Türkiye Suriyeyi Vurdu
-
savaş filan çok komik :)))
-
Eğer savaş çıkarsa ağıtlar Kürtçe,Türkçe,Arapça olur lakin zafer şarkıları ingilizce ve ibranice olur.
Trafik kavgası değil bu, lise çıkışına abilerini de çağırmadı hiç kimse; savaştan bahsediyorsun.. Ait olmadığın bir savaştan. #savaşahayır
durumu özetleyen cümleler bence.
RotKerim tarafından 03/Eki/12 22:53 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdı
Eğer savaş çıkarsa ağıtlar Kürtçe,Türkçe,Arapça olur lakin zafer şarkıları ingilizce ve ibranice olur.
çok iyi aynı fikirde olanlar var ne güzel...
amerikan orosbuçocuklarının oyunları bunlar... gaza gelmeyin akıllı olun.
a.b.d tayyibe emretti. 6 kasıma kadar yıktın yıktın esadı yıkmasan ben seni yıkarım dedi heryolu denedi başaramadı en son bir yol kalmıştı a.b.d. kendi yöntemi kendine düşman et ondan sonra savaş başlat medyada kendin haklı çıkart oda silahlandığı küresel töröristleri kullandı ve top mermisini daha doğrusu havan topunu türkiye sınırına attı. sonra buna karşılık türkiyede suriye topraklarına top atışı yaptı. inşallah umarım esad bu oyuna gelip bunu devam ettirmez çünkü erdoğan son kozlarını oynuyorallah esada sabır versin yılbaşına kadar dayanması dileğiyle.KAHROLSUN AMERİKA. KAHROLSUN İSRAİL...
kaygusuz tarafından 03/Eki/12 23:35 tarihinde düzenlenmiştir -
mal mısınız ne savaşı ya :) bizim hakkımız oraları vurmak.
-
Ben tayyibi seven birisi değilim ancak, devlet vurunca herkes savaşa girdik diye telaşlanıyo, vurmayınca bu sefer de ezildik misilleme apamadık havası veriliyo. Ne yapsalar kimseye yaranamazlar amk.
EMRE955 tarafından 03/Eki/12 22:58 tarihinde düzenlenmiştir -
EMRE955 bunu yazdı
Ben tayyibi seven birisi değilim ancak, devlet vurunca herkes savaşa girdik diye telaşlanıyo, vurmayınca bu sefer de ezildik misilleme apamadık havası veriliyo. Ne yapsalar kimseye yaranamazlar amk.
ahahah aynen.
-
EMRE955 bunu yazdı
Hocam öyle bir noktadayız ki iki ucu pis değnek...
Suriye'ye saldırsan, Amerika ve İsrail'in istediği olacak. Biz gireriz, girdiğimiz yerden çıkmayı sevmediğimiz için uzun süre kalmaya gireriz :) Amerika önce sokturuyor, sonra geri çektirtecek bizi, planı bu sonuçta :) Saldırmasan, Esad o kadar çok kıyım yaptı ki, bu adamın artık haklı tarafı falan kalmadı. Valla bilmiyorum, ne olacak ne bitecek. Hayırlısı diyorum ne diyeyim...
-
Uyarı atışı yapılmış sadece görende amerikanın ırakı vurduğu gibi bombardımana başladık sanır...
-
şimdi bütün makarna ve kömürcüleri ön saflara alalım, sonunda amerikanın köpegi oldular.
-
savaş çıksın istememde, bir iki bomba sallasınlar.dişe diş.