1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..
-
haklı olduğun yerler var
benim de saçmaladığım noktalar var
öğretmenlerden ve kendinden küçük erkelerle gezen bayanlardan özür dilerim -
nakamura2 sana kız verdi sende bir güzel gömdün ki gömersin
E o zmn senin kız kardeşin kuzenın fln yokmu bir düşün aynı şey onlara yapılsa :PPP ortalığı velveleye verme isteyen verir istmeyen vermez :P -
Kelv1n bunun gömüp gömmemekle ne alakası var bu tarz insanlar lise önlerinde kendilerini adam gibi gezdiriyolar kızlarda çocuklukluklarına ve salaklıklarına verilecek hatalar yapıp bu heriflere takılıyolar(burda kızları melek ögöstermeye çalışmadım!!onlar hakkındaki fikirlerimi söledim zten önceki msjlarda...)bunlar güya büyük güya yol gösterici olcakları yerde yararlanıyolar kızlardan hemde hiç bi baltaya sap olamayan insanlar bunlar....
zaten diğer söylediğine hiç cevap vermek istemiyorum dedim ya bu benim fikrim bi sana bi giren çıkan varsa söyle yoksa sus....! -
Nakamuru Nagazaki; bu bir tercih meselesi, bu niye bununla, bununla bu niye seklinde seyreden genclik yillarinindaki gözlem ve izlenimler aslında hepimizin gecerdigi zamansal evreler.
Benim tercihim ve arzularim hep kendimden büyük kadınlar üzerine oldu, ortaokulda resim hocam, 18 yasimda 24 yasindaki bir kaşar, otelde çalışırken önbüro müdürüm, ortam kovalarken bir tepecik güzeli.. hepsi iyilerdi, çabuk olgunlaşmamda ve hayatı tanımamda pay sahibi oldular. Nitekim 24 yaşımda evlendim, eşimde benden 10 yaş büyük.
Kadında; Asaleti, dürüstlüğü ve inancı severim -
Hojucuk Katılıyorum Sana Bi Önceki Yorumlarımda BEnde Yakın Konuları YAşantıları Belirttim
Nakamura Sana Katılmamak Elde Değil Aklın Yaşla Başla Alakası Olmadığını HEsaba Katacak Olursak Söylediklerinde Haklısın Ama O Öğretmen Öğrenci İlişkisini Doktor Benzetmesiyle Karşılaman Ters. Sonuç Olarak Öğretmenin ve Doktorun Ulvi Görevleri Var.Doktor Hasta İlişkisi Yadırganır Ama Öğretmen İçin Aynı Şey Geçerli Değil.
Sonuç İtibariyle Kendinizden Büyük Hatunlarla Takılmayı Deneyin.Küçük Hatunların Size Verebileceği Tek Bişey Var.Ama Sizden Hem Çevrenizi Hem BEnliğinizi Alabilir.Çok Sakıncalı Ve Saçma Sapan Bi Durum.Arkanızdan Küfür Yemeyi Göze Alıyosanız Ayrı Tabi... -
Kardeşim 1 kere benden küçük bi kız arkadasım oldu diğerleri hep benden büyük 7,8,9 yaş büyükler. suan çıkdığım kız da benden 4 yaş büyük. küçük olanlar çok çocuksular büyükler hakikaten de daha anlayışlı öle küçük kızlar bi işe yaramaz sen büyüklere takıl onlar seni daha çok olgunlaştırır....
:D -
20 25 yasına gelince anlarsın koç...
-
2-toplar hakkında.. olan kısmı atlamışınız galiba.
Geçen 15 liraya bi top aldık 2 günde yırtıldı ne olacak şimdi? -
nasura arkadaş biraz kızmış yazdıklarıma ama arkadaş sormuş bende cevapladım. Ayrıca 11 yaş fark olmasında ne sakınca olabilirki! araplar kendinden 40 yaş küçüklerle beraber oluyo!! onlardamı sapık. nazar etme ne olur, çalış senin de olur! :)
-
toperodos soruyu zaten ben sordum ki:S
toperodos elştirilerim kişisel gibi dursada kişisel değildi!
gerçekten ya keşke senin gibi olsam sap sap dolaşıp,küçük kızlarla dolaşıp sonra tekrar sap sap dolaşsam ah ah olamıyorum ki işte öyle ancak kıskanabiliyorum sizi:(
kendine arapları örnek aldığın ve onlar gibi at gözlüğü taktığın bellii oluyo..(tüm araplar değil tabiki..birçoğu)
Toplam Hit: 11285 Toplam Mesaj: 72