(24 Mart) Kadıkoy Buluşması....[Bitti]
-
Beyler ... yaptık dağıldık baya kalabalıktık... :) güzel oldu bence sık sık olsun... :) Sahile indik biralar felan filan... Çok foto çekindi...
-
ahahahahha süperdi ya yok böle bişe :-))
baya resim cekindik anlatamam görmeniz lazımdı:D
floodta gelmedi :D olm nerde kayboldun la?
babanın telefonunu filan yürütseydin telefonsuz cıkmışın yola:S :D
-
auhau superdi lan :D kan cekti boganın orda saten :D manyak guzeldi bunnar içtiler falan cnm cekmedi deil hane ..fıstan karıya kıza yavsar:D .. kaptan salıncakta sallanır :D gızlı cekim tuvalet goruntulerı:D fotografları upload edın la cabuk (: bıde nargıle yaptık koko kozan dkn_jan muhbbet sardı epey ..bole bol bol toplanmak lazım :D fotografları beklıorz dört gözle
kısaca tbt farkı ((:
-
guzeldi,
yine guzeldi yine guzeldi, gelmeyenler cumartesi eglencesini kacirdi. hangi birini anlatalim. ama tek bisi soyleyecegim bu mcyargic denen bi arkadas var onun siteden ACILEN banlanmasini istiyorum.
bi saniye niye ben banlamiyorum ki :) mc ban katilin ben olacam. once ben banlayacagim sonra sirayla herkese banlatacagim. bi dur be arkadas iki dakika yerinde dur.
bu arada pek kimse duymadi ama o girdigimiz simitciden kovuluyorduk. adam geldi posta koydu yukari cikin burda gurultu yapiyorsunuz diye. " bi bak bakalim sen gurultu duyyormusun" dedim adam bi kalabaliga bakti "yoo" dedi o zaman sorun yok dedim :)
bi dahaki toplantiya fistanin gelmemisin istiyorum veya gelirseniz fistanin yaninda kibrit veya cakmak yakmayin ayakli tekel deposu. denizi gorunce kendini alkole verdi.
eglenceliydi. keske gelseydiniz. gelen herkese tesekkurler. (webmaster unutmadim ilk firsatta mc icin koz verecegim sana)
-
güzeldi müzeldi ama webmaster kaptanın gazabına uğradı heraldeki cinsiyet karı olmuş :D
-
güzeldi gelen herkese tşkr ler . resimlere biranevel kavuşalım halledinde .
-
ben gelemedim ama elçimi yolladım(nurky)
inşallah bi dahaki sefere gelirim (işim cıkmazsa :( )
-
süperdi ya koptum boganın orda beklyiom tek basıma bizimkiler toplanmıs nurky creator falan... göz göze geliyoz gidip sorsam mı sormasam mı diye aq napcamı şaşırdım neyse 3-4 kişi daha geldi bende daldım araya tahribattan mısınız diye aradan 2-3 dakka gecmeden mcyargic ve diger müritler geldi zaten ondan sonrası resimlerde az cok belli olur:D
-
mwyaaya ;D napsterin duruma koptuk zaten boğanın kafaya oturmuş bide ayrı koptuk ;D
-
öhöhöhöhö hocam nediyon sen adam orda fotograf cekineceği için boganın basına oturdum kötü bi niyetim yokdu.... neden mc nin bogaya tecavüzünü sölemiyosunuz:P