(24 Mart) Kadıkoy Buluşması....[Bitti]
-
lan bu arada avrupa yakasından gelecekler beni levent metroda bulsunlar lan veya irtibata gecsinler kavacıkta kıreytir abiyle buluscaz ordan kadıköye falan geccez .....Avrupadaki müridler özel masaj atabilirler!:D
-
Nurky kendine dikkat et sana bişe olursa tbt olarak vicdan azabı çekeriz :):):)
-
yalakalığı kes lan floood manyia manyaqı:D şşş cdlerimi de getir he:
parantez acmaya üşendim kusura bakmayın(: bi tane arkadaş pm atmışta adam cewap wermedi daha pmye o arkaşa burdan sesleniorum nerde oturuon la??:D
edit yapıorum : bu arada 26 kişiyiz yanlış saymadıysam
dip not: :)dark lord olm beraber cıkarız lan metroya nolsa kıreytir abi alcak bizi kavacıktan:P:P -
Kes traşı lan ne yalakalığı zibidinin zoruna bak aq :)
cd yerine babayı alırsın bu saatten sonra :) yalaka demek :) tek cdyi dead bodiese getirecem o biliyo ne olduğunu :) -
abi başka zaman yokmu bula bula vize zamnınamı denk getirdiniz bende üsküdarda oturuyorum ama okul var bursada olacam neyse bunu kaçırdık
-
la gfb_soldier de ekleyin listeye bizzat ellerimle getircem gelmezse surukler yine getiririm. kacarı yok gelcek
-
tmm yaf bnde geliom:d ama su bulusma saatini fln bi yazsaniz adam akilli da bi bilgilensek bizde
-
olm vururum lan senif flood :) o cdlerin kopylarını yapıp satcam ben lan ipnetora bak ya:)) hele bi getirme vururm lan ...seni sığ sularda boğmam bu soğukta bi kaşık suda boğarım he:))
-
nurkan robotix de bahçelievlerden gelecekmiş onun yanına gidersen gene olar o da kavacığa gelecek 3 ümüz gideriz başka gelen olacaksa bana haber ver
-
bende kavacıkta oturuom da gelirsem dersaneden çıkar gelirim.kadıköyde dersane
Toplam Hit: 33016 Toplam Mesaj: 302