folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..

1-Olgun Erkek Sevdası Mı,Gerzeklik Mi?(Ok)2-Toplar Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek
    Olay Dayak Değil Madem.Hmm
    Ozaman Okulun Muhtemelen ( yani her Türk Genci Gibi) Oturduğun Semttedir. O Semtte de Çakal Tayfası Ağır Abiler vs Mutlaka Bulunur.
    1- YA Gidip Onlara Katılacaksın Bi Şekilde
    2- Ya da Onları Kendine Katacaksın
    ki Okula Gittiğin Zaman - Aaaa Aaeeoouua Bu O Çocuk Değiilmiii.. :s
    Sesleri Yankılanacak.Bu Durumlardan Biri Gerçekleşirse Doppişlerin Etki Alanını Kendine Çekebilir ( cıttırlar ) ve Lise Döneminde Uzuun Uzun Anlatacak Maceralara İmzanı Atabilirsin..

Denendi.Uygulandı ve Sonuç Başarılı ;)

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    dopişler bugün gelmedi:(
    noel harbiden sen o notu düşmesen ben onu direk man sölesem çok manyak bi durum olurdu:D abi seni dediini yapacam bakalım bi sonuç alabilecek miyim:s
    yada son çare soyunma odasında götünü açarız arkadaşlarla bide video ya çekeriz hadi balım bidaa dopluk yapabilio mu:d(yarar mı işe?)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek
    iyide!şimdi biz nasıl kızlarla çıkcaz iyi bir beraberlik için?ben daha karar veremedim

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can_aksoy
    can_aksoy's avatar
    Erkek
    ya dalga meselesi:D

gökten üç elma düşmüş tabi gökten düştükleri için atmosferde erimişler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    ya iyi konu acmisin ben lisededeykende boyleydi ya 1 ler sonlarla takilir yada disardan gelen kendinden buyuklerle cikardi cogu iste hava atmak icin kendilerini birsey saniyorlar

yad nasil biz erkeklerin cogu sigara icince kendimizi olgun buyuk hissediyoruz yada oyle saniyoruz onlarda buyuklerle cikinca daha olguin olduklarini sana bilirler

amann bosverr kimle cikarsa ciksin biri benle ciksinda :d zaten onlarla cikanlar genelde kendine gore bisey bulamayan insan tipleri :d kucuklere dadaniyolar daha kolayya :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    :) merak etmiş arkadaş sormuş. bende çekinmeden söliyim. Yaşım 29. yakında 30 olucak. Şimdiye kadar çıktığım hatunların çoğunluğu 20 yaş civarıdır. Liseli de oldu aralarında. :) Yaş farkımızın en yüksek olduğu hatunla 11 yaş vardı aramızda. ben 27 ydim. o 16 ya yeni girmişti. Ama tay gibi kızdı maşallah. :) Şu an iş üzerinde olduğum hatun tahminim 18 filandır. Üniversiteye hazırlanıyo. Ama hatun taş gibi. Müthiş. :) Arabayla dolaşmaya bayılıyo bu yaştaki kızlar genelde. Ve çok çabuk aşık oluyorlar. Ayrılmak zor oluyo anlıycan. Ama çıtırın zevki hiçbir şeyde yok! :) (bende sen yaştayken çok kızardım böle hatunlara! Çok utangaçtım, pek çıkmazlardı benle)

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Teo sana katılıyorum
    bende 29 yaşındayım
    artı yaş farkı önemli değil
    genç erkek arkadaşlar
    size tafsiyem
    sizde büyük kadınlar ve kızlara takılın
    öğretmenlere bakın...
    acayip karizma olursunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can_aksoy
    can_aksoy's avatar
    Erkek
    yaş farkı önemli de öğretmenlere bakına geberdim

gökten üç elma düşmüş tabi gökten düştükleri için atmosferde erimişler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    dostum
    amerikadaki hadiseye dikkatinizi çekerim
    florida güzellik kraliçesi olmuş sarışın manita
    öğretmenlik yapıyor ve öğrencisiyle ilişkiye giriyor
    mahkeme oluyor
    bu olayı hatırlayınkarılar genç ertkelere bayılıyor
    sizin haberiniz yok ben napıyım
    arkadaşlar dediklerimi düşünün
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    teodos sana soracağım bi çok şey var ancak modlar fln kızar ancak şunları soriym:
    1-olm sen nası bi adamsın ki kendinden 11 yaş küçük liseli kızlarla çıkıyosun senin yaşıtın kız sana bakmıyo mu ki gidip elin kızlarıyla eyleşiosun!?
    2-senin bacına(eğer yoksa kuzenine fln)aynı şey yapılsa hoşuna gider mi senden büyük bi çıktığı olsa arabaya atsa dolaştırsa.?
    3-o kızın salaklığını fırsat bilip kullandın diyelim hiç vicdanın sızlamıycak mı lan?
    4-(istanbulman"e) sen ne saçmalıyosun şimdi o zaman doktorun biri götünü açtı diye tüm doktorlar göt açma meraklısı mı diyceksin saçmalama lütfen!!!
    5-abazalıktan(abazalık demiycektim ama ban yerim)ne bok yiycenizi şaşırmışsınız sizler size acıyorum şahsen..bide şuan iş üzerinde olduğum hatun diyo zaten senin tek işin hatunlara iş olmaktır başka bi b.ka yarayacağını düşnmüyorum!!!!!!
    (benim şahsi fikirlerimdir...kimse karışamaz)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 11279 Toplam Mesaj: 72