folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..

1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    lisedeki kızların alayı salak zaten ne uğraşıyorsunuz ki? onlardan bir şey beklenmez. hadi onlar salak sübyancı erkekler daha da salak. 7 yaş kücük kızla çıkıyorsun bu etikmi a.q. ama suç onlarda değil ki en fazla suç onlara kuyruk sallayan kaşarlarda :) bırakın bunlarla uğrasmaya değmez.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek
    Bah Senin Bu 2. Olayınada Cevap Vereyim.Şimdik Biz Küççükken....
    Yerine Küçük Büyük Olay Aynı.Okul Dışına Adım Attığın Dk dan İtibaren Nazının Geçtiği Kızlardan Birine Rica Edecen Çocuğu Yanına Çaracak Yarı Tenha Bi Atmosfere Tabi.Sonra Sen Çıkacaksın Dünyayı Kurtaran Adam Misali, Kıza Teşekkür Edip Yolladıktan Sonra Konuş: -Kardeş Sen Erkeksin Bak Önünde Sallanan Burun Değil Onun Bir İşlevi Var İnsanoğluna Büyük Katkılar Sağlayan Bir Uzuldur Kendisi Fln Gibisinden. Baktın Eblek Eblek Bakıyo Suratına Mahluğun Koluna Girip Biraz Daha Tenha Bi Yerde Allah Ne Verdiyse (muhakkak Suretle Çocuktan Kan Gelsin "Kanın Gelmesi Gereken Yer Herhangi Bir Delik Hepsi Olabilir :D" ). Olay Okul Dışı Olduğu İçin Ne Hoca Ne de Okuldan Başka Birini İlgilendirir.Dışardan Birilerini Toplama Olasılığı Yüksek Ama Sen Tehdit Eşliğinde İndirirsen Darbeleri Noel in Dediği Gibi Her Seferinde Gözünden Çıkan İşareti Alacak ve Geri Adım Atacaktır.

Haa Ama Yok Eleman Kızlarla İyi Anlaşıyo Onları Aleme vs Götürüyo İşlerini Bitiriyoda Sende Bu Duruma Kıskançvari Bi Yaklaşım Sergilediğin İçin Yazıyosan Sorun Elemanda Deil :)

İİ Oldu La Bu Konu Canım Yazmak İstiyodu Bah İşine Geldi Herkesin.

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    o kızlar bir çoğu sendekini beğenmiyorlar kardeş onlara büyük erkek
    malı lazım neden mi diyorum bana bunu söleyen kızlar d var dı ama hepsi deil tabi

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    armagedon yok abi ortam vari bişey yapsa kardeşim olurlar sapına kadar desteklerim de yok adamlar harbi top:Dya abi anlamıyosunuz dövmekle alakalı bişey değil yani tutar girişirim ama abi adam anlamıyo ki yani bide onu dövsem millet beni eleştirir yani kızı dövmüş gibi bişey bide şöle bişi var karşındaki sana vurmadan senin ona geçirmen pek heyecanlı olmuo:d bunu dövmekten beter yapmak lazım ama nasıl:S
    the_emirreis ayıp ettin bea benimki zencide yok:D

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    nakamura olm madem o kadar büyük, madem türksün ya tahtaya çiz ya da görüntülü olarak anlat kızlara =). Ahh yaşım büük olcaktı ki :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    kızlar erkek olarak en yakınlarında babalarını görürler doğmak büyümek vs. o yüzden kızlar için erkek biraz yaşı büyük karar verme yeteneğine bla bla bla ya sahip kişidir.
    biraz daha olgun insanlarla birlikte olmak isterler. olgun derken fikir olabilir görünüş vs. olabilir bu kızına göre değişir.
    birde kızlar erkeklerden daha önce bluğ çağına girdikleri için o çağlarda yani lise yıllarında daha büyük erkeklerle çıkmayı tercih ederler. çünkü etraflarındaki erkeklerin neyin nasıl olduğunu sevgiyi aşkı romantikliğin nasıl olduğunu bilmediklerini sanırlar. erkekler tarafındanda her erkeğin kolejli-liseli fantezisi vardır çıtır lolita vs. gibi
    benim düşüncem bu.......
    yaşım 22 benden küçük olarak 19 yaşında ve 18 yaşında kızla çıktım 20 olmadı hiç 21 çok oldu :D

maaasebeci....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    para = araba = ortam = liseli hatun verir
    olay budur başka bişi de yoktur
    şahsen çok niyetlendim lise önünde hatun ayartmaya ama sonra bi gören olur bu yaştan sonra bi kuru hancuh için karizmayı çizdirmeyelim dedik :D
    ama yapmak lazım
    para + araba + boş zamanın warsa git takıl lise talebelerine ( a.q bu yaştan sonra yanımda lise bebesi mi gezdircem zittir et)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Aha daa amele_2 son nefesini verdi..ve..olayı bitirdi.. para = araba = ortam = liseli hatun verir...
    nakamura2 kardeşim madem senin senin derdin kaşarları geçti de o topu rezil etmeye geldi.. bi de şunu dene... Ortam içinde kızlarda yoğun olduğu zaman o topa dekii.. '' benim bi ark var senin gibi ama o pozitif takılıyoo.. senden hoşlanmış.. benden söylemesi.. istiyosan senle görüşmek istiyoo.. dediğine göre de Janavarı fena değilmiş.. seni tatmin edebilirmişş... falan-filan-fistan... '' hem sen kendini elçi durumuna koymuş olduğun için sana zeval olmazz... :D
    NoEL'den NoT: hajı istersen cümleyi kurarken benim bi ark var diye başlama çünkü millet içinden senin için.. yanlış anlayabilir :D onun için cümleye dün okul çıkışında beni biri tuttu.. senin hakkında konuşmakk istedi diye başla.. (:

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Cem yılmazın dediği gibi at kadar malın varsa piliçleri tavlamak için BMW ye gerek yok
    Şaka maka bi yana abi kelime oyunu yapacan biraz da felsefe kızlar bitiyor biz lisede iken bizdeki kızlarda büyüklerden hoşlanıyorlardı
    Şimdi ben lisenin önüne gidiyorum aynı şekilde kızlar içime düşecek gibiler gelip bişiler soruyolar felan isim sorma vb..
    Bunlar böle işde :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Kardeşlerim işde bu ilaç sayesinde bu ülke başda olmak üzere her yerdeki hatunları tavlarsınız yalansa işe yaramazsa gelin ben buradayım abi

http://www.e-kolay.net/mizah/komikaze/animasyon.asp?gun=20030822

.
Toplam Hit: 10042 Toplam Mesaj: 72