(24 Mart) Kadıkoy Buluşması....[Bitti]
-
buluşma yonetim onaylı olarak 24 mart Cumartesi günü yapılacaktır...Gelmek isteyenler ona gore kendilerini ayarlasın...
-
hehe 19 saat yaw bu borumu :D malatyadan atla bilet bul 1 saat için çekilmez yaw ama cebite gelicem bu sene büyük ihtimal orda hepinizi mucxluyucam m.k :D
-
söz verip de gelmeyeni ajdara havale ederim.
-
cebite hepimiz gelicez zaten bu önbuluşmaya senin yerinde "ben" olsam eşlik ederdim.
-
haci kanıma girme a.q [: 19 saat yaw bu bide geliş var 19 saat 2 gün yolda gececek.
-
ya hacı ben olsam gelirdim o kadar :) bizde kadıköyde oturmuyoz sonuçta 5 saati göze alan 19uda alır zaten 5 saatin 4,5 u pişmaniyecilerle geçiyo aq!
-
sie la izmit-istanbul arası 1 saat :D ben 3 sene kaldım izmittew beni yeme :D
-
fiberobtik kablodaki analog sinyal olsan 1 saatte gidemezsin sende iyi attın! :) gelmiceksen gelmicem de de dalga geçelim biraz :) muhaha 19 saat için rekoru kaçırdı falan diye :P:P :):)
-
Yok yaw efetur la direk hareme 1 saat :D git sor yahyakaptandaki şubeye beni ibo gönderdi de tanır [:
-
gelebilen gelsin aq ugrastırmayın bizi (: ne pok yicez butun gun bi tümen adam onu soleyin hele. bi yere sıgcamızı sanmıom butun gun yuruyecezmi aq
Toplam Hit: 33068 Toplam Mesaj: 302