(24 Mart) Kadıkoy Buluşması....[Bitti]
-
tamam hacılar IRF ibnesi bi baksaa konuya da kararlastırsak :D
-
tarih ?
mekan ?
-
gelcek olanlar 24 mart cumartesi günü saat 12-13 arası boğanın orada olsunlar..
-
PeTaL bunu yazdı:
aynı fikirdeim=)hem kndi acımdan hemde insanların rahatlıı acısından eminim muthiş olur burdaki insanların böle hal tawırları konusmaları onca erkek ama genede böle içlerinde centilmenimsi bi yan war baska bi suru sitede falan oyun oynuorum yane erkeklerin youn olduu yerde 3 5 i bir araya geldimi direk hoduk oluolar ama burda taktir ediorum ortamı yane hepinizin anası babası ayrı ayrı gurur duysun=))
erkeklerin youn olduu yerde 3 5 i bir araya geldimi direk hoduk oluolar puahaha puaaaaahayahahayaha -
beyler... tam saat bölemi... bilelimde ona göre gelelim gerçi ben Creatorla gelcem ama...
-
ded badiz 12-13 arası bogada olun demiş ama 13 gec millet. zaten hava erken kararıyo millet evine gider. onceden dedigimiz gibi 11.30 da herkez bogada olsun. ben gelemem işim falan var diyen varsa onlarda buraya yazsınlar hangi saatte nereye geleceklerini o saatte alalım onları bulundukları yerden.
-
dkn doru diosun 11 30 çok iyi hatta ben daha erkende geliriim :) 8 de bile gelirim Tahribat aşkı.. :)
-
bulusma pazar deilmiyidi yaf bn nie yanlis hatirliom nese salla dersaneden kacar gelirim tahribat aski nede olsa. eer ciddi anlamda para problemi yasamazsam 11.30 da boganin oraya gelirim ama 4gibi ayrilmam gerekio
-
11:30 da boğada olsun herkes.13 geç.oke
-
beyler bakırköyden gidecek olan müridler bana pm atsınlar yada msn den ulaşsınlar birlikde toplu halde bakırköyden geimiye bineriz gideriz işte 11:00 da gemi var haberiniz olsun....
Toplam Hit: 33078 Toplam Mesaj: 302