(24 Mart) Kadıkoy Buluşması....[Bitti]
-
12:22 de altıyoldaydım eger o herkesin baktıgı topluluk sizseniz oldukca psyhco tipler var valla...sorucaktım orda tahri mi die de biri bana pis pis bakıordu...dedim dalar bunnar bana toplu halde kac kac die sıvıstım hemen ordan...bir sakallı gördüm gözlüklü fln ona dikkat ettim biras ama kim bilemiorum...yanlardan gecen kızlarıda kestiginize göre o sizdiniz sanırsam:D
-
walla ben buluşmanın suskun ve ezik bebesini rollesemde...aslında cok eylendim... ii oldu... tek uzucu sey flood'u gebze'de 1.5 saat bekledik yinede goremedik..meğer erken gelmiş...kendisinden bi kezde burada ozur diliyorum...Ama beni sattılar deme yani.. sonucta 1.5 saat bekledik... dahada beklerdik buluşma saati gelip catmasaydı...
-
upload etmenizi beklemekteyiz mürit müritten resim ve video saklar mı llaa :D pazar gününü kim bekler upload edin işte 30 dkk ya :D
-
resimler pazar akşamı elinizde merak etmeyin :D
-
Erken geldim tabi aq uyumadım gece çıktım yollara ama yinede tam dediğim saatte ordaydım neyse sağlık olsun.
-
valla hocam benim ilk bulusmamdi manyak bi seymi yaaa eeee tahribat kadesligi iskoyla baglanti kuamadik ona uzuldum : ))) resimler yarin bazi ozel sebeblerden dolayi : ))
-
11.30 ta geçtim sırıta sırıta aranızdan derse gittim :D Kokainmana sordum nerdesiniz diye dersten sonra moda strabucks önü tenis kortu falan dedi baya zorladım anlamak için ama sonra kadıköyü bilmediğime kanaat getirdim, boşverdim:)
Resimleri istiyorum
-
o kokoyla konuşan sen miydin :D
way a.q :D -
arkadaslar linkler bosa gitmis sanirim silinince mesajlar bir daha atsaniz linkleri acilen
-
uploadi buraya yaparsaniz daha iyi olur zannimca tertemiz acalim dedim yeni bisayfa
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=35252
Toplam Hit: 33077 Toplam Mesaj: 302