folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    SoloTurk bunu yazdı

Günümün büyük bir bölümünde oturarak bilgisayar başında çalışıyorum.

Sırt ağrılarım dayanılmaz boyutta. Ayağa kalkıp geriline sırtımdan çatur çutur sesler geliyor.

Akşamları eve gittiğimde spor yapmaya fırsat bulamıyorum.

Bu sırt ağrılarım nasıl geçer?

Sporcuların kullandığı bandlar var hocam onlar fayda eder mi bilemem fizik tedaviye çıktığınızda o bandlardan istediğinizde yapıştırırlar genelde en fazla 1 hafta falan kalıyor vücutta.. HSN Kinesiology Bantlar diye geçiyor ismi sanırım ve bu bandların yapışma şekli farklıdır yani Fizyoterapist haricindekiler uygun olarak yapıştıramazlar. Birde cihaz ile masajda yaptırırsınız :)

essan tarafından 21/Eyl/15 22:12 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ürtiker hastalığı kurdeşen yani

şifası var mı ?

tıp ta buna derman yok..

alerji ilaçlarıyla urtikeri günü kurtarma sadece doktorlar mahsus ilaç yazıyor ekonomi işlesin millet ilaç alsın diye böyle çark dönsün diye.

oysaki a. koduğumun avrupası çözüm bulmuş ürtikere. fakat ilaç 1 milyar. Xolaris diye ilaç raporlu yazdırıp ssk dan karşılatcam.

araştırma üniversitesi dermatoloji bölümündeki doktor denen şahıs ben ne yaşadıysam onu rapor etti yani koldaki kızarıklığı görüp bu ürtikerdir diyemiyor...veya çaresi şu ilaçtır deyip kesin çözüm göstermiyor. ülke olarak çok gerideyiz her alanda olduğu gibi sağlıkta da.  her ay eğitim veriliyor üstelik doktorlara. boşuna tıp okuyup para kazancam diye okuyan binlerce genç var. doktorluk para için olmamalı. insan sağlığı bu kadar ucuz değil

kaygusuz tarafından 21/Eyl/15 22:22 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

şifası var mı ?

tıp ta buna derman yok..

alerji ilaçlarıyla urtikeri günü kurtarma sadece doktorlar mahsus ilaç yazıyor ekonomi işlesin millet ilaç alsın diye böyle çark dönsün diye.

oysaki a. koduğumun avrupası çözüm bulmuş ürtikere. fakat ilaç 1 milyar. Xolaris diye ilaç raporlu yazdırıp ssk dan karşılatcam.

araştırma üniversitesi dermatoloji bölümündeki doktor denen şahıs ben ne yaşadıysam onu rapor etti yani koldaki kızarıklığı görüp bu ürtikerdir diyemiyor...veya çaresi şu ilaçtır deyip kesin çözüm göstermiyor. ülke olarak çok gerideyiz her alanda olduğu gibi sağlıkta da.  her ay eğitim veriliyor üstelik doktorlara. boşuna tıp okuyup para kazancam diye okuyan binlerce genç var. doktorluk para için olmamalı. insan sağlığı bu kadar ucuz değil

Ürtikerin bir çok sebebi var hocam. Alerjiye bağlı, enfeksiyona bağlı, yiyeceklere bağlı, polenlere mevsimlere bağlı.. Nedene yönelik bir tedavi düzenlenmeli. Genelde antihistaminik grubu ilaç yazıyoruz. %100 şu ortadan kaldırır diyemez kimse ve kaldırmazda.

~tıp doktoru
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

şifası var mı ?

tıp ta buna derman yok..

Ürtikerin bir çok sebebi var hocam. Alerjiye bağlı, enfeksiyona bağlı, yiyeceklere bağlı, polenlere mevsimlere bağlı.. Nedene yönelik bir tedavi düzenlenmeli. Genelde antihistaminik grubu ilaç yazıyoruz. %100 şu ortadan kaldırır diyemez kimse ve kaldırmazda.

hocam Xolaris ürtikeri ortadan kaldırdığı % 90 çözüm bilimsel olarak kanıtlanmış...ve çoğu üniversite araştırma hastanesi özellikle cerrahpaşada bu tedavi başarılı uygulanıyor.uludağ üniversiteside.
    mahsus insanlara çözüm verilmiyor yan etki yapar diye. antihistaminikler günü kurtarma allerset rupafin lordes atarax vs günü kurtarma amaçlı ama asıl uygulama içeride bağırsaklarda. mantarda. çözümüde xolaris iğnesinde...pahalı diye hastaneler vermiyor kolay kolay. benim sağlığım 1 milyardan daha mı değerli ? her ay benden asgari ücretten 1 milyar kesinti yapıyor ssk. fransada acil ambulansla evden alınıp ücetsizce doktor tedavisi yapılıp eve teslim ediliyor. çok çağdışı uygulamasafhasındayız. doktorlarımız çok geride.eğitimler sırf eğitim olsun amacı taşıyor benim görüşüm bu.

1 milyar 1 insandan daha değerli olmamalı.  2 tüp kan 1 tüp idrar 1 tüp dışkı tahlil sonuçları başarılı diyor :D iyide vucuttaki görülen ürtiker ne ?  neyse hocam seni yormak istemiyoru. sadece antihistaminikler çözüm değil. ben daha farklı bir cevap bekledim ama cevabım aynı ilaç tedavisi. iyi geceler

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilaç depakin  kullanıyorum .

- sigara  kullanıyorum

- Sinir hat safada 

- Redbull içiyorum  

- Arada bir ot  kullanırım (memet öz  iyi geliyor epilepsiye diyo ot için)

Bunların bi zararı olurmu doğrudan. 

birde  beni dinç tutacak bi fitamin öner  allah aşkına  enerjim hiç yook 

NOT:  Taşşağına  kurban  çok yararlı konu...

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

ilaç depakin  kullanıyorum .

- sigara  kullanıyorum

- Sinir hat safada 

- Redbull içiyorum  

- Arada bir ot  kullanırım (memet öz  iyi geliyor epilepsiye diyo ot için)

Bunların bi zararı olurmu doğrudan. 

birde  beni dinç tutacak bi fitamin öner  allah aşkına  enerjim hiç yook 

NOT:  Taşşağına  kurban  çok yararlı konu...

4'üde seni olumsuz yönde etkileyecek şeyler hocam. Bunlardan oldukça uzak dur. Özellikle sinir ve redbull. Depakin'i bari düzgün kullan. :) Ayrıca en son nöbetini ne zaman geçirdin?

Dinç tutacak öneri pharmaton kullanabilirsin hocam yada solgar vm 2000.

~tıp doktoru
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    kaygusuz bunu yazdı

şifası var mı ?

tıp ta buna derman yok..

Ben günlük ÇETELE tuttum ve kendimdeki sebebi buldum. Beklemiş yiyecekler ürtīker yapıyor. Özellikle tatlı olanlar. Son kullanması geçmek üzere olanlar

Bende öyle olmuştu ki cildininrengi rengini göremezsiniz

Ve kaşindîğında bir sıvı var kabarîklarin ucunda kaşiyinca onlar daha kaşindiriyor. Kaşindikca soğuk press uygula

Böyle ince ayrıntılar önemli böyle bir hastalığının olduğunda günlük tutun. Kendi kendinize bulacaksınız ben 2 yıl inceledim.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Suratimda bozuk para buyuklugunde sac kiran var.

Daha once kortizon tedavisi gordum, tam duzeldi dedim tekrar olusmaya basladi.

Sarımsak kullandım ise yaramadi.

Dermabel kullandim ise yaramadi.

Bana stresden uzak dur deme, calisan insanlarız. 

Onerin nedir?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı

Onerin nedir?

Steroid içeren iğneler yapıldı mı saç kıran olan yerlere? 

~tıp doktoru
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı
    UTHO bunu yazdı

Onerin nedir?

Steroid içeren iğneler yapıldı mı saç kıran olan yerlere? 

Yapildi hocam.

Sonra duzeldi, dökülen killar geri cikti.

Sonra tekrar dan dokulmeye basladi. Ve yeni yerlerde sikintilar oldu.

Lebra deri hastaliklarinda tedavi olmustum.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 37730 Toplam Mesaj: 281
soru sağlık a sağlık sorunu