folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..

1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Orospuu haehahah alsana benimkini dde nıhaeha gerçi küçük gelir ama ii zewk veriri benim çavuş de al sana kız rengarenk bukalemın olmuş hatta arabada ormanda, uçakta da fantazi yaparız de :D (ofisi de unutma :P ) ne kötüyüm yahu :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    aq siktir edin ya

... sorcerer & musket ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    wallaha bi aralar bu olayı bende merak etmiştim ve kendi kız arkadaşımla böyle bi konuşma gecmişti(yaşıtım)

1.bunu erkeklerin uyuzluğu olarak görülüyo ve kendi yaşında kızlara uyum sağlayamayan erkek kendinden kücük kızlarla cıkıo.kendi cevresi onu dışlıyo yani o kişi ezik oluyo.kendinden kücüge kendini iii göstermesi kolay oluyo.
    2.kız yönünden bakılırsa bunun amacı başka kızlara bok warmış gibi hawa atmak gibi bişeymiş.yani sonuc olarak gerzekllik

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    hımm... nakamura kardeşim senin dediğin gibi müdür pezo'nun alası ve coyotenin dediği derece kız kaşarlanmışsa... müdürle.. sürtüğü ( kısırlaştırıp ) sabah akşam zikmelii... O süprize gelen arkaTaşşakları da harbi harbi düzmeli... topuğundan..iki taşağının arasına kadar sıkılmalı... topluma bizim de bi faydamıs olsun dimi.. hajı sen hangi şehirdeydin..hangi lisede.. :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can_aksoy
    can_aksoy's avatar
    Erkek
    yaşıtmışız lan nakamura (yanlış anlamayın lütfen) ya bi forum konusu vardı ya kız tavlama diye orda kızlar salaktır dio (aman kızlar duymasın) bu konuyu da böyle bağlayabiliriz ok?

gökten üç elma düşmüş tabi gökten düştükleri için atmosferde erimişler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ---------------

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    can_aksoy tamam parantaz kullanmayı seviyosunda... söylediğin konu forumda açılmıuşsa.. burdaki ezici çoğunluk kızların sexi ve salak yaratıklar olduğunu kabul ediyosaa.. ( aman kızlar duymasın ) diye anti parantez kasmana gerek yoq...
    nakamura2 yoq hajımm... benim osman iyidir... çalışkandır... büyüktür... ama sittin sene burdan orayı göze alamazzz... :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    geliştir abi senin osmanı kas fln çalış:D bu soruma cevap aldım benim bi sorum daa var sizden bilgi edinmek isterim şahsen boşuna yeni konu açmıym db ye yazık:D

ya şimdi bizim sınıfta 2 dene çocuk var(dikkat ettiyseniz cinsiyet belli etmedim:d)adamlar top cidden misal:bugün hoca buna sınav sorularını verdi dersin son 15 dakkası git çektir diye bu cevaplarını çıkarmış bi güzel ben dedim ahnda 100 aldık pezo'ya dedim abi verde cevapları yapak dedim...baktı yüzüme olmaz veremem hoca bana güvendi soruları verdi ben bu cevapları millete dağıtamam dedi...sonra sınava gircez tam baktım kızlara cevapları dağıtıyo ben tabi sınavda 0'ladım kızlar+o 2 travesti 100 alı büyük ihtimal....zaten bunların oturuşları kalkışları da ofsayt toplar işte:D
    siz tecrübelisiniz bunları napmak lazım neetmek lazım????(dövsende laf çıkıyo ayy bak bak çocuğu dövdü fln top ya herif kızı dövmüş gibi bişey olacak durum?...)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    TOPLARIN ak

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parafuso
    parafuso's avatar
    Erkek
    Küçük kızlarla çıkılırmı yaa çocukmu bakıcazz.Ben şimdiye kadar çıktığım kızların 19--20 den aşağı olduklarını hatırlamıyorum.(19 a yeni girdim).onların derdi kendi yaşıtlarına hava atmak.Kendilerinden daha tecrübeli biriyle çıkmak mesele buu

P@R@FUSO
Toplam Hit: 11286 Toplam Mesaj: 72