folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

ilaç depakin  kullanıyorum .

- sigara  kullanıyorum

- Sinir hat safada 

- Redbull içiyorum  

- Arada bir ot  kullanırım (memet öz  iyi geliyor epilepsiye diyo ot için)

Bunların bi zararı olurmu doğrudan. 

birde  beni dinç tutacak bi fitamin öner  allah aşkına  enerjim hiç yook 

NOT:  Taşşağına  kurban  çok yararlı konu...

4'üde seni olumsuz yönde etkileyecek şeyler hocam. Bunlardan oldukça uzak dur. Özellikle sinir ve redbull. Depakin'i bari düzgün kullan. :) Ayrıca en son nöbetini ne zaman geçirdin?

Dinç tutacak öneri pharmaton kullanabilirsin hocam yada solgar vm 2000.

Nvidia'daki problem bendede mevcut bende depakin kullanıyorum 500mg chorono günde 2 adet kilo fazla olduğu için 2 adet atıyorum dr dedi son hadiseyide geçen sene kasımın başında yaşadım 3 sene aradan sonra.. bende genellikle uykusuz kalınca yada biri ile iş olsun ciddi bir mesele olsun konuşurken meydana geliyor.. bu önerdiğin vitamin bir etki edermi... en aza indirgemek için nasıl beslenmeli ne tür yan ilaçlar almalı bir fikir verirsen sevinirim..sigara kullanırım alkol çok nadir içerim...

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bu pharmaton işe yarıyor mu? fiyatı nedir?

bende dikkat dağınıklığı ve aşırı unutkanlık var. yeni tanıştığım insanların yüzünü bile unutuyorum. Kafası kelse ya da aynı elbiseyi falan giydiyse tanıyorum. İsimleri saniyede unutuyorum zaten. kişisel özellik midir yoksa bi hastalık falan mıdır? kendimi bildim bileli böyle sayılırım.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

bende dikkat dağınıklığı ve aşırı unutkanlık var. yeni tanıştığım insanların yüzünü bile unutuyorum. Kafası kelse ya da aynı elbiseyi falan giydiyse tanıyorum. İsimleri saniyede unutuyorum zaten. kişisel özellik midir yoksa bi hastalık falan mıdır? kendimi bildim bileli böyle sayılırım.

59 lira olması lazım uzun zamandır kullanıyorum halsizlik vs gbi durumlar varsa çok iyi geliyor

özellikle diyet zamanlarında olan halsizlikte :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Lenfoma şüphesiyle boynumdan biopsi alındı ince iğne aspirasyonla.. bir ay oldu hala tahlil sonuçları çıkmadı gözüküyor.. kaç günde çıkar bu tahlil. ameke?

ltcelik tarafından 29/Eyl/15 15:46 tarihinde düzenlenmiştir

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

59 lira olması lazım uzun zamandır kullanıyorum halsizlik vs gbi durumlar varsa çok iyi geliyor

Hocu kilo aldiriyo diyolar, daha dogrusu istah actigini okudum sanki bi kac yerde. Var mi oyle bi durum ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    scuderia bunu yazdı
    MagaraAdami bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

ilaç depakin  kullanıyorum .

- sigara  kullanıyorum

- Sinir hat safada 

- Redbull içiyorum  

- Arada bir ot  kullanırım (memet öz  iyi geliyor epilepsiye diyo ot için)

Bunların bi zararı olurmu doğrudan. 

birde  beni dinç tutacak bi fitamin öner  allah aşkına  enerjim hiç yook 

NOT:  Taşşağına  kurban  çok yararlı konu...

4'üde seni olumsuz yönde etkileyecek şeyler hocam. Bunlardan oldukça uzak dur. Özellikle sinir ve redbull. Depakin'i bari düzgün kullan. :) Ayrıca en son nöbetini ne zaman geçirdin?

Dinç tutacak öneri pharmaton kullanabilirsin hocam yada solgar vm 2000.

Nvidia'daki problem bendede mevcut bende depakin kullanıyorum 500mg chorono günde 2 adet kilo fazla olduğu için 2 adet atıyorum dr dedi son hadiseyide geçen sene kasımın başında yaşadım 3 sene aradan sonra.. bende genellikle uykusuz kalınca yada biri ile iş olsun ciddi bir mesele olsun konuşurken meydana geliyor.. bu önerdiğin vitamin bir etki edermi... en aza indirgemek için nasıl beslenmeli ne tür yan ilaçlar almalı bir fikir verirsen sevinirim..sigara kullanırım alkol çok nadir içerim...

Beyniniz yorulduğu zaman nöbet geçirme olasılığınız daha fazladır. Bunda da yorgunluk, uykusuzluk çok önemli etkendir. En aza indirgemek için depakini kesinlikle düzenli ve zamanında kullanmalısınız. Ayrıca beyninizi yormamaya, yorgunluğa, uykusuzluğa, sinir ve strese karşı kendizi korumalısınız.

Prometheus bunu yazdı

Fiyatı hakkında net bilgim yok. Şu şekilde işe yarar; günlük almanız gereken vitamin ve mineralleri içerir. Bunların eksikliğinde oluşan rahatsızlıklarınızı ortadan kaldırır. B12 eksikliği mecut şikayetlerinizi yapabilir. Kullanmanızı öneririm.

ltcelik bunu yazdı

Lenfoma şüphesiyle boynumdan biopsi alındı ince iğne aspirasyonla.. bir ay oldu hala tahlil sonuçları çıkmadı gözüküyor.. kaç günde çıkar bu tahlil. ameke?

Normalde çıkması lazım biyopsi sonucunuz. Ne şikayetleriniz vardı? Sadece boyunda şişlik mi? Başka yerlerinizde var mı kasık, koltuk altında falan? Ayrıca ani kilo kaybı, sebepsiz ateş yükselmesi, gece terlemeleri falan var mı?

NoToLeRaNcE bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

Hocu kilo aldiriyo diyolar, daha dogrusu istah actigini okudum sanki bi kac yerde. Var mi oyle bi durum ?

Kilo aldırmaz veya iştah açmaz. Sadece günlük mineral ve vitaminleri takviye eder.

~tıp doktoru
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek

Çevrimiçiyim arkadaşlar. Varsa sorularınız yanıtlayabilirim hemen. Sabaha kadar buralardayız :)

~tıp doktoru
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Hocam benim sorunu biliyosun ama bi tane daha ekleyeceğim. Gece kafamı yastığa koyduğumda kafamı ayaklarıma doğru iyice bükmezsem felaket bir ağrı oluşuyor boynumda. Gün içinde de aynı. 

Bizim tıp fakültesindeki hocalara söylüyorum burda ona bişey yapamayız devlet hastanesine git diyor. Gidiyorum senin hastalığın farklı onlara git diyo :) Ayakta çok kalınca tam göğüs kısmının arkası, belim felaket şekilde uyuşuyor gibi oluyor :/

Dipnot: Vademizi dolduruyoruz sanırım :P

cache tarafından 29/Eyl/15 20:56 tarihinde düzenlenmiştir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MagaraAdami
    MagaraAdami's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Hocam benim sorunu biliyosun ama bi tane daha ekleyeceğim. Gece kafamı yastığa koyduğumda kafamı ayaklarıma doğru iyice bükmezsem felaket bir ağrı oluşuyor boynumda. Gün içinde de aynı. 

Bizim tıp fakültesindeki hocalara söylüyorum burda ona bişey yapamayız devlet hastanesine git diyor. Gidiyorum senin hastalığın farklı onlara git diyo :) Ayakta çok kalınca tam göğüs kısmının arkası, belim felaket şekilde uyuşuyor gibi oluyor :/

Kasların çok fazla yoruluyorsa gün içerisinde ağrı yapmaları normal. Fizik tedaviye gidersen onları bant takarak rahatlatırlar hocam. Fizik tedaviye gitmeni öneririm.

~tıp doktoru
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    MagaraAdami bunu yazdı
    cache bunu yazdı

Kasların çok fazla yoruluyorsa gün içerisinde ağrı yapmaları normal. Fizik tedaviye gidersen onları bant takarak rahatlatırlar hocam. Fizik tedaviye gitmeni öneririm.

İplemiyorlar hocam :) Senin dermanın bizde değil diyip başka yere git diyorlar :)

cache tarafından 29/Eyl/15 21:04 tarihinde düzenlenmiştir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
Toplam Hit: 37732 Toplam Mesaj: 281
soru sağlık a sağlık sorunu