(24 Mart) Kadıkoy Buluşması....[Bitti]
-
Antikky vodkayı duydu hemen işleri ayarlamış geliyor
-
arkadaşlar eğer kadıköyün bu sahil tarafına yakın bir yer olursa sevinirim,hani bu beşiktaştan gelen vapurlat geliyorya demir atıyor orda işte banka falan vardı yazıcıoğlu vardı oraları biliyorum.oralara yakın bi yer olsun
bide beşiktaşa ordan son deniz şeysi kaçta?
-
abovv vodka varsa bn kesin gelirim. gelirken bnde kopek olduren getirem mi 3liralik saraplardan
param olursa tabi
-
antikky ayıpsın ya seni ordan ben alırı yazıcıoglunun önunden :) yeterki sen iste ve saat ver :D buarada az gunumuz kaldı su son rüütüşleride yapsak :)
-
makina falanda getirin(foto şeysi makina deyince keleşle gelmeyin) bide hafiften tam saat ve bulusma yerlerini kararlastıralım.
-
abi gidip kayalıklarda oturalım napcaz bu kadar adam :D
-
aq gidelim modaya alalım içkilerimizi denize karşı :) olmadı gidelim nargileye ama onca adam :Dnasıl olcak
-
beyler 15 yasınadn kuccuklerde var onlarda mı iççcek yaf:P
-
nurky haklisin aq hos benim yasim buyuk sayilmaz ama bizden kucuklerde olcak neyse bole adam akilli bi olay cikartirik kadikoyde:)
-
valla ben 17 im 4 ay sonra mı neyin de 18 olcam :D vodkayı getircem de aksilik cıkmazsa dead da yanına fişne suyu falan getircek ilk gelenler içer :D de ne yapcaz harbi yaa kayalardamı otursak nargile de iyi fikir de nereye sıgcas amk 50 kişi :D
Toplam Hit: 33214 Toplam Mesaj: 302