(24 Mart) Kadıkoy Buluşması....[Bitti]
-
iyi o zaman sen uza oraya ben sizi alırım oradan mirca gelin orda gonuşuyok biz
-
Safari “irc://irc.tahribat.com” adresini açamıyor çünkü Mac OS X, “irc:” ile başlayan
Internet adreslerini tanımaz. :)
giremiom.. -
beyler buluşun bende yanınıza uğricam büyük ihtimalle ama işim var kaçarım ordan.. buluşma mekanı kararlaştırın.. siz kararlaştıramazsınız şimdi her kafadan bi ses çıkar. en rahatı boğada buluşmanız olur saati belirleyin sadece.. haydarpaşa olmaz kadıköyün dışı orası
-
trafiimi gapican abü nettin
-
Kesin gelmiyorum!
-
ir2 bunu yazdı:
beyler buluşun bende yanınıza uğricam büyük ihtimalle ama işim var kaçarım ordan.. buluşma mekanı kararlaştırın.. siz kararlaştıramazsınız şimdi her kafadan bi ses çıkar. en rahatı boğada buluşmanız olur saati belirleyin sadece.. haydarpaşa olmaz kadıköyün dışı orası
bende onu diyom iste. 20tane bulusma yeri var muhterem. nası yapıonuz nabıyonuz bulusun gelin ben 11.00 11.20 arası bogada olcam haydarpasadan gelcekleri bekleriz sora rexdekileri almaya gideriz yada rexdekilerde bogaya gelsin ortak bi toplanma noktası olması lazım. -
tam 11:30 da herkes boğada olsun abi.haydarpaşadan gelcekler flanda sora sora bulsun boğayı
-
arkadaslar ben biraz gec kalabilirim kesinþerden biri bana tel yazsin pm atsin olurmu
ayrica birileri mutlaka atmistir deyim kimse atmammazlik etmesin merak etmeyin kotu bi sey icin kullanmam no nuzu
-
Gelirken yanınızda roket getirin edutime ı uçuralım sonrada simit yersiniz
-
11.30-12.00 gibi ben boga'nın orda olurum veya rexx'de olabilir farketmez zaten bi topluluk gelirse anlarım :)
Toplam Hit: 33153 Toplam Mesaj: 302