folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder (24 Mart) Kadıkoy Buluşması....[Bitti]

(24 Mart) Kadıkoy Buluşması....[Bitti]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    buluşma yonetim onaylı olarak 24 mart Cumartesi günü yapılacaktır...Gelmek isteyenler ona gore kendilerini ayarlasın...

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    hehe 19 saat yaw bu borumu :D malatyadan atla bilet bul 1 saat için çekilmez yaw ama cebite gelicem bu sene büyük ihtimal orda hepinizi mucxluyucam m.k :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yellowstar
    yellowstar's avatar
    Erkek
    söz verip de gelmeyeni ajdara havale ederim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    cebite hepimiz gelicez zaten bu önbuluşmaya senin yerinde "ben" olsam eşlik ederdim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    haci kanıma girme a.q [: 19 saat yaw bu bide geliş var 19 saat 2 gün yolda gececek.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    ya hacı ben olsam gelirdim o kadar :) bizde kadıköyde oturmuyoz sonuçta 5 saati göze alan 19uda alır zaten 5 saatin 4,5 u pişmaniyecilerle geçiyo aq!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    sie la izmit-istanbul arası 1 saat :D ben 3 sene kaldım izmittew beni yeme :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    fiberobtik kablodaki analog sinyal olsan 1 saatte gidemezsin sende iyi attın! :) gelmiceksen gelmicem de de dalga geçelim biraz :) muhaha 19 saat için rekoru kaçırdı falan diye :P:P :):)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Yok yaw efetur la direk hareme 1 saat :D git sor yahyakaptandaki şubeye beni ibo gönderdi de tanır [:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    gelebilen gelsin aq ugrastırmayın bizi (: ne pok yicez butun gun bi tümen adam onu soleyin hele. bi yere sıgcamızı sanmıom butun gun yuruyecezmi aq

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 33068 Toplam Mesaj: 302