folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..

1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ya dostlar size bişey sormak isstiyorum şimdi ben lise-1 e gidiyorum benim yaşıtım kızlar 25 yaşında(daha yüksek bile olabiliyo) adamlara çıkıyo gamalak gamalak tipler adamlarda sizce neden...ama 3-5 diil çoğu böle...aranızda böle bişey yaşayan kız varmı veyahut küçük kızlarla çıkarn biri(inşallah yoktur:d)neden kızlar filinta kimi delikanlılar varken(:D) 25 yaşlarındaki adamlarla çıkıyolar..?heriflerde arabayla geliyo alıo kızı götürüo bide kızlar bu çıktıklarıyla hava atıyolar:

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Bızım zamanımızda o kızlara zenci ..... gormek ıstıyor dıye lakap takardık o kızlara ama şimdi benım açımdan farketmiyo şimdi :)

CeLeKatireJeotuzbeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    1-gerzeklik
    2-o*luk
    3- yaşıtlarından üstün görme(kendilerini)
    4- kendilerini bi bok sanma
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek
    abii aynı ya sinir oluyom bide çıktıkları erkeklerbi baltaya sap olabilse yaaaa......

https://www.fitnessaktif.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyote
    coyote's avatar
    Erkek
    yaa olgun erkek muhabbeti ile alakası yok şimdiki kızların aptalca özentilerinden biri işte benim de çevremde war öle tipler. Üstelik çıktığı çocuklar da baltanın teki öle olgun göründüğüne bakmayın zekaları çocuğunkisinden daha düşük. Ben öle insanlara la kavga bile etmem, en azından dövüceğim insan bile belirli bi seviyede olmalı yoksa ha bilinsiz birini dövmüşsün ha boş kum torbasına vurmuşsun aynı şey .

azimle sıçan duvarı delermiş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    onların derdi bir baltaya sap olmus birini istemiyorlar ki.
    serseri ve arabası olan kendinden buyuk birisini istiyorlar çünkü.
    1)en masumu budur kızların genek psikolojisine göre kızlar hiç biçbir zatamn toy hiç çıkmamıs yada tecrubesiz kişilerle çıkmak istemez.nedenide ugraşmakistemezler yani yasıtıyla çıkmak demek onlar için kardeşiyşe konusuyormus gibi seninle konusur
    2)kimse üzerine alınmasın ama buyuk kişilerle çıkıyor çünkü o çocuk ona daha çok zevk vericeğini ve arabasında sevişince değişik bir fantezi olarak görüyor oalbilir.
    mesela biz nasıl bir kızla bişiuy yaptıkmı hemen gideriz bir arkadaşımıza anlatırız onlarda öle düşünüyor oalbilir
    3) arkadaşarına hava atmak içn bakın ben 25 yasında ki çocukla çıkıorum siz çoluk çocukla ugrasıyorsunuz demek için
    4) benim sevgilim kendi yasıtlarını değil benimle çıkıyor demek için
    5)canları büyük şeyy çektiği için::)) anlıyan anladı:D ve kaşarlık için ve the end
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ya pijleri görsen yaşıtları yüzüne bakmıyo gelip kızları ayartıolar.....aranızda küçücük liseli kızları ayırtan varsa sölesin utanmasın ha:D 2-3 sorum olacak da.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyote
    coyote's avatar
    Erkek
    nakamura bence bu kadar laftan sora olsa da çıkmaz ortaya :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    coyote onu yiyen herifin onu söylecek kadar da dötü olsun acık:D ya bide şimdi böle kızlara çok abartmadan nası laf vurabiliriz???(yakın arklarıma vuracam ama direk yüzüne karşı oro.....demek olmaz:D)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyote
    coyote's avatar
    Erkek
    "baban mı daha büyük sevgilin mi diyebilirsin" mesela çok koyar o zaman o kıza ben demiştim kızın suratı kalmadı çocukla okulun bayaa bi dışında buluşuyo artık :)))))

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    daha kucuksun onunkini içine alamazsın de
    fikir fikir dir

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 11292 Toplam Mesaj: 72