1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..
-
çüş be similov kıza direk orospu desen daha iyi :)))) adam çaktırmadan laf sokmak istiyo
-
coyote +1 babam buyuk olayı:D
-
xxx_simiyagov_xxx harbiden direk oro.... desem daa iii ama haklısın fikir fikirdir:D coyote abi deniycem senin fikiri saolsın:d
-
Bizim Zamanımızda da Vardı 3-5 Sene Öncesine Kadar.Ama Bizimkinden Tek Fark Olarak Biz Pavyon Hatunları Bizi Gelip Arabayla Aldımı HAvamız Oluyodu.Millet Kendini Zayıf Görüyodu ki Hala da Öyle Hiç Akran Sevgilim Olmadı A.q. Olsa Bile Yürümedi 1 Hafta Sonra Herkes Alacaanı Aldı ve Noktayı Koydum Bu Da Kötü Bişey.Artık Alışkanlık Oluyo Bi Süre Sonra ki HAla da Öyle Benden Büyük Ama Pavyondan Çıkma Değil.
Allah Tamamına Erdirsin Diin Bari La Hayrına,Çok Seviyom Ben :D
Bide Artık Nasihat Zamanımın Geldiğini Hissettim Şimdi Böyle Soru Olunca Güççükken Hep Bigün Bende Nasihat Edecemmi Acaba Millet Bana Kıl Olacakmı Derdim :)
Bu Nasihatı Bulamazsın Biyerde: Koy Gitsin Öylelerine ;) -
nakamura2 kardeşim benim sevdiğim ve sevgilim olan yengeniz benden iki yaş ve iki sınıf küçük. bu bişeyi değiştirir mi ? sorularını bekliyorum :D soru sorjam demişinde
-
armagedon koptum bea:D
Allah tamamına erdirsin... -
X4L0 abi 2 yaş o kadar büyük sorun diil ya sen bizi pek anlamadın böle bi poka yaramayan herifler 6-7 yaş küçük kızları götürüo ya pijler onlara dioruz:D
-
nakamura kardeşim o kızlara nasıl laf vurabilirim dedin yaa.. baq şimdi kardeşim sen hiçç onlarla ağız dalaşına girmeyeceksin...yanii fazla bi ağız dalaşına girmeyeceksin... okula giderken yanında bi adet iri patlıcan, hıyar, havuç herneyse işte... buna benzer mevsimlik bişi götürüceksin... ( patlıcan bulmaya gayret göster ) sınıfa girince çıkaracaksın.. o kaşarda büyük ihimal milletin içinde herkez gibi senin elindekine bakıyo olacağı için... Ona anlamlı bi bakış atıcaksın.. ve
-bi şeyi mi.. anımsattı sana...
-birini mi hatırlattı sana...
-noldu bişiler mi anımsatıyo.. neler canlanıyoo ;)
-istiyosan sana verebilirim...
-Al senin olsun...
-Al hediyem olsun...
-Bi öpücük verirsen bunu sana vericem... yarında şeker veririm...
gibi bi cümle kurup kıza uzatıcaksın...
tabee kızın milletin içinde, elindeki patlıcanın rengine dönme ve seni idareye şikayet etme ihtimali var.. mina koduklarım karşılarına dişli biri çıkıp baş edemediklerinde idareye giderlerdi... ama eğer idareye de durumu bize anlattığın gibi anlatır ve bunun için yaptığını sölersen yırtarsınn.. Zaten bahsi geçen kaşar o günden sonra olaya şahit olanların yanında o Baltayla görülmemeye çalışır hatta kazmayı bırakırr... SaYGıLaR mina kyimm... -
noel_baba senin dediğin durumda kız idareye gitmez zaten o zihniyetteki kızlar direk olarak o dallama sevgilisine söler a dalllama sevgilisi de hemen adam toplar ve çıkışa size bi süpriz yapar. Genelde bu gibilerin hepsi böyle dir.
-
noel_baba bizim bi müdür var müslüm pezo bi adam o balcanı alır benim dötüme .....:D bu arada noel_baba bu yazıyı okusam kim yazdı diye sorsalar %90 senin adını sölerim (senle şahsi olarak tanışmasakta..:D)
Toplam Hit: 10020 Toplam Mesaj: 72