1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..
-
Hajıı o tipleri yalnız yakalıyacaksın...tenha bi köşede.. yanlış anlama tenha bi köşe diyince topu zikip top olucak deilsin... sıkıca bi tehdit ediceksin az birazda kulağını çekecesin.. ufaktan hırpalayacaksın... maksat sonradan okulda veya ortamda onun gözüne baktığın zaman mesajı alsınn... alayını ziktiklerimm.. benim vardı böle birine takıntımm... hanii bişi deil ziki olan bi adam kızlarla oturup şaç boyasından, curt kreminde, datt bilmem neyinden konuşur mu... sana yapmanı önerdiğimi yapmıştımm... ortamda gözüne bakınca.. direkt 1-2 adım geri çekiliyo, söz dinliyo, gerekirse sözünü yutuyodu... bunların cinsi erkek deil ama ziki war..kız deil ama ruhu var... ondardı ki ya zikini kesip kız tarafına çekiceksin..yada.. ruhunu, piskolojisini, beynini yıkayıp aslına döndürüceksin...
-
bi defa aynıı şeyi denedim pezevenk gitti müdür'e söledi...:D pijler ne bok olsa gidiolar müdürün yanına sanki orda dötlerini siktiriolar:@
-
ne için olacak sadece para para paraaa bu memlekette paran varsa adamsın kımse kımsenın ıkı gözune kulağı için bakmıyor çıkar için şehir kızlarının %95 ine parayı ver ondan sonra düdüğü öttürürsün
-
bide geçen gün olan bi olayı anlatıym size:D
bizim bi ark. kızlara durmadan sürteliodu fln işte:D ders boştu oturuoruz işte herkesin ortasında toplardan biri şey dedi:ya yyyy(kız:D) bizim xxxx varya sana durmadan yanaşıyo fln ya onda sana neler yapıo çok abaza dedi:D oğlan gitti bunun yanına aynı senin dediğini yaptı gitti fln kulağını çekti..sonra bu top gitti müdüre olayı aynı şekil anlattı devamını siz düşünün:D -
hajıı kulağını çekmekten kasıt biraz hırpalıcaksın... ciddiyetini göstereceksin.. o sırada bi tanıdığın çıkıp çocuğu senin elinden kurtarmış gibi gözükmesi lazımm falan-filan-fistan gibii.... Adamın ''pardon'' evrim geçirmiş.. yaratığın gözünü GeRÇeK manada korkutsaydınızz.. müdürün yanına gidemezdi.. hadii gitti... ben olsam oda dan çıkar çıkmazz anasını zikmezdim.. ziktirirdim.. Ne başımı daha da belaya sokimm.. olm daha lise 1 deyim diyosun... 2-3 yılın var orda... bu olayı şimdi çözmessen... çekersin.. gerçi çektiğin bişi yoq ama için içini yer hareketleri ve konuşmaları sayesinde... müdür size çüşünüz dedi diye... çüşersenizz o hooo... 2-3 yıl boyunca yazık size... lisenin keyfini çıkarmak lasım gerek:D
-
Kızlar Babamla bile çıkar amk onların götü kalkık. Kız işte bozulmamış bi bozulsun kadın olsun amk daha çok azıolar onlarınki zevk işi korkuom ben onlardan her türlü pislik onlardan gelio amk En yakın arkadaşını bile satarsın(satmam amk)
-
hp32 haklısın abi ya 7 yıllık kardeş dediğim adam 2 günlük bi kıza yavşamak için dakkasında sattı beni:(
noel_baba abi adamı zikiym mi ben daa napıym çektim zati 2-3 tane adam katıksız oro.... çoc......!ama artık ezme olaylarına başlıyorum işe yararsa 1 kg. paklava yolliycam sana bak:d(cidden:) -
Okulda bir imaj yaratmalısın bizim okulda çocuklarla problemimiz olduğunda okul dışında olayı biz görünmeden dışardan arkadaşlar vasıtasıyla hallederdik en son yerde yatarkende yanından geçersin ( belli edersin senin işin olduğunu ) ne kanıt ne delil bu böyle süregiderse zamanla bir imaj yakalarsın böylece basit insanlara istediğini yaptırabilirsin sataşmaya götü yiyende olmaz... hocalarıda arkana alırsan ( yavşa demiyorum iyilik yap iyilik bul )
-
o kızlardan korkacan işte benimkide beni 5 yaş büyük ile ekmişti mesela :D:D:D topunun a.k at gitsin çöpe :D
şimdi erkek kızdan büyük olunca şöle oluyormuş hayat tecrğbeleri oluyomuş kızlar kendilerini cahil görğyormuş erkek bireaz daha yaşlı olunca yön gösteryormuş falan işte o.buluktan başka bişe deyil :D -
Okulda bir imaj yaratmalısın bizim okulda çocuklarla problemimiz olduğunda okul dışında olayı biz görünmeden dışardan arkadaşlar vasıtasıyla hallederdik en son yerde yatarkende yanından geçersin ( belli edersin senin işin olduğunu ) ne kanıt ne delil bu böyle süregiderse zamanla bir imaj yakalarsın böylece basit insanlara istediğini yaptırabilirsin sataşmaya götü yiyende olmaz... hocalarıda arkana alırsan ( yavşa demiyorum iyilik yap iyilik bul )
-------------------
sonuna kadar sana katılıyorum.Ben şuan orta son okuyorum ve okulun serserisinin bahçede bütün herkezin önünde burnunu kırdım[yalan sölersem top olim] artık bi imaj oldu sataşan yok,ibnelere bi bakış atıyon anında topuk yapıolar o olaydan sora hocalarda bişi demedi zaten bizim matematikçi afferin iyi yapmıssın dedi.O olaydan sora ben kimseye dokunmadım bana dokunanda olmadı bi imaj herkez için yeterli[benim gibi gidin burun kırın demiyorum :D]
Toplam Hit: 11284 Toplam Mesaj: 72