Sağlık Sorularınızı Yanıtlıyorum
-
Normal sorular içerisinde çok fazla cıvıtılarak sorulan sorular var. Bir doktora çıktığınızda bu kadar cıvıtık şekilde muhattap olamazsınız kendisiyle. Burada sorunlarınıza çözüm bulayım diye konu açtım ama gördüğüm kadarıyla cıvıtılmaya çok başlandı. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama yakışan bir durum değil kesinlikle. Burada yüzlerce soru cevapladım, yüzlerce kişinin problemine çözüm olmaya çalıştım. Bunu isteyerek yaptım, isteyerek yardımcı olmak istedim ama çokta gerek olmadığının farkına vardım.
Bundan sonra sorulara yanıt vermeyeceğim. Hastalığı olan kişi en yakın sağlık kuruluşuna başvurabilir. Konu kilitlenirse sevinirim..
-
MagaraAdami bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
Hocam annemin baş parmağında sinir sıkışması ya da tik hastalığı mı tık hastalığı mı diye geçiyor, ondan vardı, cerrahi müdahale şart dediler, baş parmak kısmını açıp işte sinirleri mi düzeltiyorlar rahatlatıyorlar ne yapıyorlarsa yaptılar, sonrasında iyileşmedi bir türlü kantaron diye bir yağ var onu sürün dedi doktor, onu sürdük, sonrasında içinde dikiş ipi kaldığı ortaya çıktı, kendiliğinden dışarıya doğru çıktı ipin ucu, acil serviste cımbızla çıkarttılar, sonrasında hap falan verildi, antibiyotik olarak; ancak aralıklarla kendiliğinden çatlayıp duruyor,
resim burada hocam şuanki hali, ramazan bayramından sonra ameliyat oldu hemen kurban geçti ancak bu kadar iyileşti, acaba içinde tekrar ip parçası kalmış olabilir mi? nasıl anlayabiliriz kalıp kalmadığını ya da ne yapabiliriz?
İçinde bişey kalmasından çok orada yanlış dikiş atımına bağlı fazla doku birikmesi olmuş gibi görünüyor hocam. El ile muayene etmeden ve röntgen çekmeden anlaşılmaz içerisinde birşey olup olmadığı.
HorbaDor bunu yazdıhocam egzama için önerilerin var mı?
Steroidli kremler hocam.
yazipcikacak bunu yazdıHacim çok zayıf biriyim. 182 boy var ama kilo 58-60 civarinda oynuyor. Yaş olmuş 28 çok tipsiz biriyim amk. Nasıl kilo alırım?
Dr gittim, vitamin verdi. Elim ayağım birbirine girdi. Bir şeyler şöyle hele.
Birde solgar mi daha avantajlı yoksa pharmaton mu? Hangisini tavsiye edersin? Bazen bende çok halsiz oluyorum.
Bu soruyu daha önce defalarca cevapladım hocam. Geçmiş cevaplardan bakabilirsin. Solgar ile Pharmaton arasında çok fark yok. İkisinide kullanabilirsin.
MhmdAlmz bunu yazdı20 yaşındayım mat biryere bakınca uçuşan sinek tarzı siyah siyah lekeler oluyor gözümde ışığa bakınca örümcek ağı gibi bi hal alıyor biraz arttı sebebi nedir bi doktora gittim bana kedi pisliğiyle bulaşan bi hastalık dedi adını unuttum kadınlarda kısır falan bırakıyormuş 2. Doktora gitmeye üşeniyorum aslında korkuyorum da denebilir ölür müyüm doktor bey neyse üstad kolay gelsin benim de şikayetim bu
Toksoplazmozis deniyor o hastalığa ama alakası yok. O gördüğün göz yaşlarının kornea üzerinde akması. Normal bir durum.
Sürekli aynı yerdeler ama ve çok fazlalar
-
MagaraAdami bunu yazdı
Normal sorular içerisinde çok fazla cıvıtılarak sorulan sorular var. Bir doktora çıktığınızda bu kadar cıvıtık şekilde muhattap olamazsınız kendisiyle. Burada sorunlarınıza çözüm bulayım diye konu açtım ama gördüğüm kadarıyla cıvıtılmaya çok başlandı. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama yakışan bir durum değil kesinlikle. Burada yüzlerce soru cevapladım, yüzlerce kişinin problemine çözüm olmaya çalıştım. Bunu isteyerek yaptım, isteyerek yardımcı olmak istedim ama çokta gerek olmadığının farkına vardım.
Bundan sonra sorulara yanıt vermeyeceğim. Hastalığı olan kişi en yakın sağlık kuruluşuna başvurabilir. Konu kilitlenirse sevinirim..
Emeğine sağlık teşekkürler iyi akşamlar hocam abi artık neyse :) ben bi doktora görünsem iyi genede
-
Herşey için teşekkürler.
-
Cevapladığın sorular için teşekkür ederim @MagaraAdami
2 soru sordum ikisini de cevaplayarak gerçekten vakit bulamadığım için doktora gidemediğimden ve muayene olduğum doktor başka şehirde olduğundan dolayı gidemediğim için merak ettiğim sorulardı ve bana yardımcı oldular, teşekkür ederim hocam...
Ne yazık ki güzel şeylerden "insan" gibi faydalanamıyoruz, ne güzel hazır doktor yanımızdaydı ama konuyu cıvıtarak adamı küstürenlerde çok sağolsun!!!
-
MagaraAdami bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
Aşırı ne tüketirsem, 3-5 seneye ölürüm ? Herşeyin en zararlısını kullanmaya özen gösteriyorum.
Alkol alıyorum, her gün 3-5 nargile içiyorum, sağlıksız ne varsa yiyorum, hareket etmiyorum, mutsuz takılıyorum falan.
İntihar etmeye dötüm yemiyor, böyle bir yolu seçtim. Önerilere açığım.
Bir nevi kaza süsü vericem cesedime..
Biz insanları iyi etmek için varız hocam. Sana böyle bir öneride bulunursam katilden ne farkım kalır? Mantık çerçevesinde soruları yanıtlayacağımı söylemiştim. Yardımcı olamadığım için üzgünüm..
Teşekkürler hocam, kesinlikle şaka maksatlı bir soru değildi. Gayet ciddi anlamda ve çabaladığım birşey olduğu için sormuştum, ama mantık çerçevesini kaçırmışım, kusura bakma.
-
Hocam midem ağrıyor.Oturduğum zaman o kadar ağrı yok ama biraz karnım acıkınca yada yürüyünce ağrımaya başlıyor.Üstüne hafif bastırıncada ağrıyor.
Sence sorun nedir ? Üşütmüş olma ihtimalim olabilir.Bide kahvaltı yapmıyorum genelde kahve,çay falan içerek geçiştiriyorum sabahı.Bununla alakalı olabilir mi ? Ne tavsiye edersin.
-
Hocam 2 gündür bademciklerim şişmiş, boğazım ağrıyor. İltihap var gibi. Vücut halsiz gorgun. Sanki bütün mahhalleden dayak yemiş gibiyim.
Ne yapmam lazım ?
-
uzun süredir baş ağrısı var günde 3 4 defa oluyor ve 5 6 dakika sürüyor. Stresten olduğunu düşünüyorum ben sizce ne olabilir ?
-
Hocam işim gereği bütün gün yollardayım ford transit türü araçta araç sallanıyor çok dur kalk vs oluyor ve araç içi havasız sadece klima var böyle olunca midem bulanıyor çok bunu önlemek için ilaç vs var mı ? ne yapmalıyım