Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum
-
MagaraAdami bunu yazdıNvidia bunu yazdı
ilaç depakin kullanıyorum .
- sigara kullanıyorum- Sinir hat safada
- Redbull içiyorum
- Arada bir ot kullanırım (memet öz iyi geliyor epilepsiye diyo ot için)
Bunların bi zararı olurmu doğrudan.birde beni dinç tutacak bi fitamin öner allah aşkına enerjim hiç yook
NOT: Taşşağına kurban çok yararlı konu...4'üde seni olumsuz yönde etkileyecek şeyler hocam. Bunlardan oldukça uzak dur. Özellikle sinir ve redbull. Depakin'i bari düzgün kullan. :) Ayrıca en son nöbetini ne zaman geçirdin?
Dinç tutacak öneri pharmaton kullanabilirsin hocam yada solgar vm 2000.
Nvidia'daki problem bendede mevcut bende depakin kullanıyorum 500mg chorono günde 2 adet kilo fazla olduğu için 2 adet atıyorum dr dedi son hadiseyide geçen sene kasımın başında yaşadım 3 sene aradan sonra.. bende genellikle uykusuz kalınca yada biri ile iş olsun ciddi bir mesele olsun konuşurken meydana geliyor.. bu önerdiğin vitamin bir etki edermi... en aza indirgemek için nasıl beslenmeli ne tür yan ilaçlar almalı bir fikir verirsen sevinirim..sigara kullanırım alkol çok nadir içerim...
-
bu pharmaton işe yarıyor mu? fiyatı nedir?
bende dikkat dağınıklığı ve aşırı unutkanlık var. yeni tanıştığım insanların yüzünü bile unutuyorum. Kafası kelse ya da aynı elbiseyi falan giydiyse tanıyorum. İsimleri saniyede unutuyorum zaten. kişisel özellik midir yoksa bi hastalık falan mıdır? kendimi bildim bileli böyle sayılırım.
-
Prometheus bunu yazdı
bende dikkat dağınıklığı ve aşırı unutkanlık var. yeni tanıştığım insanların yüzünü bile unutuyorum. Kafası kelse ya da aynı elbiseyi falan giydiyse tanıyorum. İsimleri saniyede unutuyorum zaten. kişisel özellik midir yoksa bi hastalık falan mıdır? kendimi bildim bileli böyle sayılırım.
59 lira olması lazım uzun zamandır kullanıyorum halsizlik vs gbi durumlar varsa çok iyi geliyor
özellikle diyet zamanlarında olan halsizlikte :)
-
Lenfoma şüphesiyle boynumdan biopsi alındı ince iğne aspirasyonla.. bir ay oldu hala tahlil sonuçları çıkmadı gözüküyor.. kaç günde çıkar bu tahlil. ameke?
-
DJ_Alper bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
59 lira olması lazım uzun zamandır kullanıyorum halsizlik vs gbi durumlar varsa çok iyi geliyor
Hocu kilo aldiriyo diyolar, daha dogrusu istah actigini okudum sanki bi kac yerde. Var mi oyle bi durum ?
-
scuderia bunu yazdıMagaraAdami bunu yazdıNvidia bunu yazdı
ilaç depakin kullanıyorum .
- sigara kullanıyorum- Sinir hat safada
- Redbull içiyorum
- Arada bir ot kullanırım (memet öz iyi geliyor epilepsiye diyo ot için)
Bunların bi zararı olurmu doğrudan.birde beni dinç tutacak bi fitamin öner allah aşkına enerjim hiç yook
NOT: Taşşağına kurban çok yararlı konu...4'üde seni olumsuz yönde etkileyecek şeyler hocam. Bunlardan oldukça uzak dur. Özellikle sinir ve redbull. Depakin'i bari düzgün kullan. :) Ayrıca en son nöbetini ne zaman geçirdin?
Dinç tutacak öneri pharmaton kullanabilirsin hocam yada solgar vm 2000.
Nvidia'daki problem bendede mevcut bende depakin kullanıyorum 500mg chorono günde 2 adet kilo fazla olduğu için 2 adet atıyorum dr dedi son hadiseyide geçen sene kasımın başında yaşadım 3 sene aradan sonra.. bende genellikle uykusuz kalınca yada biri ile iş olsun ciddi bir mesele olsun konuşurken meydana geliyor.. bu önerdiğin vitamin bir etki edermi... en aza indirgemek için nasıl beslenmeli ne tür yan ilaçlar almalı bir fikir verirsen sevinirim..sigara kullanırım alkol çok nadir içerim...
Beyniniz yorulduğu zaman nöbet geçirme olasılığınız daha fazladır. Bunda da yorgunluk, uykusuzluk çok önemli etkendir. En aza indirgemek için depakini kesinlikle düzenli ve zamanında kullanmalısınız. Ayrıca beyninizi yormamaya, yorgunluğa, uykusuzluğa, sinir ve strese karşı kendizi korumalısınız.
Prometheus bunu yazdıbu pharmaton işe yarıyor mu? fiyatı nedir?
Fiyatı hakkında net bilgim yok. Şu şekilde işe yarar; günlük almanız gereken vitamin ve mineralleri içerir. Bunların eksikliğinde oluşan rahatsızlıklarınızı ortadan kaldırır. B12 eksikliği mecut şikayetlerinizi yapabilir. Kullanmanızı öneririm.
ltcelik bunu yazdıLenfoma şüphesiyle boynumdan biopsi alındı ince iğne aspirasyonla.. bir ay oldu hala tahlil sonuçları çıkmadı gözüküyor.. kaç günde çıkar bu tahlil. ameke?
Normalde çıkması lazım biyopsi sonucunuz. Ne şikayetleriniz vardı? Sadece boyunda şişlik mi? Başka yerlerinizde var mı kasık, koltuk altında falan? Ayrıca ani kilo kaybı, sebepsiz ateş yükselmesi, gece terlemeleri falan var mı?
NoToLeRaNcE bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıPrometheus bunu yazdıbu pharmaton işe yarıyor mu? fiyatı nedir?
Hocu kilo aldiriyo diyolar, daha dogrusu istah actigini okudum sanki bi kac yerde. Var mi oyle bi durum ?
Kilo aldırmaz veya iştah açmaz. Sadece günlük mineral ve vitaminleri takviye eder.
-
Çevrimiçiyim arkadaşlar. Varsa sorularınız yanıtlayabilirim hemen. Sabaha kadar buralardayız :)
-
Hocam benim sorunu biliyosun ama bi tane daha ekleyeceğim. Gece kafamı yastığa koyduğumda kafamı ayaklarıma doğru iyice bükmezsem felaket bir ağrı oluşuyor boynumda. Gün içinde de aynı.
Bizim tıp fakültesindeki hocalara söylüyorum burda ona bişey yapamayız devlet hastanesine git diyor. Gidiyorum senin hastalığın farklı onlara git diyo :) Ayakta çok kalınca tam göğüs kısmının arkası, belim felaket şekilde uyuşuyor gibi oluyor :/
Dipnot: Vademizi dolduruyoruz sanırım :P
cache tarafından 29/Eyl/15 20:56 tarihinde düzenlenmiştir -
cache bunu yazdı
Hocam benim sorunu biliyosun ama bi tane daha ekleyeceğim. Gece kafamı yastığa koyduğumda kafamı ayaklarıma doğru iyice bükmezsem felaket bir ağrı oluşuyor boynumda. Gün içinde de aynı.
Bizim tıp fakültesindeki hocalara söylüyorum burda ona bişey yapamayız devlet hastanesine git diyor. Gidiyorum senin hastalığın farklı onlara git diyo :) Ayakta çok kalınca tam göğüs kısmının arkası, belim felaket şekilde uyuşuyor gibi oluyor :/
Kasların çok fazla yoruluyorsa gün içerisinde ağrı yapmaları normal. Fizik tedaviye gidersen onları bant takarak rahatlatırlar hocam. Fizik tedaviye gitmeni öneririm.
-
MagaraAdami bunu yazdıcache bunu yazdı
Kasların çok fazla yoruluyorsa gün içerisinde ağrı yapmaları normal. Fizik tedaviye gidersen onları bant takarak rahatlatırlar hocam. Fizik tedaviye gitmeni öneririm.
İplemiyorlar hocam :) Senin dermanın bizde değil diyip başka yere git diyorlar :)
cache tarafından 29/Eyl/15 21:04 tarihinde düzenlenmiştir