Mürit Panxer Haklıymış (İphone)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    benim dikkat çekmek istediğim şey bir teknolojinin yada yazılımın yada hizmetin apple tarafında daha stabil ve kaliteli olması.

    ben bir hizmet alıyorsam sorunsuz kaliteli şık olması başka birde çalışıyor diye çalışıyor olması başka.

    evet wahatsapptan müzik indirip kayıt edemiyorum ama 7 lira parasını verip apple music kullanıyorum ve beklediğimden çok daha başarılı olduğunu gördüm.

    birine müzik göndereceksem basıyorum youtube linkini. çok önemli değil mp3 olması. hiç birine mp3 gönderme ihtiyacım olmadı uzun zamandır.

    apple watch kullanan bilir nekadar başarılı olduğunu. biz samsungun akıllı sattlerinide gördük takoz gibi ve düzgün çalışmıyor.

    örneğin vakti zamanında iphone se ile live pohoto çekmişim şimdi onlara baktığımda 3 saniye hareket ediyorlar ve bu benim için çok güzel bir anı oldu.

    samsungun en baba not serilerinide kullandım. mui de kullandım hiçbiri iphone kadar başarılı ve stabil değil. not8in romu j3 pro ile aynı zaten.

    not8 i kurduğunda 50 tane pil önerisinde bulunuyor yanlışlıkla uyut duğmesine basarsan o uygulamadan bildirim gelmiyor.

    böyle salak soruyu niye soruyor ki ? neden zırt pır uygulamalar ile ilgili iyileştirmeler soruyor. çok güç tüketen uygulama ile ilgili uyarı veriyor sonra bildirim gelmiyor uğraş dur.

    bence iphone teknolojiyi sunmayı iyi biliyor. 

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    abdullahazad
    abdullahazad's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2007
    Erkek
    krypt bunu yazdı

    Peki Telegramdan gönderilen bir mp3'ü kaydedip müzik oynatıcıdan dinleyebiliyor musun?

    ahahaha napacak hocam bi daha mp3 kullanmicak. spotify yardiracak el mecbur :)


    az insan çok huzur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

    Olm ben çok mu duz bakiyorum note 4 kullaniyorum yetiyor foto,whatssap,2 3 uygulama kullaniyorum muzigimi dinliyorum youtube da takiliyorum  vs vs.. bu kadar yok androit pismanlik yok ebesinin anasini pismanlik iphone bu  yok rehber 0.1 salisede aciliyo shahahsh. Musteri hizmetleri iyidir bak ona bisi demem bana note 4 canavar gibi geliyor.  Muzik atmasi rahat ugrasmiyorum yok zil sesini degisir itunnes yok sunu yap i tunnes vs vs kasmayin aq 2 side iş yapiyor işte

    bana not3 fazla geliyor. sanırım beklentiler farklı. :)


    Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    bana biri şunu anlatabilir mi?

    android telefonlarda 3500mah civarı batarya varken apple da 2200 civarında(x de 2700 sanırım). hiçbir iphone kullanıcısı neden bunu sorgulamıyor? yani apple istese telefona 3k mah batarya koyar 2 günlük ömrü varsa 3-4 güne çıkartabilir ama bunu yapmıyor. neden? çünkü keriz çok. elinde imkan var ama kullanmıyorlar. çünkü içi uydurukta olsa alacak olan insanlar var.

    Androidtte böyle birşey bulamazsın. eğer bir android cihaz dandikse dandiktir hiçbir androidçide oo bu telefon x bilmem ne diye gidip almaz. bu nedenle android cihazlar gelişir iphone takip eder.


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Haziran/2006
    Erkek

     

    Android olarak baya telefon kullandım şuan xioami 4s var giriş seviyesi düşüş özellik tam bir fiyst performans telefonu, şarj desen 1 gğn yoğun kullanımda gidiyor, miu arayüz çok güzel yeşefohu alalı heralde 4 ay falan oldı hala ilk günkü gibi xioami sürekli gübcelleme gönderiyor telrfonu öldürmüyor 

    Telefonda değer kaybı düşünen varsa 2 yıl önce 3000 TL ye iphone alıp bu yıl 3000 TL ye satmak tivsre zekaya haksızlık dolar, altın alın 

    İş icabı 3 numaram var 2 hat xioami de diğeri ayfonda ikiside elimin altında yok yabi değmez o parstı vermeye amk, stsbil olup da herşey paralı hiçbir şey indiremşyorsun bir kere 

    Özet 700 liraya redmi 4x aldım, iphone 7 olarak 4 telefon  parası manyak mıyık iphone ölüme gitmeyecek

    Şimdi mercedes güzel araba ama parasına göre Şahin den güzel araba 

     

     


    canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    bırakın isteyen istediğini kullansın, niye babamızın markasıymış gibi o bundan iyi bu şundan iyi muhabbeti yapıyoruz ki.

    --

    Not: android'de rehberde 3 tane isim problemi hiç yaşamadım. Yaşayıp bana nasıl çözülecek diye getirenlere bakıyorum rehberlerini telefon, simkart, google hesabına birden kayıt etmişler. 2 kere android telefon değiştirdim. Google hesabımla oturum açıyorum duplicate olmadan rehberim geliyor. Siz nasıl beceriyorsunuz bilmiyorum..

    iphone se2 çıksın da bir bakalım :)


    If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Bazıları konuyu işletim sistemleri kapışmasından çok donanım kapıştırması olarak anlamış. Bu arada 2018’in ilk yarısı bitmiş hala MP3 gibi kayıplı bir format ile uğraşanlar varmış onuda görmüş olduk. 

    Evet Android eski Android değil. Android 5 sonrası kendini çok geliştirdi ama uygulamalar uygulama değil. Durduk yere çat diye uygulama cevap vermiyor sonlandır veya bekle ekranıyla karşılaşabiliyorsunuz. 

    Bu arada iphone veya diğer amiral gemisi Androidler hep 700-800 dolardan piyasaya çıkıyor yurtdışında. Her sene fiyatının yükselmesi dolar kuru ve vergiler. Xiaomi falan diyorsunuz ya yurtdışında onu kimse takmıyor. Burada 700-800 liraya en iyi telefonu aldığınızı düşünün daha Xiaomi ile uğraşır mıydınız ?

    Ek : Amerikan arabalarıyla karşılaştırmama gülen arkadaş sana bir soru. Diğer iphone modellerine destek bittiği için iphone 5s’i ele alalım. 5S hala kullanabiliyor. O zamanki Android rakiplerinden kimler kaldı ? Galaxy S4’ler çoktan çöp oldu bile. 

    mkyb tarafından 30/Nis/18 11:26 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek

    Yakın zamanda iphone dan androide geçiş yaptım. Iphone hammallıkmış. Eskiden apple ın bir destek politikası vardı. Şimdi o da yok. Benim 1 senedir acık case im var. Defalarca mail attım. Apple yazdım. Ne hata dediler ne düzelttiler ne de cevap verdiler. Geçen hanımın 5s telefonunu servise götürdüm. Değişmemek için 40 takla attılar garantili telefonu (Telefonda şebeke sorunu, pilin çabuk bitmesi ve video çekerken ses almama sorunları var). Kısacası steve öldü apple bitti bana göre.

    20 gün oldu iphone 6s ten samsung note 8 e geçtim. Resmen hammallıkmış iphone. Birkaç ay önce birkaç günlüğüne note 4 kullanma fırsatım olmuştu. O bile iphone 6s ten kat be kat hızlı idi. Apple destek tarafı çok iyiydi eskiden tecrübemle sabit olarak onunda öldüğünü anladım. note 8 aldım. Kafam rahat. Evet fiyatı çabuk düşüyor ama etkileneceğimi sanmıyorum. Eskiden ortalama senede 1 iphone değişmek zorunda kalıyordum. Note 4 ten kıyasla gidersem note 8 bana temiz 3-4 sene dayanır. :) O saatten sonra düşsede sorun değil.

    Sonuç olarak ios-android karşılaştırması kişiden kişiye değişebilen bir kavram. Birde iki işletim sistemi farklı klasmanlarda. IOS sadece iphone larda bulunurken android çekirdeğini telefon üreticilerine veriyor. LG androidi kendine en kötü implemente eden firme iken Xaomi bunu en iyi yapan firmalardan mesela.


    Titanyumun gücü adına!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek

    İlk android telefonum LG Optimus Black idi. Ondan sonra Samsung S3, LG G2, G4 ve son olarak da G6 aldım. Hiç birinde uygulama donması falan filanla karşılaşmadım. Rehberimde de sıkıntı yaşamadım. Tuhaf arayüzlü huawei, reeder falan kullanıp Android'i beğenmedim diyorsunuz. Bu arada LG'nin saatini de kullanıyorum saat sadece Apple'a özgü bir şey değil.

    https://www.youtube.com/watch?v=Rs__af61v4Y

    Apple'ı çok güzel özetleyen izlediğim en iyi reklamlardan. Bu adamların bütün reklamları sağlam zaten. Diğer favorilerim panda ve birkaç ay önceki Turknet reklamı.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    Abi GM ile iphone'u kıyaslıyorsun. Bir araba para verdiğim dediğin parayla bir iki iphone ancak alabilirsin yani hayırlı olsun ama anlamıyorum hiç bu kıyaslarınızı :)


    iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 22598 Toplam Mesaj: 195
iphone iphone en iyi telefon iyi telefon andorid vs iphone