedenle birden bitmesi bu yüzdendir.

    Şimdi bordo klavyeli  ekşici mantığı ile şu soruları soralım ; Tüm dünyayı etkileyecek muazzam bir virüs yapma fırsatınız var diyelim.Öldürme oranı yüksek olur muydu ? Zira öyle bir durumda,çok daha sıkı önlemler ile bunun önüne geçilebilirdi.Örneğin, ebola.Büyük bir tehdit idi.Yayılmaması için tüm ülkeler seferber oldu.Başladığı yerde bitti.Nipah virüsü de öyle.Peki Türkiye'de ebola aşısı olan var mı ? Daha doğrusu Gana dışında bu aşı yapıldı mı ? O yüzden yapacağanız virüs ; 65 yaş altı için 1/300.000 öldürme oranı olan,çok hızlı yayılan,her öldürdüğü kişiyi farklı sebeple öldüren,tespit edilmesi zor olan bir virüs olmalı ki,tüm dünya aşısı ilk çıktığında talep etsin.Bilen varsa söylesin hangi pandemide bu kadar kısa sürede aşı bulunmuştur ?Üstelik tamamen etkili diyebileceğimiz ve tüm dünaynın talebini kısa sürede karşılacabilecek sayıda bir aşı.

    Dr.Fauci'nin şu açıklamasına bakalım (Çoğu mesajda adı geçtiği için,her seferde kim olduğunu anlatmaya gerek yok.) ;

    ''Bulunan aşı virüse karşı etkili değildir.Sadece semptomları engeller.'' Şu anlam çıkıyor ; aşı olsanız dahi,virüse yakalanıp,başkalarına bulaştırabilirsiniz.Buyrun 8.5 ay önce Moderna aşısını olmuş kişide,virüs hala mevcut ;

    https://twitter.com/NealBrowning/status/1331354152920780800

    2003 ten beri sars için büyük yol katedildi.Şimdiki bulunan aşı hiçbirinin devamı değil.Örneğin şu makaleye bakalım ;

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1641758/

    ''Kuduz bazlı aşı ; sars virüsünü yok eden antikorlar üretiyor.''

    Peki neden bu kullanılmadı ? Daha bu gibi birçok etkili araştırma var.

    Sonuç ; öbür konudaki yazılanlar ile birlikte,bu virüs etkisini uzun vadede gösterecek.Bu ya ölüm,ya kısırlık ya da zombie benzeri bozukluklar.Aşı ile de ya bu süreç hızlandırılıyor,bulaşmayanlara da bulaştırlıyor,ya da tamamlayıcı olarak kullanılıyor.''Semptomları yokediyor.'' bahanesiyle de virüs kapmış kişilerede aşı vurulabilir belki de.Uzun vadeli etkilerine dair şu yeni habere bakalım ;

    https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/prof-dr-ozbulbul-coronayi-atlatan-genc-ve-orta-yas-grubunu-uyardi-6140315/

    Bu gibi haberleri çok sık duyuyoruz artık.Virüs ve aşı ikilisi nüfus artışına yönelik bir müdahele olabilir mi diye düşünürsek,evet belki de.Yeterli kanıt yok,ancak mantıklı olanı bu.


    Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2008
    Erkek

    Şu yazıları az kısalt be hoca :)

    Sanırım birileri oturup bir karar verdi ve o karara göre galiba artık dünyada "boş adam" olayı istenmiyor. İşin özeti bu olsa gerek..
    Geri sayfalarda dünya nüfus sıralamasındaki ilk 10 ülkeyi paylaşmıştım ve o listede yer alan Abd Rusya Çin dışındaki ülkelerin hepsi üretmeden üreyen insan yığınları ile dolu.. Korkarım ki asıl amaç bu kalabalık yığınları bitirmek ama bu durum, aniden milyonların ölmesi değil de mevcut düzeni devam ettirerek yavaştan yavaştan işleyen bir kitle imha projesi olabilir. 2021 yılının çok daha çetin geçebileceğini düşünüyorum


    Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

    Şu yazıları az kısalt be hoca :)

    Sanırım birileri oturup bir karar verdi ve o karara göre galiba artık dünyada "boş adam" olayı istenmiyor. İşin özeti bu olsa gerek..


    Geri sayfalarda dünya nüfus sıralamasındaki ilk 10 ülkeyi paylaşmıştım ve o listede yer alan Abd Rusya Çin dışındaki ülkelerin hepsi üretmeden üreyen insan yığınları ile dolu..

    Korkarım ki asıl amaç bu kalabalık yığınları bitirmek ama bu durum, aniden milyonların ölmesi değil de mevcut düzeni devam ettirerek yavaştan yavaştan işleyen bir kitle imha projesi olabilir.

    2021 yılının çok daha çetin geçebileceğini düşünüyorum

    niye be, bence bu hali daha güzel.

    şu link'tekileri   

    'https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1641758/
    ''Kuduz bazlı aşı ; sars virüsünü yok eden antikorlar üretiyor.''  '  okuyamadım, başım döndü. 

     

    Tüm folyo başlıklı(^^D` bana bir filmi hatırlattı.) komplo takipçilerinin ...

     

    RitmFarbRacourci tarafından 26/Kas/20 03:33 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Dan Brown - Cehennem

    Konu içerik ayni


    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mahmuttuncer1
    mahmuttuncer1's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2020
    Erkek

    Boşa kaos yaratmayın arkadaşlar. Ne bir oyun bu virüs ne de dünya nüfusunu azaltmaya çalışıyorlar. Virüs salgınları dünya tarihinde her zaman yaşandı, yaşanıyor ve yaşanacak. Eskiden tanrının gazabı demişler, şimdi görüyorum da tanrının yerini zenginler almış Rotschild'in gazabı deniyor. Elbette herhangi bir virüsün biyolojik silah olma ihtimali vardır. Fakat dünyanın kaderi 3-5 kişinin elinde değildir. Dünya irili ufaklı sistemler/yapılar üzerinden döner ve bu sistemlerin hiçbirinde mutlak hakimiyet diye bir şey yoktur. Her sistemin içinde sistemdeki hakim söylemin devamını isteyen ortodokslar ve bu söylemin tam tersinde pozisyonunu alan yenilikçiler vardır. Yani dünyadaki zenginlerin dünya nüfusunu azaltmayı planladığını kabul etsek bile yaşamın ve güç çatışmasının doğası gereği buna karşı çıkan zenginler de vardır. Kaldı ki göstergebilime göre bir kavram ancak zıttıyla beraber var olabilir. Bu anlamda zenginin isteyeceği en son şey fakirlerin ölmesi, üreticinin isteyeceği en son şey ise tüketicinin ölmesidir. Fakir yoksa zengin, tüketici yoksa üretici de yoktur.

     

     

    mahmuttuncer1 tarafından 26/Kas/20 11:34 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    çok komik bir konu olmuş

     

    Rotschild mi kaldı amk? Rotschild kim... Rotschild diyen adamlar 2000lerde kalmış adamlar.

     

    Bulunan aşı virüse karşı etkili değildir.Sadece semptomları engeller.'' Şu anlam çıkıyor ; aşı olsanız dahi,virüse yakalanıp,başkalarına bulaştırabilirsiniz 

    bu daha da komik. hangi aşı virüsü engelliyor ki?kızamık kabakulakta bir virüs aşısını olursan hafif geçirirsin. yaşlıyken geçirirsen çok tehlikeli. o zaman corona ile aynı mantık?, yaşlıları öldürmeye çalışıyorlar, dünya nüfusunu azaltmak vs. artık ekonomilerin amacı dünya nüfusunu azaltmak değil daha fazla mal satmak. bunun adımları 1970lerde atıldı. eskitme politikası ve yenisi satma. corona ile beraber bütün dünya ekonomileri küçülmeye gitti. bunun hiçbir şirkete faydası olmadı.


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek
    mahmuttuncer1 bunu yazdı

    Boşa kaos yaratmayın arkadaşlar. Ne bir oyun bu virüs ne de dünya nüfusunu azaltmaya çalışıyorlar. Virüs salgınları dünya tarihinde her zaman yaşandı, yaşanıyor ve yaşanacak. Eskiden tanrının gazabı demişler, şimdi görüyorum da tanrının yerini zenginler almış Rotschild'in gazabı deniyor. Elbette herhangi bir virüsün biyolojik silah olma ihtimali vardır. Fakat dünyanın kaderi 3-5 kişinin elinde değildir. Dünya irili ufaklı sistemler/yapılar üzerinden döner ve bu sistemlerin hiçbirinde mutlak hakimiyet diye bir şey yoktur. Her sistemin içinde sistemdeki hakim söylemin devamını isteyen ortodokslar ve bu söylemin tam tersinde pozisyonunu alan yenilikçiler vardır. Yani dünyadaki zenginlerin dünya nüfusunu azaltmayı planladığını kabul etsek bile yaşamın ve güç çatışmasının doğası gereği buna karşı çıkan zenginler de vardır. Kaldı ki göstergebilime göre bir kavram ancak zıttıyla beraber var olabilir. Bu anlamda zenginin isteyeceği en son şey fakirlerin ölmesi, üreticinin isteyeceği en son şey ise tüketicinin ölmesidir. Fakir yoksa zengin, tüketici yoksa üretici de yoktur.

     

     

    Katılıyorum hocam. 

Toplam Hit: 38495 Toplam Mesaj: 145
sars mers lyssavirus sars-cov-2 mehmet karahanlı covid19 zombi kuduz rabies