Türkiye Suriyeyi Vurdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

savaş filan çok komik :)))

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

Eğer savaş çıkarsa ağıtlar Kürtçe,Türkçe,Arapça olur lakin zafer şarkıları ingilizce ve ibranice olur.

Trafik kavgası değil bu, lise çıkışına abilerini de çağırmadı hiç kimse; savaştan bahsediyorsun.. Ait olmadığın bir savaştan. #savaşahayır

durumu özetleyen cümleler bence.

RotKerim tarafından 03/Eki/12 22:53 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

Eğer savaş çıkarsa ağıtlar Kürtçe,Türkçe,Arapça olur lakin zafer şarkıları ingilizce ve ibranice olur.

çok iyi aynı fikirde olanlar var ne güzel...

amerikan orosbuçocuklarının oyunları bunlar... gaza gelmeyin akıllı olun.

a.b.d tayyibe emretti. 6 kasıma kadar yıktın yıktın esadı yıkmasan ben seni yıkarım dedi heryolu denedi başaramadı en son bir yol kalmıştı a.b.d. kendi yöntemi kendine düşman et ondan sonra savaş başlat medyada kendin haklı çıkart oda silahlandığı küresel töröristleri kullandı ve top mermisini daha doğrusu havan topunu türkiye sınırına attı. sonra buna karşılık türkiyede suriye topraklarına top atışı yaptı. inşallah umarım esad bu oyuna gelip bunu devam ettirmez çünkü erdoğan son kozlarını oynuyorallah esada sabır versin yılbaşına kadar dayanması dileğiyle.

http://gizlibelge.files.wordpress.com/2012/05/tayyip-esad.jpg

KAHROLSUN AMERİKA. KAHROLSUN İSRAİL...

kaygusuz tarafından 03/Eki/12 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

mal mısınız ne savaşı ya :) bizim hakkımız oraları vurmak.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Ben tayyibi seven birisi değilim ancak, devlet vurunca herkes savaşa girdik diye telaşlanıyo, vurmayınca bu sefer de ezildik misilleme apamadık havası veriliyo. Ne yapsalar kimseye yaranamazlar amk.

EMRE955 tarafından 03/Eki/12 22:58 tarihinde düzenlenmiştir

xxx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı

Ben tayyibi seven birisi değilim ancak, devlet vurunca herkes savaşa girdik diye telaşlanıyo, vurmayınca bu sefer de ezildik misilleme apamadık havası veriliyo. Ne yapsalar kimseye yaranamazlar amk.

ahahah aynen. 

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı

Hocam öyle bir noktadayız ki iki ucu pis değnek...

Suriye'ye saldırsan, Amerika ve İsrail'in istediği olacak. Biz gireriz, girdiğimiz yerden çıkmayı sevmediğimiz için uzun süre kalmaya gireriz :) Amerika önce sokturuyor, sonra geri çektirtecek bizi, planı bu sonuçta :) Saldırmasan, Esad o kadar çok kıyım yaptı ki, bu adamın artık haklı tarafı falan kalmadı. Valla bilmiyorum, ne olacak ne bitecek. Hayırlısı diyorum ne diyeyim...

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

Uyarı atışı yapılmış sadece görende amerikanın ırakı vurduğu gibi bombardımana başladık sanır...

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

şimdi bütün makarna ve kömürcüleri ön saflara alalım, sonunda amerikanın köpegi oldular.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

savaş çıksın istememde, bir iki bomba sallasınlar.dişe diş.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 17456 Toplam Mesaj: 160